KERESÉS search-close

frontember

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "frontember"

Top 10 - Kiss Tibi közel az ötvenhez lett háromszoros apuka

Az ország egyik legsármosabb zenészéről Kiss Tibiről, kevesen tudják, hogy 2016-ban megnősült. És azt talán még annál is kevesebben, hogy két hónappal ezelőtt, 48 évesen háromszoros apuka lett. A Quimby zenekar frontembere elmondhatja magáról, hogy szuper géneket örökölt, mert így közel az ötvenhez nyoma sincs rajta az öregedésnek.

A magyar underground egyik utolsó frontembere

Menyhárt Jenő 60. születésnapján kétezer ember előtt játszott zenekarával. Együtt hördült fel elegáns cégvezető és bölcsésznek maradt értelmiségi, amikor megszólalt a Romolj meg vagy a Mocskos idők. Ezen az estén visszatértek közös múltjukhoz, amiből kitörölhetetlenek Menyhárt Jenő dalai. Portré a magyar underground egyik utolsó frontemberéről sok zenével.

Túl van a szívbillentyű műtéten Mick Jagger

Már jobban van Mick Jagger, miután sikeres szívbillentyű-műtéten esett át. 

Zalatnay exe váltja Sipos F. Tamást!

Évtizedeken át Sipos F. Tamás volt az Exotic frontembere, mostantól viszont más korszak jön, Márton „KOR” Csaba személyében. De ki az a Márton Csaba, és mi az a KOR?

Sipos F. Tamás többé már nem az Exotic zenekar tagja, ki lesz az utód?

Sipos F. Tamás többé már nem az Exotic zenekar tagja. Az énekes és a csapat is úgy döntött, hogy nem szeretnék tovább folytatni a közös munkát. Az új frontember ráadásul egy régi ismerős, akivel el is készült az első dal. Az új énekes sokaknak ismerős lehet.

Lukács Laci szeret megfelelni a közönségnek a színpadon

Nemcsak a színpadi és a civil énjéről mesélt, de azt is megosztotta Gergővel, mennyire random írja a dalaikat. Persze, egy ilyen karrier kapcsán az elégedettség és a jövőbeli tervei is szóba kerültek.

Fejes Tomi: „Már túl vagyunk a barátságon”

Mindig egy szobában, sosem elvonulva a többiektől? Pimaszúr kifaggatta Tomit és Lacit a turné életről, a frontemberségről és persze a bandáról, ami már inkább számít családnak, mint munkának.

Nézd meg az interjút a nagy csikidámkirállyal!

Az énekes négy évvel ezelőtt megtudhattuk, hogy a Hungáriával sztár lett, aztán fellázadt. Hogyan akadályozták az R-GO beindulását és melyik volt az a dal, amelyet megjelenése után rögtön betiltottak? Szikora Róbert, a csikidamkirály, a XXI. században.

Story Extra 2017-09-06


szerző:
2017.09.06. 16:50

Fókusz 2017-06-23


szerző:
2017.06.23. 18:55
Kikinek esze ágában sincs visszavonulni

Patkó Béla, - vagy ahogyan a rajongók, és zenésztársak ismerik, Kiki - több, mint 40 évvel ezelőtt állt színpadra először, ám ennek ellenére esze ágában sincs visszavonulni, sőt, új jelenleg is számtalan új dalon dolgozik. Az Első Emelet egykori frontembere színházi szerepekről, új tervekről, és az elmúlt évtizedekről mesél a következő percekben.

Story Extra 2017-01-04


szerző:
2017.01.04. 17:25

Portré 2016-12-11


szerző:
2016.12.11. 23:25
Axl tudja, mitől döglik a légy

Jó hosszú téli álmot aludt Axl Rose. Az elmúlt 20 évben nem nagyon lehetett róla hallani, aztán április elején újra összerántotta a klasszikus felállású Guns'N'Roses-t, majd hétfőn kiderült, ő lesz az AC/DC ideiglenes frontembere. Sok mindent lehet mondani Axl-re, de azt nem, hogy nem tudja, mitől lesz újra érdekes.

Fókusz 2016-04-19


szerző:
2016.04.19. 17:25
Bono humoristákat vetne be az Iszlám Állam ellen

Humoristákat vetne be titkos biológiai fegyverként az Iszlám Állam terrorszervezet ellen Bono. A U2 frontembere jordániai, török és kenyai menekülttáborokban járt, és ezek után az amerikai szenátustól még több humanitárius segélyt kért. A menekültválság miatt szerinte Európa egysége is veszélybe került, beszédében Magyarországot is megemlítette.

Sírva idézte fel a vérengzés éjszakáját

Élő adásban, sírva emlékezett vissza az Eagles of Death Metal együttes frontembere a tavaly novemberi párizsi merényletre. 89 embert mészároltak le terroristák a koncertjükön. Az énekes azt mondta, rá is fegyvert fogott az egyik merénylő a szórakozóhely folyosóján, amikor a barátnőjét kereste. Az együttes a tavaly megszakított koncertsorozatát a hétvégén Stockholmban folytatta, kedden Párizsban lépnek föl, jövő szombaton pedig Budapesten.

"Magyarikai" világsztár


szerző:
2015.06.13. 19:10

És akkor jöjjön az a magyar fiú, aki valóra váltotta sok magyar zenész álmát, és bandájával meghódította az egész világot. Amikor Téglás Zoli a színpadon tízezreknek énekel- olykor magyar nyelven-, pont olyan, mint bármelyik világsztár. Két turné között azonban Los Angelesi háza helyett Veresegyházon bújik el a világ elől, hogy energiát gyűjtsön kedvenc gyerekkori emlékeiből. D. Tóth András riportja.

Egy magyar világsztár hétköznapjai

És akkor jöjjön az a magyar fiú, aki valóra váltotta sok magyar zenész álmát, és bandájával meghódította az egész világot. Amikor Téglás Zoli a színpadon tízezreknek énekel- olykor magyar nyelven-, pont olyan, mint bármelyik világsztár. Két turné között azonban Los Angelesi háza helyett Veresegyházon bújik el a világ elől, hogy energiát gyűjtsön kedvenc gyerekkori emlékeiből. D. Tóth András riportja.

„Kettős életet” él a Kistehén frontembere

Kollár-Klemencz László pár éve úgy döntött, hogy valóra váltja egy régi álmát, és kiköltözik Szentendrére, ahol képes teljesen átszellemülni, miközben gondozza az állatait. Vajon a hétköznapjaiban egyaránt jelen lévő fővárosi, vagy az állattartó vidéki élet áll hozzá közelebb? A videóból kiderül.

Kowalsky meg a Geszti: mire készülnek?

A rapper, Geszti Péter és a rocker, Kowa két nagyon különböző zenei stílust képvisel, most mégis közös munkába kezdtek. Elmesélték, hogy mi is ez pontosan, és mennyire lesz sűrű a nyaruk.

Pataky Attila a fiával énekel


szerző:
2014.01.22. 00:45
Pataky Attila a fiával énekel

Az ifjabb Pataky nemcsak a rockzene iránti rajongását örökölte az apjától, de a vérmérsékletét is, sőt a magánéletük is kísértetiesen hasonlít egymásra.

Reflektor 13-11-07


szerző:
2013.11.08. 00:30
Reflektor 13-11-07

Reflektor: Alexát, az Éjjel-Nappal Budapest sztárját elhagyta az édesanyja. Megvan a Sugarloaf új frontembere. Michelle Pfeiffer fényevő volt.

Megvan a Sugarloaf új frontembere!

Egész nyáron át tartó keresés után a zenekar végre megtalálta a legmegfelelőbb énekest. Ahogy a fiúk mesélték, nem volt könnyű feladatuk, hiszen rengeteg kritériumnak kellett megfelelnie, de végül sikerült dűlőre jutniuk.

Portré 13-07-07


szerző:
2013.07.08. 00:35
Portré 13-07-07

Portré: Gyermekkorában rendszeresen világgá ment, csillagász szeretett volna lenni, később állandóan rajzolt, majd verseket írt. Aztán jött a zene, a nagy szerelem. Kiss Tibi, a Quimby frontembere szerint a muzsika egy izgalmas szerető, akit nem hagyhat el a vászonért.

47 évesen, örökre lehunyta szemét Cipő

Most már ő is hazatalált – az egész országot lesújtotta Cipő halála. A Republic alapítója több mint 3 hete feküdt kómában, szervezete végül feladta a küzdelmet. Az ország egyik legtermékenyebb zenésze 47 éves volt, dalai megdöbbentő módon nyertek új értelmet!

Portré 11-09-04


szerző:
2011.09.05. 00:20
Portré 11-09-04

Portré: Alternatív rock a népzenével ötvözve. Aki a különleges 23 év esszenciájáról mesél, Csík János, a Csík zenekar frontembere. A művész magánéletéről és balesete megpróbáltatásairól is beszélt a Portréban.

Tabáni a Bikinivel barátkozik


szerző:
2010.11.23. 20:48
Tabáni a Bikinivel barátkozik

Az Olcsó vigasz című dal összehozta Tabáni Istvánt egyik kedvenc zenekarának, a Bikininek a frontembereivel. Német Alajos szerzeményét feldolgozta az új reménység. A Bikini érdeklődve fogadta a fiatalembert.

Exkluzív interjú az A-ha sármos billentyűsével

A ma is szívdöglesztő norvég énekes egy időben még Michael Jacksont is lekörözte.

Műteni kellett Bonót


szerző:
2010.05.25. 20:50
Műteni kellett Bonót

A U2 frontemberét kedden kiengedték abból a müncheni kórházból, ahová "bénulásos" tünetekkel szállították be néhány napja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való