Barátok közt

Előző rész (2015. október 30.)

rtl.hurtl.hu

2015. október 30. 21:00

Timi meglepő vallomást tesz a szüleinek a tettei okát illetően. Luca képtelen megbocsátani Aliznak, amiért az magára hagyta. Róbert kémkedése a Kft-nél balul sül el.

Nóra nem szeretné, ha a Mikihez költözne Timi. Timi nagyon örül, hogy Nóra az ő pártját fogja. Nóra megtudja, hogy Júlia volt az, aki elmondta Mikinek, hogy Attila pénzét Timi „elfelejtette” beleszámolni a kisállatokért való gyűjtésbe. Miki végre megbékél Júliával a pofon miatt. Nóra elhatározza, hogy keménykezű anyaként fogja Timit mostantól nevelni. Amikor Timi látja, hogy a szülei szövetségesek, a fejükhöz vágja, hogy mindent csak azért tett, hogy újra összehozza őket.
 
Luca még nincs kész arra, hogy Aliz visszaköltözzön Vili bácsiékhoz. Vilmos és Bözsi szerint a legfontosabb Luca ebben a helyzetben és mindent megtesznek, hogy jó legyen a lánynak. Rudi és Aliz meggyőzik Krisztiánt, hogy Aliz hozzá költözhessen. Bözsi és Vilmos szeretné, ha Luca megbocsátana Aliznak. Luca azonban nemet mond, és titkon eldönti nem lesz többet jó kislány.
 
Attila és Róbert jó kijönnek egymással, de Júlia figyelmezteti Attilát, hogy nem bízhat meg Róbertben. Attila szerint Júlia téved, és belemegy, hogy Róbert átnézze a cég marketing koncepcióját. Róbert bejelenti Ludwignak és Ágnesnek, hogy Nóra helyett Attilán keresztül fog kémkedni. Ágnest bántja, hogy testvére ellen szervezkedik, de Ludwig ráerőlteti az akaratát. Róbert és Attila jól dolgoznak együtt, de amikor Attila egyedül hagyja Róbertet. Róbert kémkedni kezd. Attila azonban váratlanul visszamegy az irodába és Róbert lebukik. Ki tudja magyarázni?
 
#Barátok közt#meglepő#vallomás#okok#megbocsátás#kémkedés#berényi timi#fekete luca#fekete aliz#schneider róbert#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk