KERESÉS search-close

borotva

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "borotva"

VV Hunor leszámolt VV Roli mellszőrzetével!

Roli rászánta magát, hogy megszabaduljon mellszőrzetétől, majd a tapasztalt Hunor a kezébe vette az irányítást.

(18+) Kukkold meg Ginut zuhanyzás közben!

Ginu nem szégyenlősködik a kamerák előtt, így közelről is meglesheted, amint a punciját borotválja zuhanyzás közben.

Jolán és Viki megszépült!


szerző:
2018.06.28. 23:35
Borotválkozással a fiatalságért?

Három évvel ezelőtti kutatás szerint a rendszeres, azaz heti háromszori borotválkozással akár 10 évet is nyerhetünk az öregedéssel szemben, hiszen a művelet állítólag a kollagén termelést stimulálja, kisimítja a ráncokat, bőrradírozó hatása van, a levágott szőr pedig nem lesz erősebb. Őrültség, vagy tényleg érdemes kipróbálni?

Marcell: „Egy forintot sem ér a nő”

Marcell hatalmasat csalódott szerelmében, Timiben, hiszen már nem tud mit kezdeni a lány kicsapongó életmódjával. A lány Marcell legjobb haverjával is lefeküdt, ráadásul sűrűn előfordul, hogy a sárga földig leissza magát. Mindennek tetejében Timi igénytelensége is kiborítja a fiút, aki már borotvát is szeretett volna venni a barátnőjének...

Puzsér Róbert kifakadt a Reggeliben!

Puzsér Róberttől megszokhattuk, hogy nem rejti véka alá a véleményét. Ezúttal sem volt ez másképp, és bár az életében bekövetkező változásokról kérdezték őt a Reggeli házigazdái, Puzsér egészen más irányba terelte a beszélgetést.

Borotvával a ráncok ellen?


szerző:
2015.02.18. 17:00
Borotvával a ráncok ellen?

Egy új kutatás szerint a rendszeres, azaz heti háromszori borotválkozással akár 10 évet is nyerhetünk az öregedéssel szemben, hiszen a művelet állítólag a kollagén termelést stimulálja, kisimítja a ráncokat, bőrradírozó hatása van, a levágott szőr pedig nem lesz erősebb. Őrültség, vagy tényleg érdemes kipróbálni? Gál Petra utána jár.

Tükörbabona paráztatta be a villalakókat

Dennis és Robin édesdeden vonultak be a fürdőbe, hogy a komisz borostája is naprakész lehessen, jól megnyírták. Később azonban addig elemezték a művet a tükörben, hogy ügyesen eltörték. És akkor indulhatott a babona-para.

Csak csajok 10-06-02


szerző:
2010.06.02. 10:26
Csak csajok 10-06-02

Benkő Dániel pelenkázni tanul.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való