KERESÉS search-close

elrejtette

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elrejtette"

Szoknyája alá rejtette az árut

Tucatnyi parfüm és csoki a szoknya alatt. Videóra vették, ahogy egy budapesti piacon elkapnak egy tolvajt. Pillanatok alatt lökdösődés kiabálás alakult ki. Az asszony szoknyája úgy volt kialakítva, hogy el lehessen benne rejteni a lopott holmit.

Kukában rejtegette nagyapja holttestét

Megölte nagyapját, majd két éven keresztül egy kukában rejtegette a holttestet egy budapesti fiatalember a gyanú szerint. A napokban vették őrizetbe a rendőrök. Az idős nyugdíjas eltűnését fia jelentette be még tavaly novemberben. Ezután derült ki, hogy a szomszédok 2015-ben látták utoljára. A gyanú az unokára terelődött, aki a nyomozók szerint megölte nagyapját, majd eladta a lakását és még a nyugdíját is felvette csaknem két éven át.

 

Éveken át erőszakolta a lányát

Drámai fordulatot hozott a nyomozás egy boldvai család ügyében. Többször is megerőszakolhatta az apja azt a lányt, aki tavaly titokban szülte meg gyermekét, majd rongyokba csavarta és az ágyneműtartóba rejtette. A kisbaba meghalt. A nyomozás végül kiderítette, hogy a csecsemőt a lány apja nemzette. A gyanú szerint felesége is tudott arról, hogy rendszeresen erőszakoskodik lányukkal, de nem tett semmit. Most mindketten előzetesben vannak, a lány szabadlábon védekezhet.

Pincében rejtegette anyja holttestét

Éveken keresztül a pincéjében rejtegette anyja holttestét egy dunakiliti férfi. Úgy tudni attól félt, hogy a házat, amelyben élt, és amelyet anyja lízingelt elveszik tőle, ha kiderül, hogy a nő halott. A szomszédoknak lett gyanús, hogy rég nem látták az asszonyt. A nyomozókat először be sem akarta engedni a férfi, pedig a rendőrök meglepően reagáltak az esetre.

A gazdája is megkerült a talált százezreknek

Megvan a gazdája annak a pénznek, amelyet egy hónappal ezelőtt talált meg egy guberáló.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való