KERESÉS search-close

attraction

29 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "attraction"

Az Attraction újabb világsikere

A magyar Attraction Látványszínház előadását választották minden idők legjobbjának a Britain’s Got Talent tehetségkutató történetében. A műsor 12 éve fut, ez alatt 700 ezren neveztek.

 

A magyar Attraction látványszínház lett minden idők legjobb Britain’s Got Talent produkciója

Az angol tehetségkutató online szavazást hirdetett, melyben arra kérték a nézőket, hogy válasszák ki azt a produkciót, amelyik leginkább tetszett nekik a korábbi évadokból. Így több mint hétszázezer jelentkező közül az elmúlt 12 év legjobb produkciója lett a magyar csapaté.  

Hungary’s Got Talent - A tehetség itthon van

A világ legsokszínűbb és legnagyobb tehetségkutatója megérkezett Magyarországra!

SZŰCS ZOLTÁN: „Mindig is szívügyem volt a tehetségkutatás!”

Szűcs Zoltán, az Attraction formáció frontembere nagyon büszke, a Brittain's Got Talent-ben elért teljesítményükre, és természetesen nagyon örül annak, hogy a showműsor hazánkban is elindul, Hungary's Got Talent néven!

Új szuperprodukció érkezik az RTL Klubra!

Hogy hogyan is függ össze Szűcs Zoli, a Got Talent és az RTL Klub, arra ma reggel fény derült. De vendégünk volt még a tegnapi Párbaj vesztese, VV Fanni, s mellette ex-villalakók is érkeztek hozzánk, akik hamarosan újra beköltözhetnek a Villába. S hogy milyen témák voltak még hétfőn a 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül!

Új tehetségkutató érkezik az RTL Klubra!

Hogy vajon miről is szól ez a tehetségkutató, miben más ez, mint az eddigiek, és hogyan is függ össze Szűcs Zoli, a Got Talent és az RTL Klub, arról most lehullt a lepel!

Világsztárok rendezőjével dolgozik az Attraction

A világhírű angol rendező, Phil Griffin azért érkezett Budapestre, hogy Szűcs Zoltán látványszínház-csapatával közösen elkészítse az Attraction legújabb show-ját.

Reflektor 15-02-03


szerző:
2015.02.04. 01:00
Reflektor 15-02-03

Reflektor: Polgár Kriszta második gyermekét várja. Világsztárok rendezőjével dolgozik az Attraction.

Reflektor 14-06-06


szerző:
2014.06.07. 00:55
Reflektor 14-06-06

Reflektor: Las Vegasba készül az Attraction. Kristófot csúfolták a véznasága miatt.

Az Attraction Las Vegas felé kacsingat

A világhírű magyar tánccsoport, az Attraction, amely épp egy évvel ezelőtt nyerte meg a Britain’s Got Talent című tehetségkutatót, nemrég tért vissza Londonból, ahol újra nézők milliói előtt lépett fel.

Reflektor 14-02-10


szerző:
2014.02.11. 01:10
Reflektor 14-02-10

Reflektor: Egyéves születésnapját ünnepli az Éjjel-nappal Budapest. Az Attraction tagjainak Jackie Chan is gratulált.

Jackie Chan rajongott az Attraction produkciójáért

Szűcs Zoltán csapata nemrég tért vissza Kínából, ahol több mint egymilliárd ember nézte végig a produkcióját. Hamarosan azonban Angliában is minden az Attractionről fog szólni, ugyanis Simon Cowell a táncosokkal népszerűsíti a Britain’s Got Talent legújabb évadát.

Egymilliárd embert varázsolt el az Attraction

Az idei év úgy tűnik szerencsét hoz az Attraction-nek, hiszen Kínában egymilliárd ember nézte végig legutóbbi műsorukat. A csoport alapítója, Szűcs Zoltán elmesélte mivel varázsolták el a kínaikat, s hogy mennyi munka volt a show mögött. Ráadásul még Jackie Chan-nel is találkoztak!

Mikor megy az Attraction Las Vegasba?

Amióta az Attraction megnyerte az egyik legnagyobb brit tehetségkutató versenyt, azóta nincs számukra megállás. Olyan helyekről kapnak felkéréseket, mint Kína, Ausztrália és Las Vegas. A nagyszabású Las Vegas-i show jövőre veszi majd kezdetét, a csapatnak így bővülnie kell: új, tehetséges táncosokat keresnek.

Szűcs Zolinak már vannak kiszemeltjei

Az Attraction árnyszínház castingot hirdetett, amire rengeteg fiatal jelentkezett. Elsősorban tehetséges táncosokat keresnek, de legalább annyira fontos, hogy a leendő tagok tökéletesen beilleszkedjenek kis családjukba. A válogatón a Reflektor kamerája is jelen volt.

Fókusz 13-07-15


szerző:
2013.07.15. 20:50
Fókusz 13-07-15

Fókusz: Bendegúz nyomában - Olvasztó Imre nemrég az otthonában fogadta a Fókuszt. Mi lesz a gyereksztárokkal, ha felnőnek? A legtökéletesebb - Regős Lili mindent vitt. A fitneszmodellt a világ legjobbjának választották. Mi lehet a titka? Az árnyak rejtélye - Kik azok, akik az Attractiont sikerre vitték? Megmutatjuk a csapatot úgy, ahogy még nem látták.

Attraction, ahogyan eddig nem láthattuk

Londonban a döntő előtt megközelíthetetlenek voltak. Eddig jobbára csak az árnyékukat ismertük, de most előlépnek és megszólalnak az Attraction tagjai is.

Attraction: milyen az élet ideát?


szerző:
2013.07.02. 21:00
Attraction: milyen az élet ideát?

Először láthatjuk az Attraction vezetőjét családja gyűrűjében! Hogyan borította fel életüket az angliai győzelem, amely egy csapásra világsztárrá tette árnyékszínházukat? Mit láttak a gyerekek a papa diadalmenetéből, és miért készül a házaspár Las Vegas helyett Kazahsztánba?

Fókusz 13-07-02


szerző:
2013.07.02. 20:55
Fókusz 13-07-02

Fókusz: Az életét áldozta - Először áll kamera elé a hegymászó Kiss Péter édesapja. Szívbemarkoló felvételek és az édesanya búcsúlevele elhunyt fiának. Diadalmenet - Hogyan élte meg a család az Attraction sikerét? És miért indul a csapat Las Vegas helyett Kazahsztánba? Búcsú a barátoktól? - Ki éli túl a tragikus autóbalesetet? Esélylatolgatás a Barátok közt szereplőivel.

Szűcs Zoltán sikereit már nem érhették meg a szülei

Az Attraction vezetője úgy érzi, sohasem volt még ennyire boldog, az viszont fáj neki, hogy a szüleivel már nem osztozhat az örömében. Zoli a csapat terveiről mesélt riporterünknek, és a rosszindulatú vádakkal kapcsolatban is kifejtette a véleményét.

Reflektor 13-06-26


szerző:
2013.06.27. 00:05
Reflektor 13-06-26

Reflektor: A kecskeméti repülőnap igazi sztárjai. Noha az egyedülálló légi show-ra még több mint egy hónapot várnunk kell, a kecskeméti repülőbázison már mindenki a kétnapos rendezvényre készül. Erről Ada is meggyőződhetett, amikor ellátogatott a bázisra, ahová két hétéves pilótajelöltet is magával vitt. Szűcs Zoltán sikereit már nem érhették meg a szülei.

Az árnyéktáncosok sikerét jogi per fenyegeti

Alig öt nappal az árnyékszínház sikere után máris arról írnak a brit netezők, hogy a tehetségkutató magyar győztesei egy amerikai társulat ötleteivel nyertek.

Attraction: Kamerák hada várta haza a győzteseket

Kedd éjfél, Liszt Ferenc repülőtér – már csak egyetlen gép landol a kifutón. De ahelyett, hogy minden elcsendesedne, a teljes magyar sajtó csőre töltve várakozik a terminálon.

Ott voltunk a diadal éjszakáján


szerző:
2013.06.10. 19:00
Ott voltunk a diadal éjszakáján

London nagy nyugalommal könyvelte el hogy magyarok a legtehetségesebb britek. Az Attraction szombat esti műsorát 13 millió tévénéző követte.

Fókusz 13-06-03


szerző:
2013.06.03. 19:50
Fókusz 13-06-03

Fókusz: Csípős válasz - Beszólt Szikorának? Sikertelen az élete? Keresztes Ildikó most válaszol a rosszindulatú pletykákra. Törnek-zúznak - Dzsudzsák már a másodikat töri össze. Sztárfocisták és a luxusautós balesetek. A nagy titok - Miért jött hozzánk a világ egyik leggazdagabb embere? Mark Zuckerberg és a nagy pulivadászat.

A tehetségek a külföldi légtérben szárnyalnak

Nikát egy német tehetségkutatóban fedezték fel. Ausztriában is egy magyar borította fel a táncrendet, hatszor szerepelt az ottani Szombat Esti lázban, győzelme óta Balázs az egyik legkedveltebb híresség az osztrákoknál. A Face Team pedig már a világhírnévnél tart.

Az Attraction táncosai meg sem állnak a döntőig

Amióta a magyar tánccsoport megríkatta az angol tehetségkutató zsűrijét, az egész világ felfigyelt rájuk. Real Action, azaz Szűcs Zoltán, a csapat koreográfusa elárulta, eleinte nem is reméltek ekkora sikert.

Reflektor 13-04-22


szerző:
2013.04.23. 01:00
Reflektor 13-04-22

Reflektor: Pataki Zita szombaton férjhez ment. Az Attraction táncosai meg sem állnak a döntőig.

Állva tapsoltak a magyar csapatnak Londonban

A Brit tehetségkutatóban szenzációs meglepetést okozott a Csillag Születikben feltűnt árnyékszínház. A Face Team után az Attraction is a nemzetközi karrier kapujában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való