Barátok közt

Következő rész (2015. június 8.)

rtl.hurtl.hu

2015. június 5. 21:16

Tóbiás és Zsófi elhatározása, hogy gyermekük legyen, megerősödik. Lehet-e Nóra és Róbert boldog együtt? Vajon mit gondol Andrea a vérző szájú Mirtill láttán?

Miután elhúzódott Zsófi csókja elől, Tóbiás elmagyarázza Zsófinak, hogy ő nem képes ilyesfajta kapcsolatra nővel. Megbeszélik, hogy a gyerekvállalás kérdését is meggondolják még egyszer, mert Tóbiás tele van aggódással a jövőjükkel kapcsolatban. Tóbiás Ádámmal osztja meg kétségeit, aki megnyugtatja. Zsófi az Aliz-féle anyasággal szembesül, és ezután véli úgy, ők remek szülők lesznek Tóbiással. Miután Zsófinak sikerül Tóbiás aggodalmait eloszlatni, boldogan néznek a családalapítás elé.
 
Róbert természetesen Nórát, a szerelmét választja és nem a pénzt. Ezek után megbeszélik, lopott pénznek nincs helye az életükben, meg kell tőle szabadulniuk. Nóra felkeresi Ágnest és visszaadja neki a pénzt, mert a jövőben nem kívánnak Róberttel ebben a huzakodásban részt venni. Nóra és Róbert boldogságát ezután még Miklós újabb áskálódása sem tudja befolyásolni.
 
Zsolt romantikus délutánt tölt Mirtillel. Mirtill észreveszi Oszkár fotóját, és érdeklődik Zsolt fiáról. Zsoltban feltámad a vágy, hogy rendezze a viszonyát Oszkárral és bemutassa neki Mirtillt. Oszkár anyja, Andrea, csak Krisztián közbenjárására hajlandó meglátogatni Zsoltot, hogy meggyőződjön arról, Zsolt megváltozott és rendezett életet él. Mirtill és Zsolt egy ügyetlen mozdulatnak köszönhetően összefejelnek. Mirtillnek felreped és vérzik a szája, Zsolt pedig bocsánatot kér éppen akkor, amikor Andrea megjelenik a megbeszélt látogatásra. Az elé táruló látvány egyértelműen arra a félreértésre enged következtetni, hogy Zsolt megütötte Mirtillt. 
#Barátok közt#elhatározás#gyermek#boldogság#nagy tóbiás#szentmihályi zsófi#balogh nóra#schneider róbert#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk