KERESÉS search-close

belehalt

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "belehalt"

Téves diagnózis miatt halt meg a kétéves Máté

Téves diagnózis miatt halt meg a kétéves kisfiú. Rotavírus helyett agyhártyagyulladásban szenvedett, de nem tudták. A szülők négy év óta most először találtak egy olyan ügyvédet, aki ingyen segít nekik, mert a családnak eddig nem volt pénze jogi képviselőt fogadni és beperelni a kórházat. Olyan rossz körülmények között élnek, hogy az életveszélyessé nyilvánított házukból is ki kell költözniük.

Kisodródott a pályáról és egy nézőnek csapódott

Tragédia a motorosversenyen: az egyik versenyző kisodródott a pályáról a hétvégi extrém enduro kupán Bordányban, egy nézőnek csapódott, aki a kórházba szállítás után meghalt. A baleset a verseny utolsó körében történt. A nézőt, akinek a fejét találta el a motoros, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Hétfőn belehalt sérüléseibe. Négy gyereke és felesége gyászolja, barátai gyűjtést indítottak a családnak.

Spórolni akart a tüzelővel, szén-monoxid mérgezést kapott

Elzárta a kémény csövét, hogy spóroljon a tüzelővel. Szén-monoxid mérgezést kapott egy idős férfi Szigligeten. Szomszédja ájultan talált rá vasárnap délután a füsttel teli lakásban. Hiába hívtak hozzá mentőt, az életét már nem lehetett megmenteni.

Gyilkossággal ért véget egy boltrablás Paraguayban

A dél-amerikai ország második legnagyobb városában motoros banditák fosztottak ki egy üzletet. Amikor a zsákmánnyal kereket oldottak, a tulajdonos utánuk szaladt, és rájuk lőtt. Az egyik rabló belehalt sérüléseibe. A rablást biztonsági kamerák rögzítették.

Azt állítja, nem vette észre

Nem a pótkerekét hagyta el a hétfői halálos trélerbaleset okozója. Az abroncs az utánfutó alól szakadt ki a felnivel együtt menet közben. Úgy tudjuk, hogy a szerb férfi ezután még kilométereket tett meg. Azzal védekezett, hogy nem vett észre semmit. A híradónknak nyilatkozó szakértő szerint ez kizárt.

Méhcsípésbe halt bele egy 32 éves férfi

Az eset másfél hete történt, a Bors írta meg először. A lap szerint a férfi ismerőseinél méhkaptárakat pakolt, amikor az egyik megdőlt, és kiszabadultak belőle a méhek. Négy méh csípte meg. Mire a mentők a helyszínre értek, a férfi elvesztette az eszméletét. A helyszínen újraélesztették, majd kórházba vitték, ahol két nap múlva meghalt. Az ügyben nyomozás is indult.

Belehalt égési sérüléseibe

Belehalt égési sérüléseibe az a 84 éves férfi, aki vasárnap a saját kertjében akart száraz növényeket elégetni Nyírbogáton. A lángok azonban átterjedtek a melléképületre. Az idős férfi valószínűleg megpróbálta eloltani a tüzet, de maga is megégett.

 

Ezúttal tényleg elgázolták

Tavaly csak füllentette, hogy elütötték, most viszont tényleg elgázolták és sérüléseibe bele is halt. A 48 éves Vas megyei férfi tavaly elesett a biciklijével, azután mondta azt mindenkinek, hogy elgázolták, pedig csak részeg volt. Hétfőn viszont valóban elütötték Rum határában.

 

Együtt italoztak, majd felgyújtotta áldozatát

Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki tavaly decemberben Budapesten felgyújtotta ismerősét. Az ügyészség szerint együtt italoztak, de valamin összevesztek. Ezután öntötte le az egyik valamilyen gyúlékony anyaggal a másik férfit, majd egy öngyújtóval meggyújtotta ruháját. A társasház egyik lakója oltotta el a tüzet, de az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban belehalt sérüléseibe.

