KERESÉS search-close

buksi

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "buksi"

BUKSI: A világ legöregebb kutyája

A magyar eb 26 éves, ami emberi életkorban 182 évnek felel meg. Ehhez képest, ha enni kap, igen-igen élénk lesz. Vérét amerikai kutatók is vizsgálják, hátha rábukkannak a hosszú élet titkára.

Buksi, a 26 éves kutyamatuzsálem

Szokták számolni a kutyák éveit emberi években. Buksi, az ország legidősebb kutyája 26 éves kutyaévekben. Hajlott kora ellenére viszont meglepően virgonc, főleg, ha egy kis is ételről van szó.

Fókusz 2016-05-05


szerző:
2016.05.05. 17:25
Virág és Buksi olyat tett, amin Győzike is durván kiakadt

Hogy repül az idő! Több mint tíz éve került képernyőre az ország egyik legmegosztóbb és legszórakoztatóbb realityje, a Győzike Show. A napra pontosan tizenegy évvel ezelőtti adásból szemezgettünk. 

Mikor engedhetjük szabadjára buksit? (Orosz György)

Részlet a 15. évad 1. részéből:

Orosz Gyuri nemcsak a nudizás rejtelmeiről mesélt a Showder közönségének, hiszen a buksizás, avagy fingás témaköre is szóba került. De nem ám csak egymagában.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való