Barátok közt

Előző rész (2012. szeptember 20.)

rtl.hurtl.hu

2012. szeptember 20. 21:20

Megtudja-e András az igazságot? Sikerül-e Péternek megbékítenie Lindát? Aliz és Gizi párharca elmérgesedik.

Nóra átadja Miklósnak az Attilától beszerzett hajmintát, de nem tudja megállni és rákérdez, hogy Miklós direkt rendelte-e ugyanakkorra az irodába, amikor félreérthetetlen helyzetben találhatja Miklóst és Lillát. Nóra később konfrontálja Lillát, de kénytelen visszakozni, nehogy féltékenynek tűnjön. Miklós igyekszik úgy alakítani a helyzetet, hogy kicserélhesse András hajmintáját Attiláéval. Miután a küldetést teljesítette, Miklós beszámol Nórának is a sikerről. Nórát bántja a lelkiismerete a titok miatt és végül úgy dönt, mindent el kell mondania Andrásnak a DNS tesztről.

Linda levegőnek nézi Pétert. Péter boldoggá szeretné Lindát tenni, és Bandinak van is egy ötlete, hogy hogyan. Bandi hacker ismerőse segítségével úgy tűnik, Linda lehet az év tanulója. Ám a terv rosszul sül el amikor Linda több szavazatot kap, mint ahányan az iskolába járnak, és Lindát kizárják emiatt a versenyből.

László Alizra hagyja a kisboltot, Gizi legnagyobb csalódására. Aliz elkezdi ugráltatni Gizit, majd hosszú ebédszünetre távozik. Az éhes Gizi, miután leosztja Vilmost, kénytelen a fagyasztóból beszerezni ebédjét. Miután megsütött egy fagyasztott pizzát és megkínálta a vásárlókat is, Gizi eladja majdnem az egész készletet, ami nem tetszik Aliznak. Ő akar a jobb munkaerő lenni. Még inkább bosszantja, amikor László Gizit kezdi dicsérni. Úgy dönt, majd ő megmutatja, hogy Gizinél is többet tud eladni, de nem jár sikerrel. A két nő párharca elmérgesedik és Aliz és Gizi egymásnak esnek.

Címlapról ajánljuk