Villám miatt halt meg a kislány

A szomszédok próbálták meg újraéleszteni, végül a kórházban belehalt sérüléseibe az a nyolc éves kislány, aki egy villámcsapás után egyszerűen összeesett bodajki kertjükben. A helyiek megtörten nyilatkoztak Az RTL Híradó stábjának, azt mondták; egyszer csak hatalmas csattanást hallottak, aztán az édesanya sikolyát, az egyik szomszéd ekkor sietett a segítségükre. A férfi azonnal mentőt hívott. A kislányon állítólag nem voltak sebek, ezért nem tudták eldönteni, hogy infarktust kapott vagy a villám csapott bele. Azonnal kórházba szállították, de összeomlott a keringése, már nem tudták megmenteni. A szakértő és az orvos szerint is csoda kell ahhoz, hogy egy esetleges villámcsapást valaki túléljen.

Rendőrségnél gázolták halálra

A kórházban belehalt a sérüléseibe az a férfi, akit a rendőrségi épület bejáratától néhány méterre ütöttek el csütörtök este Nagykőrösön. A gyalogos valószínűleg figyelmetlen volt, egy kamion elé lépett a járdáról. A jármű alá szorult, tűzoltók szabadították ki. Már a helyszínen újra kellett éleszteni.

Nem volt bekötve, meghalt a balesetben

Egy asszony meghalt a Heves megyei Sástó közelében, amikor autójuk egy busszal karambolozott. Az RTL Híradó úgy tudjuk, hogy a hátsó ülésen utazó nő nem volt bekötve, és kirepült a kocsiból. Az autó sofőrje és másik két utasa könnyebben sérült meg, a buszon utazók megúszták.

Baltával ölte meg az anyósát

Akár húsz év börtönt is kaphat az a nő, aki az ügyészség szerint baltával verte agyon az anyósát Budapesten. A brutális gyilkosság még 2015 februárjában történt, a 43 éves asszony ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint a két nő valamin összeveszett, és a fiatalabb addig ütötte a 83 éves asszonyt, amíg az belehalt a verésbe. Ezután menekülni próbált, de a rendőrök elfogták.

Hiába ment gyorsabban, ártatlan

Ha lassabban ment volna, akkor is elüti a gyerekeket – ezt állapította meg a szakértő. Megszüntették a nyomozást, nem emelt vádat az ügyészség a 35 éves nő ellen, aki másfél évvel ezelőtt elgázolt két kislányt Balatonfüreden. A 9 éves kislány belehalt sérüléseibe, testvére túlélte, de azóta sem tudja feldolgozni húga elvesztését. A szakértők szerint az autót vezető nő gyorsabban hajtott a megengedettnél, azonban azt állapították meg, hogy a gyerekek hibáztak.

Belehalt a brutális erőszakba

Feltételesen is csak 35 év múlva szabadulhat a brutális erőszakoló. A bíróság szerint a férfi olyan kegyetlenül erőszakoskodott volt párjával, hogy az asszony belehalt a bántalmazásba. A gyilkosság két évvel ezelőtt történt, a nőt otthonában találták meg vérbe fagyva. A vádlott utolsó szó jogán arról beszélt, hogy ártatlan.  

Meghalt a sötétben elgázolt gyalogos

Belehalt a sérüléseibe az a gyalogos, akit Kecskemét határában gázolt el egy autós éjszaka. A férfi az út szélén gyalogolt, sötét ruhában, nem volt rajta láthatósági mellény sem, így a mögötte érkező autó vezetője az utolsó pillanatban vette észre. A sofőr már hiába fékezett, elgázolta a gyalogost.

6 év börtön a nem törődöm vendéglősnek

Hat év börtön a nemtörődöm étteremtulajdonosnak. Gondatlanságból elkövetett emberölésért ítélték el egy indiai étterem tulajdonosát Nagy-Britanniában, miután egyik vendéglőjében egy mogyoróallergiában szenvedő vendégnek mogyorót tartalmazó ételt adtak el. A férfi belehalt a sokkos reakcióba.

Áramütés érhette fürdőzés közben

Egy 55 éves nőt megrázott otthonában az áram, és belehalt. A kiérkező mentők már a klinikai halál állapotában találták a nőt, és hiába próbálkoztak az újraélesztéssel.  A helyiek szerint illegálisan kötette be a nő az áramot, és emiatt történhetett a baj. A rendőrség nyomoz.

