KERESÉS search-close

haszon

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "haszon"

Nincs eljárás a „babaváró” miatt

Felszólították a kormánypártok az Európai Bizottságot, hogy minél hamarabb adjon előzetes hozzájárulást a babaváró támogatáshoz. A bizottság magyarországi képviselete azt közölte: mivel a támogatással kapcsolatban semmilyen eljárás nem zajlik, ezért határidőkről sem lehet beszélni. Az RTL Híradónak nyilatkozó elemző szerint Brüsszelben azt szeretnék elkerülni, hogy a babaváró támogatásból a bankok húzzanak hasznot.

Letelepedési kötvények: 160 milliárd forintot kereshettek a közvetítők

Lejártak az első letelepedési kötvények. A magyar állam majdnem 35 milliárd forintot utalt a közvetítő cégek számlájára. Közben két és fél évig tartó pereskedés után a G7 gazdasági portál megkapta az adatokat, amelyekből kiderült, a közvetítők összesen 160 milliárd forintot kereshettek az üzleten. Ebből 60 milliárd forintot a magyar adófizetők pénzéből fizetnek ki a szinte kivétel nélkül offshore hátterű cégeknek.

 

Milliárdos nyereséget termeltek tavaly az állami közműcégek

Éves beszámolója alapján az állami áramszolgáltató megháromszorozta a nyereségét, a lakossági gázszolgáltató profitja pedig a 7 milliárd forintot is meghaladta. Ez annak köszönhető, hogy az áramot és a gázt is olcsóbban veszik, mint amennyiért a fogyasztóknak adják. Az MSZP szerint a nyereségből a gázszámlákat kellene csökkenteni.

Miklós döbbenetes dolgot kér a saját fiától

A cégvezető nem tudja meghazudtolni magát...

Ki járna jobban a 9%-os adóval?

Magyarországon lesz a legalacsonyabb a társasági adó az egész Európai Unióban, ha elfogadják Orbán Viktor javaslatát az egységes 9 százalékos adókulcsra. Az elemző szerint ezzel főleg a külföldi nagyvállalatoknak segít a kormány és hasznot akar húzni abból, hogy a britek az uniós kilépésre szavaztak. A munkaadók szerint a kisebb adó a hazai vállalatok nagy részének szinte alig jelent könnyítést. Az MSZP szerint a kormány megint nem a magyar dolgozóknak segít.

CSOK: Ki húz hasznot az egészből?

Boldog boldogtalan a Családi Otthonteremtési Kedvezmény igénylésén töri a fejét. A feltételek részben változtak. Akár palotákra is jár állami támogatás, de akinek nem születnek meg vállalt gyerekei, nagyon eladósodhat. Mit gondolnak a pártok? Mennyibe fog kerülni az államnak, tehát az adófizetőknek a CSOK? És ki húz hasznot az egészből? Politikai vita és szakmai elemzés.

Jól jártak a politikusok trafikos rokonai

Szépen kerestek a trafikokkal a kormánypárti képviselők rokonai tavaly a HVG.hu és a 444.hu összeállítása szerint. A Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkárának és a Fidelitas elnökének családja is milliós haszonra tett szert. Az Együtt szerint vissza kellene vonni a trafiktörvényt, mert igazságtalan és a fideszes rokonoknak kedveztek a koncessziók kiosztásakor. A kormány szerint viszont a trafikosok között pont olyan arányban vannak más pártokhoz köthető vállalkozók, mint amekkora a támogatottságuk az országban.

Újabb brókerbotrány! Ezúttal a karcagiak pénze tűnt el

Kirobbant az újabb brókerbotrány- ezúttal a karcagi betétesek várakoznak dühösen a pénzükre, miközben a vállalkozás vezetői úgy tudni, leléptek. Pedig az ügyfelek számára nagy hasznot ígért a cég, amelyik eredetileg utazást szervezett, pénzt váltott, és még 148 másféle szolgáltatásban is hirdette magát. Megkerestük a cég budapesti székhelyét. Polgár Géza riportja.

Üzletet csináltak a tragédiából?

Múlt héten még Fehér Sándornak köszönhetően hősként nézett a világ Magyarországra, ma már három biztosítási csalóval azonosítják az országot. A Costa Concordia balesete óta egy magyar nőt is kerestek a roncsok között.

Lenn tüntetnek, fenn pezsgőznek


szerző:
2011.10.04. 11:29
Lenn tüntetnek, fenn pezsgőznek

A gazdagok mohósága ellen New Yorkban utcára vonuló tiltakozó tömeget egy elegáns étterem balkonjáról figyelték néhányan a múlt héten.

Búcsú a számlalottótól


szerző:
2010.01.07. 18:40
Búcsú a számlalottótól

Az úgynevezett számlalottón összesen 110-en nyertek, fejenként egymillió forintot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való