Barátok közt

Ez történt a 44. héten

rtl.hurtl.hu

2015. október 30. 21:00

Rudi kiszolgáltatottá válik Róbertnak a póker játszma után. Aliz élete rendeződni látszik, de az nem biztos, hogy Luca is kíváncsi rá a történtek után. Vajon, helyrejön Luca és Aliz kapcsolata? Nóra megdöbbentő információval látja el Róbertet, majd egy 16 éves fiú fotóira bukkan Róbert e-mailjében. Ki lehet ő? Krisztián megtudja, hogy Rudi a háta mögött összejátszik Zsolttal. Tóbiás gyanús tablettákat vesz az egyik testépítőtől. Úgy tűnik, Timi nem tanul a történtekből és nem veszi komolyan a büntetését. Ludwig csak akkor hajlandó megbocsátani a fiának, ha az kémkedik neki a Berényi Kft-nél.
 

Rudi egyre többször nyer a pókerben, míg Róbert úgy tesz, mintha folyton veszítene, majd végül mégis elnyeri Rudi összes pénzét. Rudi bevallja Krisztiánnak, hogy Zsolt őt bízta meg, hogy vigye a védelmi bizniszt. Miután Zsolttól megtudja, hogy Rudi igazat mond, nagyon kiakad, és a két fiú összeverekszik. Rudi meggyőzi Krisztiánt, hogy össze kell tartaniuk. Krisztián belátja, hogy Rudinak igaza van, de Rudi titokban felhív valakit telefonon, és közli, hogy Krisztiánnal minden rendben lesz. Végül Rudi beállít Krisztiánhoz Alizzal. Aliz ideges, és látni akarja a családját, de Rudinak sikerül meggyőzni, hogy csak akkor találkozzanak, ha végleg itthon marad.
Bözsi nyugtalan Luca napok óta tartó kedvetlensége miatt. Luca először azt füllenti, hogy Aliz hiányzik neki, de később Bözsi kihúzza belőle, hogy egy fiú miatt van az egész: Kende elhívta moziba. Luca szeretne elmenni, de Bözsi nem engedi. Luca megszökik. Aliz hazamegy. Bözsi és Vilmos eleinte nagyon dühösek rá. Később Luca megpróbál hazaosonni, de összefut Alizzal. Amikor Aliz számon kéri a szökést, Luca a fejéhez vágja, hogy Aliz magára hagyta. Luca nem szeretné, ha együtt lakna velük. Bözsi megkéri Alizt, hogy adjon egy kis időt a lányának. Aliz Hannánál alszik és közben az anya-gyerek viszonyokról beszélgetnek. Végül Vilmos és Bözsi elhatározzák, hogy most Luca jövője a legfontosabb. Luca még nincs kész arra, hogy Aliz visszaköltözzön Vili bácsiékhoz. Rudi és Aliz meggyőzik Krisztiánt, hogy Aliz hozzá költözhessen.
Attila szeretné valahogy eltávolítani Ludwigot a cégből és ehhez Miklós segítségét kéri. Miklósnak azonban szimpatikus Ludwig.
Nóra bevallja Róbertnek, hogy valószínűleg nem lehet közös gyerekük, de Róbert megnyugtatja, hogy neki Nóra is elég. Nóra később egy 16 éves fiúról talál fotókat Róbert e-mailjében és ezt elmeséli Gizellának. Gizella lebeszéli arról, hogy megvitassa Róberttel, mert akkor kiderülne, hogy beleolvasott az e-mailekbe, azzal pedig elveszítené a hitelét, és azt tanácsolja, hogy Nóra manipulálja Róbertet, és vegye rá vallomásra. Nóra azonban végül rákérdez kerek-perec: ki az a fiú? Róbert elmondja, hogy az autóbalesetében meghalt barátjának a fia, akiért felelősséget érez. Nóra közbevág, hogy mennyire büszke rá. Róbert megijed, hogy ha kiderülne, mi is történt pontosan, elveszítené Nórát, ezért inkább nem is fejezi be a történetet. Eközben Róbert otthon tépelődik – bárcsak elárulta volna a teljes igazságot.
Zsófi és Margó örömmel fogadják a hírt, hogy Tóbiást végre hazaengedik a kórházból, még úgy is, hogy ezt csak kerekesszékben teheti meg. Zsófi kakaót főz neki, amikor hívják a Fittlaborból, de nem szeretné felébreszteni a kanapén elszundító Tóbiást, és kimegy a lakásból. Az alvó Tóbiás mellett kifut, és égni kezd a kakaó. Tóbiás riadtan ébred a füstjelző hangjára, de Zsófi hamar eloltja az odakozmált ételt. Zsófinak bűntudata van. Amikor Margó számon kéri Zsófin a figyelmetlenségét, Tóbiás megvédi. Zsófi mégis aggódni kezd, alkalmas lesz-e egyáltalán anyának. Erre Tóbiás eldönti, hogy minél előbb fel kell épülnie, és amikor Zsófi beviszi a Fittlaborba, Tóbiás gyanús tablettákat szerez egy testépítő sráctól.
Nóra közli Timivel, hogy jótékony célra fog gyűjteni. Timinek ehhez egyáltalán nem fűlik a foga. Attila azonban egy nagy összeget ad a gyűjtő dobozba, de Timi ezt ellopja, ami később ki is derül, ráadásul pont Júlia mutat rá erre. Miklós hisz Júliának és figyelmezteti Nórát, hogy ha nem képes megnevelni a lányukat, Timinek hozzá kéne költöznie. Nóra elhatározza, hogy keménykezű anyaként fogja Timit mostantól nevelni. Amikor Timi látja, hogy a szülei szövetségesek, a fejükhöz vágja, hogy mindent csak azért tett, hogy újra összehozza őket.
Róbert megkéri Ágnest, hogy segítsen neki kibékülni Ludwiggal. Ágnes előhozza Ludwignak, hogy hiányzik neki Róbert. Ludwig feltételt szab Róbertnek: Megbocsát, ha Róbert talál valamit Nóránál a Berényi Kft. vezetése ellen. Róbert azonban inkább Attilát használja fel. Attila belemegy, hogy Róbert átnézze a cég marketing koncepcióját. Róbert és Attila jól dolgoznak együtt, de amikor Attila egyedül hagyja Róbertet. Róbert kémkedni kezd. Attila azonban váratlanul visszamegy az irodába és Róbert lebukik.
 
#Barátok közt#kiszolgáltatott#kapcsolat#email#büntetés#megbocsátás#kémkedés#fekete aliz#takács liza#schneider róbert#balogh nóra#bartha krisztián#bartha zsolt#berényi timi#schneider ludwig#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk