Barátok közt

Előző rész (2015. június 23.)

rtl.hurtl.hu

2015. június 23. 21:15

Zsoltot újra kiborítja valami. Mivel győzi meg Tóbiás Kingát elkötelezett apaságáról? Mit tesz Bözsi a közösségi kert rombolójával?

 

Krisztián nem tudja lebeszélni Rudit arról, hogy eladja a talált fegyvereket, ezért figyelmezteti Zsoltot. Zsolt úgy tesz, mintha nem bánná a dolgot, és 70 százalék részesedésért még vevőt is ajánl Rudinak. Végül Rudi emlékezteti Zsoltot arra, hogy Zsolt korábban átverte őt Fannival, így megegyeznek 50-50 százalék haszonban. Krisztián később meglátja, hogy Rudi és Zsolt újra haverok és ez egyáltalán nem tetszik neki. Fanni pedig újra felbukkan, és amikor Zsolt kidobja, László emlékezteti Zsoltot, hogy újra el kell járnia indulatkezelő terápiára.

Zsófi igyekszik meggyőzni Kingát, hogy nem szerelmes Tóbiásba, és kordában tudja tartani az érzelmeit, de Kinga nem tartja jó ötletnek, hogy Zsófi ilyen kockázatos kapcsolatban vállaljon gyereket. Később Tóbiás megérkezik a megtermékenyítő csomaggal, és egymást túllicitálva készülnek Zsófival a gyermekvállalásra. Zsófi utolsó csajos estéjére indul Kingával, Magdikát pedig Tóbiásra hagyják. A kislány azonban folyamatosan sír az elvesztett játéka után. Amikor ezt megtudják, Kinga és Zsófi a legrosszabbra készülnek, de a lakásba lépve csak a békésen alvó Tóbiást és Magdikát találják. Kinga elismeri, hogy Tóbiás jó apa lesz.

Gizella tejfölös poharak gyűjtögetése közepette találja Bözsit, és aggódik, hogy a betegség újrakezdődött, de Bözsi megnyugtatja, hogy csak a palántázási szezon indult el, már nem gyűjtöget. Gizella ennek kezdetben örül, majd amikor rájön, hogy Bözsi szinte az összes lakónak nevel bérbe zöldségeket, a kisbolt jövőjéért kezd aggódni. Az éj leple alatt kiszökik a közösségi kertbe, és széttapossa Bözsi ágyásait. Bözsi azonban rajtakapja.
 

Mi lesz most Gizellával? Kiderül, ha visszanézi az adást az RTL Moston!
#Barátok közt#indulat#bartha zsolt#nagy tóbiás#nádor kinga#apaság#fekete bözsi#kert#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk