KERESÉS search-close

csel

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csel"

Fördős Zé kerítőnek állt: kinézett egy versenyzőt Jenőnek!

Zé úgy érezte, hogy titokban elkezdi építgetni Jenő és Ágó között az utat. Egy volt a gond: a séfnek feltűnt a turpisság.

A villalakók furfangos csellel verték át a ruhatolvajt

Reni és Greg leleményes módon játszották ki a Villában settenkedő rablót...

Era, a titkosügynök

Era téves információkat osztott meg Ginuval Hunorról, és kíváncsi volt, hogy azok mikor jutnak vissza a fiú fülébe...

 

Survivor Lilla azt üzente, hogy hátba támadták!

A tavalyi túlélőshow egyik kiszavazásán Lillára esett a választás. A fiatal lány úgy érezte akkor, hogy csúnyán hátba támadták a szövetségesei, ezért a mindig mosolygós Lillának kellett akkor elhagynia a játékot. Lilla a Fókusznak adott interjút.

Béla rájön, hogy Viki túljárt az eszén

Ildikó férje végre magához tért, felesége pedig beszámolt neki, hogy mi történt, míg ő békésen szunyókált a kanapén. Úgy tűnik, hogy ezúttal Viki van nyeregben, de lehet, hogy hamarosan ismét fordul majd a kocka?

Hűha! Mit kevert Viki Béla kávéjába?

A lány Janival érkezett a lovardába, hogy megszerezze a sorsdöntő bizonyítékot, amivel Béla sarokba szorította. Arra nyilván nem számíthathattak, hogy az ügyvéd önszántából átadja, így kitaláltak egy alternatív megoldást...

A teljes adásért kattints IDE!

Emília ördögi tervet eszelt ki!

A pszichológusnő mindent megtesz, csakhogy Natasa mellette maradjon…

Hajni csellel akarta kiszedni az igazságot Angélából

Miután Hajni gyanakodni kezdett, hogy nővére talán érez valamit Márk iránt, furfangos kis tervet eszelt ki, hogy kiugrassza nyulat a bokorból. Vajon Angéla bedől a cselnek és elárulja magát?

A teljes adásért kattints IDE!

Gigi végzetes hibát követ el?

Veintraub Barna terve letörölheti Berényiéket a föld színéről?

Evelin:

Mivel Evelin bizonytalanabb Hawaiit illetően, mint valaha, drámai megoldáshoz folyamodik, amit azonban gyorsan meg is bán, de már hiába...

Ti kinek adtok igazat: Aliznak és Krisztiánnak vagy Tóbiásnak?

Úgy tűnik, már elkerülhetetlen volt ez az óriási vita...

Maja lebuktatja Evelint Balázs előtt

A hazafelé vezető úton Evelin és Balázs összefut Majával, és Maja leleplezi Evelint. Balázs teljesen átverve érzi magát, Evelin pedig rájön, hogy ez volt az utolsó esélye, hogy visszaszerezze a klubbot.

Milyen messze megy el Bori Vince kedvéért?

Bori retteg, hogy elveszítheti Vincét, ezért egy trükkel megszerzi Tamástól a széf kulcsát, hogy onnan ellopja a pénz klubját. Az utolsó pillanatban Gréti rajtakapja Borit…

Bori lopni is képes Vince kedvéért

A lány kétségbeesetten gondolta végig, hogyan tudna elég pénzt szerezni arra, hogy Vince halálos beteg testvérén segítsen. Amikor a fiú nyomást gyakorolt a lányra, hogy lopja el a klub bevételét, Bori hirtelen nem tudta, mit kezdjen ezzel a helyzettel...

Liza Karesz kisbabáját várja?

Liza elkíséri Kareszt, hogy együtt váltsák vissza az üres üvegeket, aztán egy spontán szerepjáték során megcsókolja Kareszt, amitől ő teljesen elveszti az eszét.

Kiderült a titok! Barbi pótkutyával helyettesítette Rockyt

Tegnap este minden kiderült! Az Éjjel-nappal Budapestben zajlik az élet, Rocky kutya mégsem Rocky kutya! Kiderült ugyanis, hogy Barbi cselhez folyamodott, hogy ne derüljön ki, szem elől tévesztette Bécy imádott francia bulldogját, és beszerzett egy pót-kutyát, amíg elő nem keríti az igazit, ám a csalás lelepleződött. De egyáltalán hogy lehet, hogy napokig nem tűnik fel egy gazdinak, hogy nem a saját kutyája szaladgál körülötte? Erről mesélt nekünk Barbi.
 

Benzinkút WC-jébe menekült a barátja elől

Autójában tartotta fogva és többször megütötte volt barátnőjét egy férfi. A nőnek végül csak csellel sikerült elmenekülnie.

Te vagy az életem 10-11-10

Te vagy az életem, 96. rész - Constanza az esküvőjére készülődik. Quiquénak sikerül visszaszereznie az utazást érő kupakot. Debora leánybúcsúztató bulit szervez Constanzának, amin csak egyetlen vendég vesz részt. Tano cselhez folyamodik, hogy Martint el tudja vinni a legénybúcsúztatóra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való