Barátok közt

Következő rész (2015. június 12.)

rtl.hurtl.hu

2015. június 11. 21:16

Mit kezd Júlia Miklós kenőpénzével? Vajon ki lopta el Luca ruhaterveit? Hanna és Ádám megijednek attól, amitől Aliz és Péter nem.

Júlia bizonytalanul indul a tárgyalásra, majd úgy dönt, egyedül akar eredményt elérni, nem Miklós kenőpénzével. Miklós időközben biztos a sikerben, ám a legnagyobb megdöbbenésére Júlia azzal tér vissza, hogy nem tudta eladni a szigetelést a cégnek. Miklós ki van akadva, ám ekkor Júlia megmutatja a bonbonos dobozt, és elmondja, hogy Miklós megpróbálta megkenni az ügyfelüket. Attila és Ágnes szerint sem megengedhető a korrupció. Ágnes Miklós orra alá dörgöli, hogy ha így folytatja, már nem sokáig lesz tagja a Berényi Kft-nek.

Vilmos meglepve látja, hogy az intervenció nem használt, és Bözsi újra gyűjtögetni kezdett. Luca úgy dönt, segít Bözsin. Önként lemond a NoMemory-s ereklyéiről, hogy cselekvésre bátorítsa Bözsit. A terv jól sül el, és Bözsi hajlandó megszabadulni a kacatjaitól. Később, mikor Vilmos és Bözsi együtt árulják a kiselejtezett tárgyakat az interneten, találnak egy angol nyelvű honlapot, ami kísértetiesen hasonlít Luca kutya-jelmezes honlapjára. Vajon ellopták Luca ötletét?



Hanna elkíséri Ádámot a szülinapi bulijáról, hogy megkérdezzék Vilmost, tudja-e kié a bross, amit Ádám a retro tárgyak között talált. Ádám azonban lesújtó választ kap: Bözsi ugyanis ráismer a saját, 35 éves brossára. Hanna nem győzi vigasztalni a szomorú Ádámot, aki egy bensőséges pillanatban, újra majdnem megcsókolja a lányt. Ezzel párhuzamosan Péter alkohollal vigasztalja a barátját hiányoló Alizt a szülinapi buliban. A vigasztalás olyan jól sikerül, hogy Péter és Aliz egymásnak esik a joghurtos kocsi hátuljában és szexelnek.
#Barátok közt#kenőpénz#illés júlia#berényi miklós#fekete luca#tervek#holman hanna#bokros ádám#fekete aliz#illés péter#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk