KERESÉS search-close

ibrahim

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ibrahim"

Győzött Szelim: Mihrimah örökre elhagyja a palotát

A szultána úgy dönt, nincs tovább maradása, így szomorú búcsút vesz Szümbültől, és örökre elhagyja a palotát.

Megható búcsú: Szümbül végleg bezárja a hárem kapuját

Az aga egy életen keresztül szolgálta a palotát, de legfőképp Hürrem szultánát. A csodálatos korszak lezárult, és Szümbül becsukja a hárem kapuját.

Nurbanu végre szembesül halandóságával

A szultána nagyravágyása már az eget ostromolja, amikor végre valaki megmondja a szemébe, hogy egyszer őt is utoléri a végzet.

Szulejmán utolsó útjára indul!

Az uralkodó jól érezte, már soha többé nem fog visszatérni a palotába. A csatatéren éri utol őt a halál: a lelke megható búcsút vesz a földi léttől.

Ez volt Mahidevran utolsó bosszúja

Az idősödő szultána még egy esélyt kapott arra, hogy kiönthesse szíve bánatát az uralkodó családnak, azaz Mihrimah szultánának...
 

Szulejmán megjósolja a saját halálát?

Az uralkodó bizony nagyon jól érezte, hogy neki ez lesz a mindent eldöntő csatája, és azt is, hogy onnan már nem fog élve visszatérni a palotába...
 

Szulejmán 2018-12-05


szerző:
2018.12.05. 22:50
Szulejmán 2018-12-05

Az uralkodó a piacon sétálva rádöbben, hogy a nép tehetetlen, gyarló szultánként gondol rá, aki még az imaházba sem tud a saját lábán elmenni. Annyira felbosszantja a közvélemény, hogy azonnal elrendeli a hadjáratot, amit személyesen akar vezetni. Sokulu és a díván arra kéri Mihrimát, hogy beszélje le apját az útról. Ám Szulejmán tántoríthatatlan, az utolsó hadjáratát maga akarja vezetni.

Mit tett Gülfem?


szerző:
2018.11.28. 23:59
Mit tett Gülfem?

A palota és maga Szulejmán is összetört Bayezid halálának a hírén, de Gülfem asszony ennél tovább megy, és szörnyű lépésre szánja rá magát.

Mihrimah pont olyan, mint az édesanyja

A szultána nem adta fel, és bizony újabb bosszúhadjáratot indított Nurbanu szultána és Szelim herceg ellen.

Szulejmán: „Az uralkodás nem pusztán abból áll, hogy meghódítasz földeket”

A szultán most is bebizonyítja, hogy a világ uralkodójának lenni nem egy egyszerű feladat.

Szulejmán 2018-11-28


szerző:
2018.11.28. 22:50
Szulejmán 2018-11-28

Szelim öt év után végre felkeresi nővérét a palotában, aki szembesíti gaztetteivel. A herceg a mardosó bűntudat miatt újra inni kezd. Nurbanu megdöbben, amikor hosszú távollét után végre megérkezik a fia, Murad, aki egy ágyast is magával hoz. Ráadásul hamarosan kiderül a lányról, hogy várandós, és egykor Mihrimah szultána szolgálólánya volt. A szép és ártatlan arcú Szafie mindent elkövet, hogy eloszlassa Nurbanu gyanúját.

Mahidevran megjósolta Szulejmán halálát?

A szultána álmában az uralkodó pont ugyanolyan gyönyörű kaftánt viselt, mint fia, Musztafa a halálának a napján. Mahidevran pedig azt gondolja, ez az álom nem véletlen, és Szulejmánnak közeleg az utolsó órája.

Véget ért Bayezid herceg élete!

Szelimnek végül sikerül csapdába csalnia testvérét, és szinte végignézi, ahogy megfojtják a herceget, és a fiait is.

Mi történ a nagy Szulejmán szultánnal?

Az uralkodó egyik vágya volt, hogy Szigetvárat is bevegyék. A serege sikerrel járt, azonban úgy tűnik, hozzá már nem juthat el a jó hír.

Szulejmán 2018-11-21


szerző:
2018.11.21. 22:50
Szulejmán 2018-11-21

A szultánt lesújtja Bajazid halála, ám sejtelme sincs, hogy ki okozta valójában a halálát. Ráadásul a köszvénye is kiújult, olyannyira, hogy lábra sem tud állni. Mihrimah készen áll arra, hogy elégtételt vegyen Nurbana szultánán, aki elfoglalta Bajazid palotájának egyik legszebb lakosztályát. Szelim úgy érzi, készen áll az uralkodásra, és már semmi nem állhat az útjába.

Gülfem csak egyetlen egy dolgot kér Szulejmántól!

Gülfem még sosem kért semmit sem a szultántól, így mikor lehetősége adódott, könyörögve kért valamit az uralkodótól...
 

Bayezid herceget végzetes csapdába csalták

Hiába próbált kitörni a perzsák fogságából herceg, sajnos nem sikerült, és mikor úgy tűnt, talán van megoldás a tragikus helyzetre, kiderült, a családjával együtt csapdába esett.
 

Szulejmánt szörnyű fájdalmak gyötrik

Az uralkodó állapota úgy tűnik, nem javul, és hiába orvosolják a lábán lévő köszvényt, a fájdalmai egyre súlyosbodnak.

Nurbanu kegyetlenségének semmi sem szab határt?

A szultána mindent megtesz, hogy semmi se álljon Szelim útjába, és ha ennek az az ára, hogy egy csecsemő életét kell kioltani, akkor ő bizony azt is meglépi.

Mihrimah új szövetségest talál

A gyönyörű szultána nem adja fel a reményt, és mindent megtesz, hogy Bayezid épségben hazatérjen, és ne essen bántódása.

Bayezid már nem bízik Szulejmánban?

A herceg szíve meghasad, de úgy érzi, többé már nem bízhat az édesapjában...

Nincs több esélye Bayezid hercegnek!

Hogy életben maradhasson a herceg, csak egyetlen egy lehetősége maradt: szembe kell szállnia a perzsa birodalommal.

Eljött hát a bosszú ideje: halál Rüsztemre!

Bayezid kiadja a parancsot: a pasának eljött a végítélet...
 

A halál utolérte Rüsztemet


szerző:
2018.10.31. 23:20
A halál utolérte Rüsztemet

A pasa egyre nem számított, hogy majd Mihrimah lesz az, aki ajtót fog nyitni a gyilkosának. Hiába, Rüsztemet végül utolérte a sorsa, és szembenézett a halála...

Mihrimah megváltoztathatja a jövőt?

A fiatal szultána már csak egy valamiben reménykedhet: apja szereti őt annyira, hogy a kedvéért nem végezteti ki Bayezid herceget.

Bayezid fájdalmas búcsút vesz gyermekeitől

Eljött a pillanat, hogy a herceg szembe menjen a sorsával. A lelke mélyén talán érzi, hogy ez a búcsú más, mint a többi, hiszen egyre biztosabb, hogy most tényleg minden el fog dőlni.

Mihrimah döntött: el akar válni!

A szultána döbbenten vette tudomásul, hogy Rüsztem pasa is hátat fordított Bayezidnek, így egy váratlan pillanatban úgy dönt, vége, és el fog válni a pasától.

Bayezidet elérte a vég?


szerző:
2018.10.17. 23:20
Bayezidet elérte a vég?

A fiatal herceg bátran nézett szembe a hadmezőn legfőbb ellenségével, Szelimmel. Azonban az utolsó pillanatban váratlan esemény történt.

A teljes adást ITT tudod visszanézni!

Szulejmán 2018-10-17


szerző:
2018.10.17. 22:15
Szulejmán 2018-10-17

Bajazid elindul seregével fivére, Szelim ellen. Az uralkodó árulónak minősíti Bajazidot, és meghozza a halálos ítéletet. Hamarosan kitör a háború a két herceg között. Mihrimah rájön arra, hogy Rüsztem megszegte a szent fogadalmát, ezért úgy dönt, hogy elválik Rüsztemtől.

Mihrimah megtudja, hogy Rüsztem egy áruló!

A szultána szembesül az igazsággal, megtudja, hogy férje már nem Bayezidot támogatja, és elárulta a herceget.

Szulejmán kimondja Bayezid halálos ítéletét!

Az uralkodó pontosan olyan helyzetbe kerül, mint sok évvel ezelőtt: akkor döntenie kellett, és végül elvette a fia, Musztafa életét. Most ismét nehéz helyzet előtt áll, hiszen Bayezid sorsáról kell döntenie.

Bayezid szomorú és fájdalmas búcsút vesz a szerelmétől

A herceg eldöntötte, hogy a Szultán parancsával ellenszegül és Szelim ellen hadba száll, de mielőtt Bayezid elindult volna a mindent eldöntő ütközetbe, előtte fájdalmas búcsút vesz szerelmétől, gyermeke anyjától.

Szulejmán 2018-10-10


szerző:
2018.10.10. 22:15
Szulejmán 2018-10-10

Rüsztemet kétségek gyötrik, miután Hürrem kérésére a Koránra esküdött meg. Megpróbálja kijátszani, hogy ne kelljen a lázadásra készülő Bajazid mellé állnia. Közben Bajazid hatalmas sereget toborzott, aminek a híre eljut az uralkodóhoz. Mihrimah titokban pénzzel támogatja a toborzást.

Nurbanu ismét leszámol egy ellenségével?

A szultána szépen lassan eléri, hogy csak azok az emberek vegyék őt körül, akik vele vannak, és nem ellene. Nurbanu azonban nem számol Fahriyével, és azzal, hogy a hű szolga ígéretet tett Hürremnek, mégpedig azt, hogy a fiatal szultánát eltűnteti a föld színéről. A vérfagyasztó találkozás azonban más fordulatot vesz.

Bayezid a birodalmat veszélyezteti?

Mihrimah mindent megtesz, hogy testvérét megóvja az uralkodó haragjától, aki egyelőre úgy véli, hogy Bayezid nemcsak magára veszélyes, hanem az egész birodalomra is.

Mihrimah az életét adná Bayezidért?

A fiatal szultána úgy érzi, Hürrem halála óta az ő vállát nyomja Bayezid sorsa, és mindent megtenne azért, hogy a hercegnek ne essen baja, és végül ő kerülhessen trónra.

Szulejmán 2018-10-03


szerző:
2018.10.03. 22:10
Szulejmán 2018-10-03

A szultánhoz eljut a hír, hogy Bajazid megtagadja a parancsot, és nem foglalja el a számára kijelölt szandzsákot, Amasyát, ráadásul sereget toboroz. Mihrimah megérti, hogy egyedül ő segíthet Bajazidnak, aki körül szorul a hurok. Fahriye megpróbál kijutni a börtönből, hogy beváltsa Hürremnek tett ígéretét.

Bayezid ismét Szelim csapdájába esett

Mindvégig abban a hitben volt Bayezid, hogy hű szolgálója az ő pártját fogja, és mikor eljön az ideje, mellette fog tanúskodni az uralkodó előtt. Szelim azonban elérte, hogy mindez ne így történjen, és ezzel ismét csapdába is csalta testvérét.

Mihrimah úgy érzi, közeleg a vég

A szultána döbbenten veszi tudomásul azt, hogyha az uralkodó Szelim pártját fogja, és őt támogatja, akkor a palotában mindenkinek meg lesz pecsételve a sorsa.

Szulejmán 2018-09-26


szerző:
2018.09.26. 22:00
Szulejmán 2018-09-26

Mihrimah kezébe veszi a hárem ügyeit és anyjához hasonlóan, félreérthetetlen üzenetet küld Rüsztem szeretőjének, a szép Mendez grófnőnek. Szelim nem bír várni a gyász végéig, és Nurbanu könyörgésére elviszi a ládát az uralkodóhoz. Bajazid arra számít, hogy Musztafa aga az igazság mellett fog tanúskodni.

Bayezid: „Képes az ördög lábáról is leédesgetni a patkót!”

A fiatal herceg véletlen meglátja Rüsztemet és Szelimet, ahogy kettesben beszélgetnek. Bayezid jól érzi, hogy emögött is cselszövés áll, és figyelmezteti a pasát, hogy testvére bárkit rá tud venni a legocsmányabb dolgokra is.

Mihrimah Hürrem módszerével áll bosszút

A fiatal szultána úgy döntött, nem tűri tovább férje hűtlenkedését, és Szümbül tanácsát megfogadva, Hürrem egyik legdurvább módszerével üzent az ellenségnek.

Nurbanu megtudja a jövőjét


szerző:
2018.09.19. 23:20
Nurbanu megtudja a jövőjét

A fiatal szultána egyenesen Hürrem jósnőjéhez megy, hogy megtudja, mit tartogat számára és Szelim számára a jövő. Arra azonban nem volt felkészülve, amit ott hallott.

Szulejmán 2018-09-19


szerző:
2018.09.19. 22:10
Szulejmán 2018-09-19

Az uralkodó nem találja a helyét a palotában Hürrem halála óta. A gyász teljesen eltemeti, és csendrendeletet ad ki, megtiltva ezzel minden pompát és zenét a palotában. Mihrimah szeretne apja palotájába költözni, Rüsztem azonban arra kéri, hogy maradjon. Szelim támogatókat gyűjt maga köré.

Mihrimah:

A gyász mindenkit lesújt, de Szulejmánt a legjobban. Hürrem elvesztése óriási fájdalom a számára, így lánya, Mihrimah mindent megtesz, hogy lelket öntsön az uralkodóba. 

Nurbanu meggyalázta Hürrem emlékét

Még el sem temették Hürrem szultánát, Nurbanu már a hatalomról álmodozik, és arról, hogy a Valide nyomdokaiba lép. Ennek érdekében meg is tette az első lépést azzal, hogy ellopta Hürrem gyűrűjét.

Ez volt Hürrem utolsó útja


szerző:
2018.09.12. 23:20
Ez volt Hürrem utolsó útja

Az egész palota gyászol, és siratja Hürrem szultánát. Olyan veszteség érte ezzel a birodalmat, amire senki se számít.

Szulejmán 2018-09-12


szerző:
2018.09.12. 22:10
Szulejmán 2018-09-12

Hürrem halála az egész palotát megrázza. Nurbanu azonban máris akcióba lép, hogy helyzetét megszilárdítsa, és mihamarabb félreállítsa riválisait. Fahriye megtudja, hogy eltűnt Hürrem gyűrűje, és hamar rájön, hogy ki lopta el, ám bizonyítani nem tudja. Rüsztem szeretője, Garcia és Szelim barátja, Jaszef lassan elérik céljukat. Közösen azon munkálkodnak, hogy a hercegek között folytatódjon a háború.

Nurbanu: „Eljön a nap, hogy a helyedbe lépek!”

A fiatal és pimasz szultánában még mindig tombol az önbizalom, amit már nem fél a haldokló Hürremnek kimutatni. Természetesen, a beteg Validét sem kell félteni, eldöntötte, mi legyen Nurbanu sorsa. 

Hürrem örökre lehunyta a szemét

A gyönyörű szultána Szulejmán karjaiban csukta le örökre a szemét. A szívszorító pillanatokat nem lehet könnyek nélkül végignézni.

Rüsztem ígéretet tesz a haldokló Hürremnek!

A pasa is tudja, hogy a szultánának már nincs sok ideje hátra: Rüsztem pedig ígéretet tesz a Validének, akinek szinte mindent köszönhet.

Hürrem végső búcsút vesz szeretett gyermekeitől!

A szultána szeretete erős és határtalan, amit nem győz gyermekeinek átadni a halála előtt.  

Szulejmán 2018-09-05


szerző:
2018.09.05. 22:10
Szulejmán 2018-09-05

Nurbanu megdöbben, amikor megtudja, hogy Bajazid ágyasa még mindig él. Hürrem magához hívatja Rüsztemet és arra kéri, hogy védje meg a fiait egymástól, és esküdjön meg a Koránra. Mihrimah várandós, ami bizonytalanságban tartja Rüsztemet. Szelim és Bajazid látszólag kibékülnek egymással, ám Nurbanunak nagyratörő elképzelései vannak.

Hürrem Szümbül kezébe adja az életét

A szultána a legkedvesebb hű társának adja oda azt a könyvet, melyben az élettörténete található. Valide azt szeretné, hogy a neve és a személye ne merüljön feledésbe.

Hürrem végső búcsút vesz Ibrahim pasától

A szultána jól tudja, mi a bűne Ibrahimmal kapcsolatban. Mielőtt őt is utolérné a halál, úgy érzi, mindenképp le kell rónia a kegyeletét a pasa sírjánál...

Nurbanu új ellenfélre akadt?

A fiatal szultána most szembesül azzal, hogy egy újabb ellenséget szerzett magának, aki lehet, sokkal erősebb nála.

Szulejmán 2018-08-29


szerző:
2018.08.29. 22:05
Szulejmán 2018-08-29

Fahriye emlékezteti Szelimet, hogy Nurbanu szultána nem tartózkodhat a palotában az uralkodó parancsára. Hürrem megkéri régi ellenségét, Gülfemet, hogy vigyázzon a fiaira a halála után. Bajazid nem tudja eldönteni, mi legyen a sorsa az árulása miatt halálraítélt ágyasnak. Szümbül aga megpróbál kávét szerezni Hürremnek, és a városban élő asszonyoktól megtudja, hogy nagyszabású akcióra készülnek.

Hürrem és Szümbül elválaszthatatlan társak!

Hiába küldte el az agát a szultána, az első adandó alkalommal Szümbül visszatért a palotába, hogy egy percre se hagyja magára a halálos betegségben szenvedő Validét. A találkozásuk mindennél meghatóbb...

Mihrimah megtudja, hogy Hürrem haldoklik

A fiatal szultána egyszerűen nem akarja elhinni, hogy a Validé, az édesanyja halálos betegségben szenved, és ez azt jelenti, hogy nemsokára örökre elveszíti őt.

Szümbül teljesíti Hürrem utolsó kérését

A szultána még időben szeretné az ellenségei bocsánatát kérni, hogy mikor eljön az ideje, könnyű lélekkel távozzon. Így Hürrem megkéri Szümbült, hogy keresse meg neki Ibrahim pasa sírját...

Szulejmán 2018-08-22


szerző:
2018.08.22. 22:30
Szulejmán 2018-08-22

Mihrimah megtudja, hogy az anyja, Hürrem szultána halálos beteg, és csak napjai vannak hátra. A szultán azonnal magához rendeli Bajazidot és Szelimet. Hürrem szeretne mindenkivel kibékülni, és ezért arra kéri Szümbül agát, hogy derítse ki, hol található Ibrahim pasa sírja.

Utoljára néz szembe egymással Hürrem és Mahidevran

A szultánák több évtizedig versengtek egymással, csak a hatalom számított neki, no meg a túlélés. Azonban, mikor az elmúlás szele megérinti Hürremet, ráébred, a vagyon, és a hatalom mit sem ér, és szeretné Mahidevran bocsánatát kérni.

Hürrem: „Elfogadom, ha eddig tartott evilági életem”

Gülfem felnyitja a szultána szemét, hogy már nem lehet tovább titkolni a palotában, hogy súlyos betegséggel küzd. Hürrem pedig egyre jobban érzi, hogy közeleg a vég, így őszintén feltárja érzéseit, és félelmeit Gülfemnek.

Hürrem búcsúzik Szulejmántól

Az uralkodó és a szultána szerelme kiállta az idő próbáját, egyszerűen nincs olyan hatalom, ami elválaszthatná őket, kivéve egy dolgot: Hürrem haldoklik.

Szulejmán 2018-08-15


szerző:
2018.08.15. 21:30
Szulejmán 2018-08-15

Hürrem Bursába készül a szultánnal, ezért megbízza Gürlfemet a hárem vezetésével. Nem is sejtik, hogy időközben a városban felépült Musztafa herceg emlékhelye Mahidevrán támogatásával. Szelim és Bayezit párbajra készül, hogy eldöntsék, kié legyen majd a trón. Szelim nem is sejti, hogy valójában mindenki összeesküdött ellene.

Mihrimah csúnyán lebukott Rüsztem előtt

A szultána összeszedte minden bátorságát, hogy elbúcsúzhasson a szerelmétől, élete értelmétől, a szabad élet reményétől. Azonban arra egyáltalán nem számított, hogy Rüsztem pasát is ott találja majd, aki féltékenységében azt hiszi, Mihrimah megcsalta őt.

Szümbül:

Az aga úgy dönt, segítséget kér Mihrimah-tól, hogy visszakerülhessen Hürrem mellé a palotába. De ennek az az ára, hogy a fiatal szultánának (is) el kell mondania, hogy a Valide súlyos beteg.

Szulejmán bevallja, hogy retteg


szerző:
2018.08.08. 23:40
Szulejmán bevallja, hogy retteg

Mióta kiderült, hogy Hürrem betegségére egyszerűen nincs gyógymód, az uralkodót emészti a bánat és a tehetetlenség érzése, amivel nem is nagyon tud mit kezdeni.

Elárulták Bayezid herceget!


szerző:
2018.08.01. 23:30
Elárulták Bayezid herceget!

Hürrem kifejezetten jól döntött, amikor a saját embereit küldte el Szelim és Bayezid palotájába, hogy mindenrről informált lehessen. Egy dologra sajnos nem számított, hogy Bayezid jobbkeze, Lala Musztafa pasa egy váratlan pillanatban elárulja a herceget, és Szelim oldalára áll.

Szulejmán küzdeni fog Hürrem életéért!

Az uralkodó megtudta, hogy a szultána halálos betegségben szenved. A bajban van némi jó is, ugyanis ismét egymásra talál a két szerelmes szív, és úgy döntenek, együtt fognak megküzdeni Hürrem kórságával.

Szümbülnek el kell hagynia a palotát?

A szultána nagyon megharagszik az agára, ugyanis a megbeszéltek ellenére, Szümbül elárulja Szulejmánnak, hogy a Velide halálos beteg. Hürrem emiatt úgy dönt, elküldi Szümbült a palotából, és felmenti a szolgálatai alól.

Szulejmán 2018-08-01


szerző:
2018.08.01. 22:30
Szulejmán 2018-08-01

Szümbül kétségbeesésében elmondja az uralkodónak, hogy a szultána súlyos betegségben szenved. Hürrem dühében elküldi Szümbült, amiért megszegte az esküjét. Dephné sorsáról döntöttek, amint megszüli Bajazid gyermekét, kivégzés vár rá. Szelim elküldi gyermekeivel együtt Nurbanut egy távolabbi szandzsákba.

Megható pillanat: Szümbül elsírja magát Hürrem előtt

A szultánát megint rémálom gyötri, és mikor felébred, rögtön Szümbül agát hívja. Az aga, aki tudja, mi vár Hürremre, hogy halálos beteg, nem bírja tartani magát és egyszerűen elöntik a könnyek. Ezzel azonban azt éri el, hogy a Validé gyanakodni kezd.

Rüsztem rátámad Mihrimah szultánára?

A fiatal szultána elkeseredésében felszabadítja a spanyol doktort, akihez komolyabb érzelmi szálak kötik, csak azért, hogy a pasa ne ölesse meg a fiatal fiút. De sajnos a harc ezzel még nem ért véget, Rüsztem dühében és bánatában szinte megfenyegeti gyönyörű feleségét.

Szulejmán:

Az uralkodó most is bebizonyította, hogy mennyire bölcs, türelmes, és ha még ez nem lenne elég, gyönyörű példabeszéddel tette helyre Rüsztem pasát.

Szulejmán 2018-07-25


szerző:
2018.07.25. 22:35
Szulejmán 2018-07-25

Hürrem bizalmasa, Mehmed pasa elcsípi Bajazid levelét, amit az uralkodónak írt. Rüsztem azonban megpróbálja megszerezni, hogy Szelimet végre kiüsse a nyeregből. Mihrimah egyre jobban van, teljesen kivirágzik, ezért a rabságban lévő Signore Pedro állandó kinevezését kérik a szultána mellé. Bajazid ágyasa várandós, ezért nem végzik ki az árulása miatt. Hürrem állapota tovább romlik.

Szümbül nem bírja feldolgozni, hogy elveszíti Hürremet

Az aga szívében még él a remény, hogy a szultána betegsége nem az a kór, amelyen ellen nem tudná felvenni a küzdelmet. Mikor azonban újra megvizsgálják Hürremet, rá kell jönnie, hogy sajnos a Valide valóban haldoklik.

A nagy összecsapás: Bayezid vs. Szelim

A hercegeknek már egyáltalán nem számít a becsület, az egymás iránt érzett szeretet és tisztesség. Csak egyet akarnak, megölni a másikat, hogy a trón csak egy valakié lehessen.

Hürrem úgy dönt, megleckézteti Nurbanu szultánát!

Hürrem úgy gondolja, nem vár tovább, és lerendezi Nurbabu szultánát...

Szulejmán 2018-07-18


szerző:
2018.07.18. 22:30
Szulejmán 2018-07-18

Nurbanu megdöbben, amikor meglátja a palota kapuja előtt Bajazid seregét. Szelim rájön, hogy ágyasa áll az események mögött. Hürrem orvosa aggódik a szultána állapotáért, aki semmit sem sejt betegsége valódi okáról és közelgő végkimeneteléről. Rüsztem barátságtalanul fogadja az uralkodó vendégét, Gracia Mendezt, és ráállítja leghűségesebb emberét.

Bayezid Szelim ellen indul


szerző:
2018.07.11. 23:50
Bayezid Szelim ellen indul

A herceg mikor megtudta, hogy a mérgezés mögött, amibe majdnem belehalt, Nurbanu és Szelim áll, úgy dönt, véget vet a játéknak, és a seregeivel hadba száll a testvérével szemben.

Mihrimah újra szerelmes?


szerző:
2018.07.11. 23:50
Mihrimah újra szerelmes?

A szultána egyre közelebb kerül ahhoz a fiatal orvoshoz, aki csoda kenőcsével szépen meggyógyította a fiatal nőt. Mindeközben hiába próbálják elcsitítani a köztük kialakult érzelmeket, Mihrimah szíve egyszerűen szerelemre lobban.

Szümbül szembesül Hürrem halálos ítéletével

Miután egy orvos megvizsgálta a szultánát, megállíptotta, hogy olyan kór támadta meg Hürremet, amely ellen nincs gyógyszer.

Szulejmán 2018-07-11


szerző:
2018.07.11. 22:50
Szulejmán 2018-07-11

Mihrimah szultána beleszeret fiatal orvosába, a fogságban élő Don Pedróba. Bármit megtenne azért, hogy újra lássa. Nurbanu titokban utasítást ad Bajezid új szerelmének, Daphnénak, hogy mérgezze meg a herceget, különben végez a fogságban tartott testvérével. Hürremet rémálmok gyötrik a küszöbön álló testvérháború miatt. Szelim megint el kezdett inni.

Újjáéledhet Szulejmán és Hürrem szerelme?

A szultána úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy a kezébe vegye szerelmük sorsát, és váratlanul meglátogatja az uralkodót. Az egyik beszélgetés alkalmával Hürrem mindent bevet, hogy az uralkodó jeges szívét felmelegítse, és ismét égjen közöttük a szerelem lángja. 

Szümbül: „Talán te is egy főnix vagy?”

Az aga mindig is értett ahhoz, hogyan nyugtassa, nevetesse meg a szultánát. Egy meghitt pillanatban Szümbülnek ismét sikerül jókedvre deríteni a validét.

Nurbanu ismét megkísértette Szelimet

A szultána veszélyes játékot űz, és úgy tűnik, a herceg minden szavát issza, és teljesen behódol neki.

Szulejmán 2018-07-04


szerző:
2018.07.04. 22:45
Szulejmán 2018-07-04

Az uralkodó fogadja Edirnében a fogságából kiváltott, nagy befolyással rendelkező Gracia Mendezt, aki hálából a menedékért, felajánlja hűségét és szolgálatait. Hürrem úgy dönt, hogy lecseréli sötét ruháit, és megújulva követi Szulejmánt. Nurbanu bárkit hajlandó feláldozni azért, hogy rávegye Szelimet a támadásra, aki megint inni kezdett. Mihrimah szultána magához hívatja a fiatal spanyol orvost a férje tudta nélkül.

A boszorkány újra megjósolja Hürremnek a jövőt

A szultánát szörnyű álmok gyötrik, és lelkének kínlódó hívó szavára megérkezik az a banya, aki már többször megjósolta a jövőt a szultánának. Hürrem szörnyű hírrel és igazsággal szembesül, amit nehezen tud majd feldolgozni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való