Barátok közt

Előző rész (2012. szeptember 19.)

rtl.hurtl.hu

2012. szeptember 19. 21:20

Sikerül-e Miklós és Nóra összeesküvése? Tovább gyűrűzik a selyemfiú botrány. Nóra kompromittáló helyzetben találja Miklóst.

Miklós elmagyarázza Nórának, hogy lehetne meghamisítani a DNS teszt eredményét, hogy András azt higgye, mégis Berényi. Miklós aztán elmeséli azt is, hogyan került András a családba és Nóra végül belemegy, hogy segítsen Miklósnak. Reggel megpróbál Attilától hajmintát szerezni, hogy majd azzal cseréljék ki Andrásét, de elsőre nem jön össze. Második nekifutásra már sikerrel jár. Ahogy átadja a hajmintát Miklósnak, Nóra nagyon kellemetlenül érzi magát, amiért titkolóznak András előtt.

Géza megvádolja Alizt, hogy ő is fizetett Ádám szolgálataiért, de Gizi rövid úton kidobja a kisboltból. Szabi elmondja Ádámnak, hogy Géza tud a selyemfiú múltjáról. Ezek után Ádám számára az is kiderül, hogy Géza hogyan sértette meg Aliz érzéseit, és biztosítja Gizit, hogy a selyemfiúság már a múlté. Másnap Aliz bocsánatot kér, amiért titkai voltak Géza előtt, és ő meg Géza kibékülnek.

Ádám bemutatja Zsófinak Lillát. Zsófi később beszámol Miklósnak arról, hogy előkészített néhány állásinterjút. Miklós meglepődik, amikor Lilla, Nóra barátnője, is felbukkan az állásinterjún és flörtölni kezd vele. Nóra pont akkor lép be az irodába, amikor Miklóst és Lillát kompromittáló helyzetben találja.

Címlapról ajánljuk