KERESÉS search-close

angyalok

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "angyalok"

Sztárok, akik a halál torkából tértek vissza

Peller Mariann különös réten sétált, Rubint Réka és férje, Schobert Norbi barna szárnyú angyalt látott - híres emberek meséltek nekünk a halálközeli élményeikről.

Tivy telibe nyomná a tetoválást

Míg a nagyszájú villalakó az egész testét beborítaná tetoválásokkal, addig Vivien csupán egy "mennyből az angyalt" szeretne, és azt is elárulta miért..

Szűcs Judit rendszeresen társalog az angyalokkal

Az énekesnő már számos visszajelzést kapott a mennyei lények létezéséről. Sőt, azt állítja, neki két őrangyala van. A Story Extra nézőinek, most azt is elmondja, mit kell csinálnunk, ha mi is szeretnénk segítséget kapni vágyaink megvalósulásában.

Gondoskodnak az utánpótlásról a legszexibb modellek

A fehérneműs angyalok közös üzletbe kezdtek és egymás után hozzák világra álomszép kisbabáikat is.

Reggeli 10-08-05


szerző:
2010.08.05. 09:05
Reggeli 10-08-05

Reggeli: Kiszel Tünde és Károly a paradicsomban járt, élményeikről természetesen beszámoltak a Reggeliben. Vendégünk volt még Elek Ferenc, aki már feldolgozta, hogy nem egy Adonisz és Dukai Regina is, akit születésnapján köszöntöttünk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való