KERESÉS search-close

diadal

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "diadal"

Végigkövettük az újdonsült milliomos első napját

Az biztos, hogy ezek a pillanatok örökre bevésődnek majd a ValóVilág győztesének, Robinnak az emlékezetébe. És innentől egy másik élet kezdődik majd számára. Amit hétfőn már meg is tapasztalhatott: végigkövettük zsúfolt, programokkal teli első napját. Hollósi Szandra riportja.

ROBIN: Az első nap milliomosként


szerző:
2015.03.03. 18:34
ROBIN: Az első nap milliomosként

A VV7 győztese még mindig nehezen hitte el, hogy megnyerte ezt a játékot. Bár sok támadást kapott odabent, és volt, amit megbánt, mégis úgy érzi, jól tette, hogy nem állt bele minden konfliktusba.

Robin búcsút intett a Villának

Robin elindult diadalmenetén és elhagyta a Villát. A VV7 győztese még percekig nem tért magához. Önkívületi állapotban mindenkinek megköszönte, hogy rá szavaztak.

Fókusz 13-05-06


szerző:
2013.05.06. 19:50
Fókusz 13-05-06

Fókusz: A nagy buli - A Szombat Esti Láz összes versenyzőjét meghívta magához Szilveszter gazda. Pálinkázás és birkagergetés Tiszajenőn. A siker íze - Tízezres tömeg Újfehértón és a legfanatikusabb rajongói tábor Budapesten. Oláh Gergő diadalmenete. Nem felejtik soha - Közös éneklés és emlékezés. Rajongók, barátok és családtagok gyűltek össze Cipő 48. születésnapján.

Fókusz 12-07-10


szerző:
2012.07.10. 20:05
Fókusz 12-07-10

Fókusz: Mi vagyunk a bajnokok! - Fél évvel a nagy diadal után újra összegyűltek az X-Faktor döntősei. Intim pillanatok - Kiszel Tünde a teljes családi videót a Fókuszra bízta. Sztárok fülledt vakációja a világhálón. Eláztak a szépségek - Rászakadt az ég a főiskolások szépségversenyére, csak másnap hirdették ki a győzteseket.

Megállíthatatlan száguldás Attila első napján

Hogy a 33 éves gyomaendrődi srác felkészült-e a változásokra és, hogy hogyan értékeli az elmúlt fél évet, arról bőven volt ideje mesélni, ugyanis hétfőn egész nap fókuszban volt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való