Barátok közt

Előző rész (2012. szeptember 18.)

rtl.hurtl.hu

2012. szeptember 18. 21:00

Miklós furcsa módját választja, hogy András mellé álljon. Nóra régi-új barátra talál. Géza megtudja a titkot Ádám múltjáról.

Miklós hiába ragaszkodik az állításához, hogy a gyerekkori levele csak egy vicc volt, Andrást ez nem győzi meg. Sem Bandi, sem Zsuzsa nem tudják Andrást megnyugtatni, így András ott keres válaszokat, ahol már évek óta nem járt: az apja sírjánál. Később Attila mindent bevet, hogy meggyőzze Miklóst, hogy végeztesse el a DNS tesztet amit András kért. Miklós végül rááll, és azzal döbbenti meg Nórát, hogy megkéri, segítsen neki meghamisítani a tesztet, mert András nem tudhatja meg az igazságot: hogy tényleg nem vérszerinti Berényi.

Nóra megtesz mindent, hogy a rosszul induló állásinterjút megmentse, de a főnök már nem kér belőle. Később, Aliz túlélési tippekkel próbálja vigasztalni Nórát, ám ő egyiktől sem érzi magát jobban. Később találkozót beszél meg a régi ismerősével, és az újra megtalált barátság végre jókedvre deríti.

Gizella meghallja, hogy Szabi Doloresz után bánkódik, akivel ez alkalommal pénz nélkül is lefeküdne, és azon frissiben tovább is adja a hírt Vilmosnak, miszerint Szabi prostituált. A hír eljut Gézához is, aki miután „bizonyosságot szerez”, Szabinak támad. Szabi saját védelmében elárulja, hogy nem ő, hanem Ádám a dzsigoló. Aliz pedig a zavaros helyzetben elszólja, hogy ő mindvégig tudott Ádám titkáról.

Címlapról ajánljuk