KERESÉS search-close

image

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "image"

Kis Teodor


szerző:
2018.05.03. 16:56
Kis Teodor

Teó egy kalandos múlttal rendelkező férfi, Marci és Bence édesapja, budapesti bártulajdonos. Általánosságban nehézséget okoz neki a feltétel nélküli szeretet, és a felelősségvállalás, így egyre inkább kivonta magát a családi élet alól. Nem találja magában a gondoskodó apa személyét, de egyértelműen kötődik a fiaihoz. A szerelmi élete is hasonlóan alakult, szinte senkit nem enged be a kemény páncélja mögé. Irritálja húga, Szofi szerelme és egyáltalán nem nézi jó szemmel a kapcsolatukat. Sokszor hideg és számító.

Margócs Tamara


szerző:
2018.05.03. 16:55
Margócs Tamara

Tamara egy végtelenül kedves, kissé naiv lány. Budapesti származású, Szofival és Tivadarral együtt dolgozik a fodrászatban. Keresi a szerelmet, Joe hamar meghódította a szívét, és viharos se veled, se nélküled kapcsolatuk végül szakítással végződött. Kapcsolataiban sokáig a háttérbe húzódott, majd megismerkedett Teóval, aki mellett végre előhívta magából a vadócot. Az önmegvalósítás felé haladva azonban a lezáratlan fejezetek mindig felszínre buknak, így Tamara és Joe kapcsolata is, ami okoz még jó néhány nehéz órát a lánynak.

Kis Szofi


szerző:
2018.05.03. 16:53
Kis Szofi

Szofi talpraesett, magabiztos, kissé önző lány, aki Szegedről költözött a fővárosba, hogy kipróbálja a nagyvárosi életet. Vállalkozásba kezd, és két barátjával egy fodrászüzlet üzemeltetésében találja meg a szakmai kihívásokat. Budapest azonban nem csak a munkában hoz sikereket Szofi életébe, de a szerelem is hamar rátalál a kedves, csöndes Tamás személyében. Viharosan kezdődő szerelmüket nemrég egy csodálatos esküvő keretében tették hivatalossá. Szofi boldogságára úgy tűnik, semmi nem vethet árnyékot, de bátyja Teó még mindig tartogat meglepetéseket...

Bíró Lali


szerző:
2018.05.03. 16:50
Bíró Lali

Lali egy kedves és kicsit naiv fiatalként érkezett Budapestre Nyírparasznyáról, hogy átélje a nagyvárosi őrületet. A fővárosban eltöltött évek alatt volt mulatós popsztár, nyitott éttermet, gazdálkodóvá vált, de egyikben sem találta meg azt, ami hosszútávon sikeresen működött volna. Minden új dolgot kipróbál, terveinek semmi sem szabhat határt. Még barátai sem, akiket budapesti családjának tart, ezért mindent megtesz, hogy az albérletben és az életben is mindenki jóban legyen egymással. Persze azért szíve mélyén tudja, hogy ez sokkal könnyebb lenne, ha ő befutott mulatós sztár lehetne...

Ménesi Karola


szerző:
2018.05.03. 16:49
Ménesi Karola

Karola nehéz sorsú kisgyerek volt, nevelőotthonban nőtt fel. A korai évek hányattatásai megerősítették, de meg is keményítették a lányt. Nagyon temperamentumosan áll az élethez, törtető természete és én központúsága egy páratlan szakmai sikerhez is hozzásegítette: tetováló turnéra indult az USA-ba. Bár tetoválóként nagyon jól halad, emberi kapcsolatai már nem ilyen sikeresek. Az évek alatt kifejlesztett önvédelmi tüskéi nem engednek senkit közel hozzá, futó kalandokkal teli szerelmi élete mellett csak legjobb barátnőjének, Borinak mutatja meg a valódi, érzékeny Karolát.

Juhász Evelin


szerző:
2018.05.03. 16:46
Juhász Evelin

Evelin Bécy tiszavirág életű kapcsolatából született lánya. Nehéz gyerekkora, a nélkülözés és a rossz társaság igazán megkeményítette a lányt, és mikor Budapestre költözött elhatározta, hogy végre ő is élvezi apja gazdagságát. Sajnos apa és lánya kapcsolata egyáltalán nem felhőtlen, Bécy önzése és Evelin makacssága nem kedvez a szeretet elmélyítésének. Bár nem mutatja, belül egy igazán érzékeny fiatal nő, de nem áll távol tőle a furfang és a törtetés sem.

Varga Sándor Joe


szerző:
2018.05.03. 16:44
Varga Sándor Joe

Joe nem teljesen makulátlan múltját hátra hagyva egy belvárosi albérletben kezdett új életet, aminek szobáit sorra kiadta, ahol azóta úgy élnek együtt barátaival, akár egy család. Joe az a férfi típus, aki emberismeretével és igazságérzetével szinte minden problémát egy csapásra megold. Az albérletben lakókat mindig is a családjának tekintette, és igyekezett segíteni azoknak, akiknek szüksége volt rá. Először lányát, Hannát, majd unokahúgát Orsit vette magához. A szerelmi élete tele van bonyodalmakkal, tönkrement házassággal, bukásokkal, de boldogsággal is. Barátai feltétel nélkül számíthatnak a zord tekintetű, de szelíd motorosra.

Murányi Bori


szerző:
2018.05.03. 16:42
Murányi Bori

Bori egy szép és fiatal lány, aki a tanulást abbahagyva Bécy mellett kereste a szerencséjét, nem mindig a legegyenesebb utat választva. Mindig a szerelmet kereste de csupán felületes és gyors kalandok jutottak neki. Egészen addig, amíg Rolanddal végre egymásra találtak. Bori fokozatosan lépkedett előre saját tervei megvalósításában, mára sikeres táncosi karriert tudhat magáénak és mindenben támogatja párját, kapcsolatuk a kölcsönös bizalomra és szeretetre épül. Sosem gondolna rosszat szerelme gyerekkori barátnőjéről, Annáról sem, de a szív útjai kifürkészhetetlenek.

Kovalik Bécy


szerző:
2018.05.03. 16:35
Kovalik Bécy

Bécy egy igazi érdek és vérbeli üzletember. Hirtelen lett milliárdos, a fővárosban több szórakozóhelyet is üzemeltet, így a budapesti éjszaka egyik koronázatlan királya. Imádja és élvezi a státuszát, azt gondolja, pénzzel mindent megoldhat. A legőszintébb érzelmi kapocs Rocky kutyájához fűzi, elvághatatlan köztük a kötelék, még lányánál, Evelinnél is erősebben kötődik hozzá. Bár mély barátságokat nem ápol, sokszor megmutatja, hogy a felszín ellenére a helyén van a szíve.

SPOON: „Folyton együtt vagyunk”

A srácok mindennapjaikról és a zenei ízlésükről meséltek, és persze a család is szóba került.

PÁLINKA REPUBLIK: „Nem változtattunk az imidzsünkön”

A srácok hűek maradtak önmagukhoz, így az új ruhákat is kedves ismerősként köszöntötték.

ANDELIC JONATHAN: „Kikontúroztuk a stílusomat”

Jonathan nagyon örült neki, hogy sem a haja, sem a stílusa nem változott. Nagyon jól megértik egymást stylistjával, így csupán új hangsúlyokat helyeztek a megjelenésére.

KÁLLAI-KIS ZSÓFI: „Nem  vagyok piperkőc”

Zsófi nem szeret órákon keresztül a tükör előtt pepecselni, azt viszont nagyon fontosnak tartja, hogy mindig igényes legyen a külseje.

ILYÉS JENIFER: „Szeretek a középpontban lenni”

Jenifer imádja a sürgés-forgást, így az állandó programok, ének órák és a sminkelés sem tudják kizökkenteni.

HORÁNYI JULI: „Markánsabb lett az eredeti stílusom”

Foglálkozásával együtt jár, hogy folyton határidőre kell dolgoznia, és állandóan rohannia kell, így az X-Faktorban az esetleges határidők sem jelentenek neki gondot.

Utolsó simítások és élőben düböröghet a színpad!

A Fókusz ott volt, amikor az X -Faktorosok kisfilmje forgott, amikor a döntősök magukat is meglepték őrült mozdulataikkal. Hogyan alakultak át a versenyzők?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való