KERESÉS search-close

2013

26 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "2013"

Meghalt a kislány – új eljárás

Újra kell tárgyalni annak a két orvosnak az ügyét, akiket azzal vádoltak, hogy nem vették komolyan egy féléves, lázas beteg kislány tüneteit, aki másnapra meghalt. Az eset Tarnabodon 2013-ban történt. Első fokon a hevesi ügyeletes orvos pénzbírságot kapott, az egri ügyeletvezetőt pedig felmentették. Ezt az ítéletet most hatályon kívül helyezték, és új eljárásra kötelezték a bíróságot.

Életet mentet a 25 éves fiú halála

Judit hosszú ideig türelemmel várt, hogy kaphasson egy új vesét és hasnyálmirigyet, egy 25 éves fiú szerveit kapta meg. A nő meggyógyult és most ő is segíteni szeretne a rászorulókon.
 

Húsvéthétfői romantika: sztárok, akik korán házasodtak

Az ország jelentős része Húsvéthétfőn útra kel, hogy hódoljon a szebbik nem előtt, így a romantikus hangulatot meglovagolva egy kis kitekintés az RTL celebjeinek korai házasságairól.
 

Elképesztő videóklipet villantott Oláh Gergő

Az X-Faktor győztes Oláh Gergő elkészítette első klipjét. Kitört a csendből és mindent vitt.

A guruló csoda: kerekesszékben is élhet teljes életet az ember

„Ha a sors ezt hozzta, tudni kell vele együtt élni…” Egy díjnyertes alkotás a Hégető Honorka riportpályázatról.

Így még biztosan nem látta a 90-es évek hazai sorozatsztárját

Még nem volt 18 éves, mikor már az Oscar-díjas Szabó Istvánnal dolgozott együtt. Tehetségesen balettozott, és több, mint 130 színházi bemutató fűződik a nevéhez, az emberek többsége mégis arról ismeri, ahogy azt mondja: "Eddig, eddig, eddig vagyok!".

Arra emlékszik, mikor Vili bácsi és Bözsi segwayen repesztettek?

Bizony még ez is előfordult a Barátok közt-ben három évvel ezelőtt éppen ezen a napon. Laci és Gizi épp azt találgatták, mennyire unalmas lehet a két idős ember randija, nem sejtették, hogy közben vígan segwayeznek a szigeten.

Szomorú vasárnap: Gábor elvesztette a szerelmét, és kiköltözött az albérletből

Az Éjjel-nappal Budapest szereplőjét kidobta a barátnője, aki csak a férfi miatt költözött fel Erdélyből Budapestre. Kapcsolatuk három éve éppen ezen a napon futott végleg zátonyra. Gábor Joe-nak öntötte ki a szívét.

A II. világháború után több tízezer asszonynak kellett szembe néznie a keserű özvegyi sorssal

Az emberiség legvéresebb fegyveres konfliktusában a becslések szerint kb. 800-900 ezer magyar vesztette életét, akiknek jelentős része férfi volt. Családok ezrei maradtak családfő nélkül, az özvegyeknek pedig a gyász mellett a család fenntartásával is egyedül kellett boldogulniuk.

Ha szeretne gyönyöködni a Barátok közt Hannájának hátában, akkor ez a tökéletes pillanat

A zh előtti csokitortaevés váratlan villantásba fordult, mikor Peti óvatlanul visszafordult búcsúzkodás után. A mai nap tanulsága, hogy ha véletlenül visszamegyünk a szobába, ahonnan már egyszer kijöttünk, meglepő dolgok történnek.

Ilyen volt, amikor három éve a miniszterelnökkel reklámoztak társkeresőt

A házasságtörésre specializálódott társkereső Orbán Viktort választotta ki "reklámarcául". A Vundersőn és zuperszexi műsorvezetői közben azt is kitalálták, melyik politikussal mit lehetne reklámozni.

Itt egy videó, hogy ne csak a járda, hanem az Ön szeme is benedvesedjen

Danics Dóra, miután megnyerte a 2013-as X-Faktor, elénekelhette a győztes dalát, amit nem is bírt ki sírás nélkül. Ennek a lánynek nem csak a kromoszómájába jutott az X-ből! Ha szeretne Ön is Dóra helyén állni, akkor klikk ide!

Jó ebédhez szól Bangó Adrienne éteri hangja

A Hungary's Got Talent énekes-hegedűs versenyzője ugyan nem jutott be a verseny végső döntőjébe, azonban fülbemászó hangja megérdemli, hogy bármikor, különösebb indok nélkül elővegyük. Különösen akkor, ha tavaly éppen ezen a napon született a felvétel.

Mennyire lehet lezúzni azt, aki ránk támad?

Balázs és Jani három éve a Vundersőn és zuperszexi 9-ei adásban egymás testén tesztelték, hogyan működnek a különböző önvédelmi eszközök. Nadrágszíj és gumilövedék éles bevetésen!

Nézze meg Fluor Tomi Daft Punk-os és Jézus-mackós sapijait!

Ennyire menő sapkákban még azt se bánnánk, ha lelapulna a frissen belőtt hajunk. A rapper ledobta a trendügyi atombumbát a stúdióra éppen ezen a napon, a 8:08-ban 8-án. Ilyen csodás együttállást csak ritkán láthat!

Balázs és Jani vagy az Elfújta a szél szereplői csókolóznak érzékiebben?

Négy éve éppen 1-jén pár másodpercre egymásra tapadt az RTL két műsorvezetőjének ajka a Vundersőn és zuperszexi adásában. Mi mással kezdődhetne szebben ez a hét és az év második hónapja, mint egy ilyen megindító pillanattal?

Szívtipró Péntek: ma két éve VV Zsoltot videóüzenetben dobta a csaja

Gyászkeretes nap volt január 29-e a VV6 történetében, de legalább Zsolt bebizonyította, hogy még az igazán erős férfiak szeme is megizzad néha.

Ha szeretné látni Sebestyén Balázs nyelőcsövét közvetlen életveszélyben, ez a videó Önnek szól

Három éve éppen 27-én Vadon Jani bosszúból öklendezésig szivatta műsorvezetőtársát egy nyugdíjas néni buzdítására a Vundersőn és zuperszexiben. Ha csak egy életvezetési tanácsot fogad meg ma, akkor ezt otthon inkább kerülje, ha nem szeret takarítani és szenvedni. A videót viszont feltétlen nézze meg!

ILYÉS JENIFER: „Zárkózott kislány voltam”

A Miss Balcsi 2013 győztes szépsége elárulta, 13 éves korában kezdett zeneiskolába járni. Többek között ez ösztönözte arra, hogy jelentkezzen az X-Faktorba.

2013 legmegdöbbentőbb szakításai

A tavalyi évet nem csak Nyári Dia zárta szakítással, 2013-ban számtalan magyar és külföldi híresség mondta ki a boldogító nemet.

2013 a sztáresküvők éve volt


szerző:
2014.01.02. 09:45
2013 a sztáresküvők éve volt

Halle Berry, Keira Knightley, Jennifer Love Hewitt – hogy csak néhányat említsünk azok közül a hollywoodi hírességek közül, akik 2013-ban mondták ki a boldogító igent. Összeállításunkban felelevenítjük a tavalyi év legemlékezetesebb magyar és külföldi menyegzőit.

A Fókusz nagy pillanatai 2013-ban!


szerző:
2013.12.31. 19:00
A Fókusz nagy pillanatai 2013-ban!

A Fókusz idén is elsőként, vagy az elsők között érkezett minden olyan esemény helyszínére, amelyről aztán az ország, vagy olykor az egész világ beszélt. Szubjektív videoklipünkben a Fókusz nagy pillanatai következnek 2013-ból.

Fókusz Plusz 13-12-28


szerző:
2013.12.28. 19:15
Fókusz Plusz 13-12-28

Fókusz Plusz: Időutazás - A repülő autótól a génkezelt cicáig. Mik voltak az idei év legkülönlegesebb eseményei? Micsoda év! – Légkondicionált futballstadion, pusztító viharok, csodakütyük. Extrém rekordok 2013-ban.

Szombat este indul az X-Faktor 2013!

Szombaton este 20 órakor startol az X-Faktor 2013. A mentorok már készen állnak, hogy megtalálják Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő utódját.

Südi Iringó és Csobot Adél ruhatippjei

Sztárjaink megmutatták az idei nyár legfrissebb trendjeit. Jáksó Laci legnagyobb bánatára Iringó és Adél ruhában és nem bikiniben mesélt kedvenc darabjairól.

Házon kívül 12-10-24


szerző:
2012.10.24. 23:10
Házon kívül 12-10-24

Házon kívül: Apró kütyük, és tízezrekkel csökkenhet a rezsi. Mennyi marad 2013-ban a pénztárcában?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való