Barátok közt

Előző rész (2015. december 9.)

rtl.hurtl.hu

2015. december 9. 20:25

Sikerül Róbertnek túltennie magát a házassági szerződésen? Rendbe jöhet-e Gizella és László kapcsolata? Júlia féltékeny lesz, de vajon tényleg van rá oka?

Miklós a részeg Gizellától tudomást szerzett a házassági szerződésről, amit Nóra Róberttel szándékoz kötni. A megszerzett információt azonnal Róbert orra alá dörgöli, akinek emiatt még rosszabb kedve lesz. Nóra megkéri Miklóst, hogy hagyja békén őket, de Miklós mindenképp ki akarja húzni Nórából a szerződés igazi okát. Nóra azonban biztos abban, hogy a házassági szerződés csak egy praktikus velejárója a házasságnak, nem pedig egy lehetséges válás miatti baljóslat.
Gizella ismét alkoholhoz nyúlt, amin László nagyon kiakad. Meggyőzi Bözsit, hogy puhítsa Gizellát, aki még mindig nem akarja elhinni, hogy férje nem csalta meg. Gizella azonban elutasítja az igazságot. Újonnani alkoholizmusa miatt Nóra is mérges lesz rá és megfenyegeti, hogy lecseréli, mint esküvői tanút. 
Júlia szeretne egy hirdetést közzétenni az újságban a Berényi cég alapításának 25. évfordulója alkalmából. Ötlete is van, de a családnak jobban tetszik az az ötlet, amivel Renáta, a bébiszitter rukkol elő. Ez Júliát ismét féltékennyé teszi. Amikor később üres óvszeres csomagolást talál a saját hálószobájukban, egyből Attilára gyanakszik. Igaza lehet?
 
#Barátok közt#házassági szerződés#kapcsolat#féltékenység#ok#schneider róbert#bokros gizella#novák laci#illés júlia#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk