Ugrás a tartalomhoz
Hírlevél
  • Legfrissebb
  • Híradó
  • Sztárok
  • Műsorújság
  • Randi
  • Pandora - A szelence átka
  • Most Wanted
  • X-Faktor
  • Sztárbox
  • Bajnokok Ligája
# Legfrissebb# Híradó# Sztárok# Műsorújság# Randi# Pandora - A szelence átka# Most Wanted# X-Faktor# SztárboxBajnokok Ligája

Műsorok

  • Jobb később, mint soha!
  • Bróker Marcsi
  • Tizenkét okos ember
  • Fókusz
  • Reggeli
  • LEGO Masters
  • Házon kívül
  • Exek csatája
  • Nyerő Páros
  • Házasodna a gazda
  • Összes műsor

Témák

  • Videók
  • Bulvár
  • Életmód
  • Nagyvilág
  • Kultúra
  • Sport
  • Gazdaság
  • Utazás
  • Bank 360
  • Európa
2025 © RTL Magyarország.

BÁRÁNYHÚS

7:48
ReggeliFinom, egészséges és fenntartható – ezért együnk több bárányhúst
2022. március 18. 7:00

Finom, egészséges és fenntartható – ezért együnk több bárányhúst

A bárány- és a juhhús egészséges, ásványi anyagokban gazdag és segíti az emésztést. Ráaadásul a fogyasztása a környezetet is kíméli, a juhtenyésztés ugyanis egy fenntartható állattenyésztési forma.
15:08
A KonyhafőnökKések nélkül mit érek én?
2015. május 13. 20:05

Kések nélkül mit érek én?

Kérdezhették maguktól a piros csapat tagjai, miután a kékek ismét hátráltatták őket, mielőtt nekiláthattak volna a harmadik feladatnak. A piros csapatban Tánya, a kékeknél pedig Ljubov volt a Konyhafőnök. A versenyzőknek bárányhús és okkra felhasználásával kellett főételt készíteniük.

2025 © RTL Magyarország.
Minden jog fenntartva.

  • Rólunk
  • Teljes adások az RTL+-on
  • Műsorújság
  • Összes műsor
  • Műsorba jelentkezés
  • Kapcsolat
  • Vállalati hírek
  • Kvíz Adatvédelem
  • RTL Group Magatartási Kódex
  • RTL Group Beszállítói Magatartási Kódex
  • RTL Magyarország Üzleti Partneri Alapelvek
  • Küldj be te is hírt!
  • Felhasználási feltételek
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Terjesztés
  • Karrier
  • Adatkezelési tájékoztatók
  • RSS
  • Süti tájékoztató
  • Süti beállítások
  • Felhasználási feltételek
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Terjesztés
  • Karrier
  • Adatkezelési tájékoztatók
  • RSS
  • Süti tájékoztató
  • Süti beállítások