Két hét után meghalt a megvert férfi

Meghalt a kórházban az a férfi, akit június elsején úgy megvert egy fiatal Tiszabezdéden, hogy életveszélyes koponyasérülésekkel vitték kórházba. 9 napon át küzdöttek az életéért. Családja az ágya köré gyűlve reménykedett gyógyulásban. Akkor már kómában volt. A támadással egy 22 éves eperjeskei fiút gyanúsítanak, akit rövid időn belül elfogtak a rendőrök, azóta előzetes letartóztatásban van.

Ütötte-verte, megalázta zárkatársát

Egy hétig ütötte-verte és megalázta zárkatársát egy rab Budapesten, a Kozma utcai börtönben, az elítélt végül belehalt sérüléseibe. Az esetet az egyik rab jelentette az őröknek. A súlyosan sérült férfit orvoshoz vitték, de már nem tudtak segíteni rajta. Egy börtönőrnek és egy ápolónak is bíróság elé kell állnia, most emeltek vádat ellenük.

Egy szóval megmenthették volna


szerző:
2015.01.16. 18:15
Egy szóval megmenthették volna

Strassbourgban akarja beperelni a magyar államot egy tavaly decemberben meghalt fiatalasszony anyja és férje. A Blikk cikke szerint egy 21 éves ceglédi lány veseátültetésre várt és csak férje menthette volna meg az életét. Csakhogy a férfi börtönbe került így a törvények szerint nem lehetett vesedonor.

Előzetes: Nem kaphatta meg férje veséjét, belehalt

Meghalt egy fiatal nő, mert nem kaphatta meg a donorvesét. A 21 éves ceglédi fiatalasszony életét csak a férje menthette volna meg, ám ő még a műtét előtt börtönbe került. Így még a feleségének sem adhatja oda a veséjét - az erre vonatkozó kérvényüket elutasították. Az asszony decemberben belehalt a betegségébe. Az ügy részletei este hatkor az RTL Híradóban.

7 éve küzd igazáért a férj


szerző:
2014.12.08. 18:30
7 éve küzd igazáért a férj

Sosem ismerhette édesanyját az a ma már hétéves esztergomi kislány, akinek anyja a születése után két nappal meghalt. A nő férje szerint műhiba történt, ezt azonban évek óta hiába próbálja bizonyítani.
 

Meghalt a mozdonyvezető


szerző:
2014.11.12. 18:00
Meghalt a mozdonyvezető

A kórházban belehalt sérüléseibe az a mozdonyvezető, akinek a mozdonya kedd délután egy vasúti átjáróban pótkocsis teherautóval ütközött. Az 56 éves férfi beszorult a vezetőfülkébe, a tűzoltók szabadították ki.
 

Előzetes: Belehalt sérüléseibe a mozdonyvezető

Este hatkor az RTL Híradóban elmondjuk, az eddigi vizsgálatok kinek a felelősségét állapították meg a balesetért.
 

Egészséges ikreket szült, de meghalt az anya

Szörnyű családi tragédia. Egészséges ikreknek adott életet, de a szülés után meghalt egy fiatal édesanya a Dombóvári Kórházban. A tragédia szombaton történt.

Előzetes: Családi tragédia


szerző:
2014.10.28. 14:26
Előzetes: Családi tragédia

Egészséges ikreknek adott életet, de a szülés után meghalt egy fiatal nő a Dombóvári Kórházban. A tragédia részletei 6-kor.

 

Kisteherautó gázolta halálra a biciklist

A helyszínen meghalt egy kerékpáros, akit elütött egy kisteherautó hétfő reggel Törökszentmiklós és Tiszatenyő között.

Nem élte túl a lövéseket a kannibál

A férfi több lövést kapott egy keddi rendőri akcióban, amikor megpróbálták őt elfogni.

Tragikus delfin-szülés egy orlandói viziparkban

Belehalt a szülésbe egy kardszárnyú delfin vasárnap az orlandói SeaWorld nevű víziparkban.

Ikreket szült, majd meghalt


szerző:
2009.07.14. 14:10
Ikreket szült, majd meghalt

A császármetszéskor megsértették az asszony beleit, és a széklete a hasüregbe jutott.

A rendőrök kimentették, de belehalt

Egy kigyulladt lakóházból mentett ki két rendőr egy idős férfit, aki belehalt sérüléseibe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való