KERESÉS search-close

halak

34 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "halak"

Robi szerint ő az agy a törzsben, a többiek csak …

Hiába találtak halászhálót a Szegény Szigeten a lilák, ha nem tudják, hogyan kell halat fogni vele. Úgy tűnik, Robi az egyetlen, aki konyít valamit a dologhoz.

Ami az adásból kimaradt: „Horgászatnak nem nevezném, amit csináltunk”

A Gagamba törzs tagjai közös erővel próbáltak meg halat fogni a halászháló segítségével, azonban a vízi állatok túljártak az eszükön és áthatoltak a hálón.

„Tele van a tenger halakkal, mondjuk én ezt a piacon fogtam!”

Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től minden hétköznap 19 órakor az RTL Klubon!

Hogy sikerültek a versenyzők halas tésztái?

A második feladatban nemcsak a különféle halak filézésével, de a házi tésztákkal is meg kellett küzdenie a versenyzőknek. A kóstoláson kiderült, hogyan teljesítettek.

Tésztaétel halakból? A szerencsesüti döntött!

Miután mindegyik versenyző kiválasztotta a neki tetsző halat, a zsűri még tartogatott nekik egy kis meglepetést: kiderült, hogy háromféle tésztaételt kell belőlük készíteniük, a szerencse döntött róla, hogy kinek, milyet.

Szabó Zsófi „furcsán” hátráltatta versenytársát

Miután magának elsőként kiválasztotta a Séf kedvenc halát, egy valakinek akár a legnehezebbet is odaadhatta volna... ő azonban egészen máshogy döntött.

Dolgozz hallal, a Séf segít a választásban!

A második feladatban halakkal kellett dolgoznia a versenyzőknek, előtte azonban Sárközi Ákos adott nekik pár hasznos tanácsot. Te melyiket választottad volna?

Nézd, milyen halas ételeket készítettek a versenyzők!

A második feladatban egy halas pult várta a hírességeket, innen kellett alapanyagokat választniuk. Majd kiderült, hogy ezekből tésztaételt kell készíteniük! Hogy hogyan sikerültek az ételek? Nézd meg itt a kóstolást!

Klau, Beni és Zoli a nagy ho-ho-ho horgász!

A memóriajátékban Klaudia csapata győzedelmeskedett, így ők hajózhattak ki a nyílt tengerre horgászni. A zsákmányszerzés azonban végül nem úgy alakult, ahogy azt elképzelték...

Vigyázat, támadnak a Konyhafőnök kalózok!

A gyerekeket egy tengeri pult fogadta, azonban a zsűrit sehol sem látták. Nem kellett viszont sokat várniuk: a konyhába három veszélyes kalóz érkezett, a Séf vállán ráadásul egy óriási ara papagáj csücsült. De honnan volt az a sok finomság a pulton?

Kimaradt jelenet: Gergely a Survivorben tanult meg horgászni

Benedek megosztotta tapasztalatait Gergellyel, aki életében először fogott pecabotot a kezében. Hogyan kell felcsalizni a horgot, majd hogyan kell bedobni azt a vízbe? A szavak helyett beszéljen inkább a videóban bemutatott próbálkozás!

A könnyek mellett éttermi tányérok is landoltak a zsűri pulton

A második feladatban különféle halakat pecáztak maguknak a versenyzők, azonban nem ment minden zökkenőmentesen. Miközben Buda a könnyeivel küzdött, Dani lenyűgözte a zsűrit a tálalásával.

Zé jó horgászként vetette bele magát a halas medencébe!

A második feladat halacskái egy kényelmes kis medencében várták, hogy a juniorok kifogják őket. A gyerekek természetesen nem maradtak egyedül a pecázásban, a zsűri is horgász szerkót öltött. Zé még vízbe is vetette magát Zita kedvéért.

Krisztián és Iliász a puszta kezükkel fogták ki a halakat a vízből!

Krisztián és Iliász ezúttal nem kókuszvadászatra indultak, hanem a közeli patakból kapkodták ki a halakat a puszta kezükkel, így a Buwaya grillezett halat vacsorázhatott.

Ellenőrizték a balatoni halsütödéket

13-ból mindössze 2 balatoni halsütödénél nem talált hibát a Nemzeti Élelmiszerbiztonság Hivatal. Még nyár elején vizsgálták, milyen körülmények között készül a hekk a büfékben. Összesen 100 kg halat vontak ki a forgalomból, mert bizonytalan volt a fajtájuk, és az, hogy honnan származnak. A hatóság szerint azóta mindegyik büfé kijavította a hibákat.

Minden, amit tudni érdemes az osztrigáról!

Mivel foglalkozik egy osztriga sommelier? Miről híres az osztriga? Szabó Pétertől mindent megtudtunk az ízletes kagylófajtáról.

Másfél tonna hal a sztrádán

Másfél tonnányi hal terített be egy kínai autópályát. A halakat szállító teherautó sofőrje felvette vezetés közben a mobilját. Ennyi elég volt a balesethez, amelyben szerencsére emberek nem sérültek meg.

Bekékült hasak és horror harcsák a zsűri pultján!

A versenyzőknek meggyűlt a baja a halakkal, az izgalmakból ráadásul a kóstolásra is maradt. Titokzatos kék halak és pánikban pácolt ételek kerültek a zsűri elé, akik kíméletlenül értékeltek.

A séf megpróbálta elhessegetni a hal-pánikot! Adott pár tippet a versenyzőknek!

Az első feladatban halakkal és az ikráikkal kellett dolgoznia az elődöntősöknek. A kezdeti félelmeiket a séf oszlatta el (egy picit), amikor mindegyik halról mesélt nekik.

"Nem áll meg! Dehogynem!"


szerző:
2017.03.02. 22:30

"Csak 11 és 7 között lesz nyitva." Néha még egy ilyen egyszerű mondat is piszok nehéznek tűnik!

Ottilia legyőzte a halakkal szembeni undorát

Ottilia gyűlöli a halakat, ebből adódóan nem is szívesen dolgozik velük. Most mégis az egyik legnehezebb fajtát, a kecsegét választotta. A tányér jól sikerült, azonban a pocsékolás miatt könnyes vége lett az értékelésnek.

Így értékelte a zsűri a halételeket

Miután minden halételt megkóstoltak, a zsűri félrevonult, hogy nyugodtan megvitathassák, ki volt az a versenyző, aki a legrosszabban teljesített, és el kell hagynia a konyhát.

Ponty variációk hallevessel és natúr zöldségekkel

Kriszti a második feladatban a pontyot választotta. Rozina nem értette, hogy a nyers petrezselyem és paradicsom mit keres a tányéron, ha nincs semmilyen funkciójuk. Noha, a zöldségek túlfőttek, a mártása jól sikerült.

Élősködő rák pusztítja a halakat

Élősködő rák pusztítja a halakat a Ráckevei Duna-ágon. Eddig 15 mázsa pusztult el. A horgászok azt gyanítják: a horgászszövetség már eleve betegen telepítette be a pontyokat. A szövetség szerint azonban a holtágban fertőződtek meg. A hatóság pedig azt állítja: a vízminőséggel nincsenek bajok, és a Duna ágnál kifogott hal is fogyasztható. Jövő héten újabb vizsgálatok lesznek.

Hogyan készítsünk akváriumot?

Sok család szeretne magának házi kedvenc gyanánt halakat, ám sokan nem tudják, milyen alapfelszerelésre is van szükségük ekkor. Egy akváriumépítő bemutatta, hogy mik azok a dolgok, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy halakat tartsunk egy akváriumban.

Csenki Attilát kiidegelték az év halai

Részlet a 15. évad 4. részéből:

Mit tudhat egy kecsege vagy akár egy nyúldomolykó? Egyáltalán mit képzelnek magukról a halak? Mi az a víz? Mi az, hogy úszni? Csenki Attila szembe ment az őrületes hal-tudástárral.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Jensen Ackles vérbeli Halak


szerző:
2015.03.05. 10:00
Jensen Ackles vérbeli Halak

Az Odaát sztárja nemrég ünnepelte születésnapját, ezért horoszkópja alapján elemezni kezdtük személyiségét.

Pusztulnak a halak Gönyünél


szerző:
2010.10.07. 17:59
Pusztulnak a halak Gönyünél

Ahol a vörösiszappal szennyezett víz délután elérte a Dunát pusztulnak a halak.

Tömegesen pusztulnak a halak


szerző:
2010.06.15. 18:31
Tömegesen pusztulnak a halak

Naponta több tonnányi haltetemet szednek össze az önkéntesek a belvízi csatornákból.

Sokkoló szépségterápiák


szerző:
2010.01.30. 19:00
Sokkoló szépségterápiák

Rágcsáló halak, piócák, jéghideg és csiganyál! A Fókusz Plusz riportere kipróbáltua a legbizarrabb szépészeti és méregtelenítő kúrákat.

Nincs többé karambol?


szerző:
2009.10.01. 17:20
Nincs többé karambol?

Az autók a halak viselkedését utánozva fogják elkerülni a karambolokat.

Emberre is veszélyesek az ellopott halak

Akár gége-, vagy tüdőödémát is kaphat az, aki a lopott pontyokból eszik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való