Barátok közt

Következő rész (2015. október 6.)

rtl.hurtl.hu

2015. október 5. 22:01

A terhes Zsófit sokkolják a Tóbiásról kapott hírek. Péter elszalasztja a lehetőséget, hogy boldog legyen? Júlia rájön, hogy ki tette a kígyót az autóba.

A kórházban Júlia és Nóra együtt aggódnak párjaikért, és Júlia rájön, hogy Zsófinak még senki nem szólt. Miután Júlia beviszi Zsófit a kórházba, Zsófi kétségbeesve nekimegy Attilának, amiért balesetet okozott. Végül Tóbiás túléli az agyműtétet, de nem tér magához. Zsófi végül bevallja az eszméletlen Tóbiásnak, hogy nem tudja, mihez kezdene nélküle.
 
Balázs összeveszik Péterrel, amiért elárulta Hannának, hogy miért is lépett le Hanna anyukája. Eközben Hanna megtudja, hogy Ádám a balesete ellenére is el akar menni New Yorkba. Hanna bevallja neki, hogy az anyja újra elárulta, így Ádám nehéz helyzetbe kerül. Miközben Péter közli Balázzsal, hogy nem akarja tisztességtelenül visszanyerni Hannát, a lány nagyot csalódik Ádámban, aki közli, hogy mindenáron elutazik. Péter elhalasztja a tökéletes lehetőséget?
 
Nóra megtudja, hogy egy kígyó okozta a balesetet és Róbert azonnal Miklóst vádolja. Először Nóra is Róbert oldalán áll, de Miklós elbizonytalanítja, amikor azt mondja, gyerekes dolog kígyót tenni egy autóba bosszúból. Róbertnek nem tetszik Nóra pálfordulása, és összevesznek. Eközben Júlia megtudja a kígyó dolgot, és összeáll a fejében a kép a tettesről. Így végül, pont, amikor Nóra megtudja, hogy biztosan nem Miklós volt a tettes, Júlia elmondja neki és Miklósnak, hogy a kislányuk, Timi okozta a balesetet. Mit lépnek erre Timi szülei?
 
#Barátok közt#sokk#terhesség#lehetőség#boldogság#kígyó#autó#szentmihályi zsófi#nagy tóbiás#illés péter#illés júlia#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk