Barátok közt

Előző rész (2017. május 29.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 29. 22:00

Sikerül-e Rudinak lebeszélnie Milánt a tervéről? Gigi átértékeli az életét, és nagy elhatározásra jut. Péter komoly dilemma elé kerül. Nórához váratlan látogató érkezik.

Rudi szerint Milán terve, miszerint rendezzenek meg egy betörést Félix házába, őrültség. Rudi Krisztiánhoz fordul segítségért, aki azt tanácsolja, kérjen haladékot Félixtől. Milán mindeközben egyedül indul Félix házához, hogy véghezvigye a betörést. Mindeközben Rudi meglátogatja Félixet Emíliánál, hogy haladékot kérjen. A beszélgetésüket az őrző-védő cég hívása szakítja félbe, akik közlik, hogy betörés történt. Rudi máris rosszat sejt.

 

Zsófi boldogan meséli Ádámnak, hogy Mikkel, a norvég fotós Rómába hívta egy napra, a megnyitó után, hogy megmutassa az új galériáját. Ádám próbál Zsófival örülni, ám irigy Zsófi sikereire. Zsófi Giginek is beszámol a római útról, ám Gigi félreérti őt, azt hiszi, mindketten utaznak, ám a félreértés Zsófinak nem tűnik fel. Zsófi felolvassa Giginek a galéria megnyitójára írt beszéde vázlatát, melyben az egekbe magasztalja Gigit. A beszédet hallgatva Gigi megérti, hogy Zsófi mennyire becsüli és szereti őt, így saját érzelmei is pozitív irányba változnak.

 

Natasának rosszul esik, hogy Péter annak ellenére rajta tölti ki a mérgét, hogy igazából Hannával van baja. Péter bocsánatot kér, bevallja, hogy Hanna miatt ideges, ugyanis veszekedve váltak el. Natasa el akarja mondani Péternek, hogy szerinte szakítania kéne Hannával, Emília azonban lebeszéli. Natasa Péter boldogságát szem előtt tartva inkább arról győzködi Pétert, hogy költözzön ki Hannához. Péternek tetszik az ötlet, Júliát is beavatja, ám ekkor üzenetet kap Majoros Páltól, mégiscsak benne lenne Péter korábban félbeszakadt dokumentumfilmjének forgatásában.

 

Huszti megpróbálja rábeszélni Nórát, egyezzenek meg közvetítői eljárással. Bár így Bandinak vallania kellene, de elkerülhetnék az esetleges börtönbüntetést. Nóra vonakodik, nem érti, miért ilyen fontos Husztinak Bandi sorsa. Huszti egyértelművé teszi, hogy számára Nóra a fontos, Nóra pedig Bandi ügyvédje. Nóra átmegy Miklóshoz, hogy megbeszélje vele Huszti ajánlatát, de Miklós hallani sem akar róla. Nóra elutasítja Huszti ajánlatát, ám egy teljesen új oldaláról ismeri meg őt.

 

#Barátok közt#vida rudi#terv#veintraub gigi#elhatározás#illés péter#dilemma#balogh nóra#látogató

Címlapról ajánljuk