Barátok közt

Előző rész (2012. szeptember 17.)

rtl.hurtl.hu

2012. szeptember 17. 21:00

Linda bizalma meginog? Hogyan szerezhetne András bizonyságot? Nóra állásinterjúja nem indul túl jól.

Péter kiáll Bandiért Zsolttal szemben és figyelmezteti, Linda egyszer majd rájön a titkára. Linda kiakad Hannára, amikor Hanna azt mondja, ő hisz Péternek. Bandi sajnálja, hogy Péter és Linda miatta szakítottak. Linda azt mondja Péternek, az, hogy nem nyomta föl Zsoltot a rendőrségen, csak azt bizonyítja, hogy Péter hazudik. Balázs és Hanna sajnálják Pétert, amiért Linda nem hisz neki, ezért Balázs óva inti Lindát attól, hogy Zsoltban megbízzon. Végül, Linda figyelmezteti Zsoltot, hogy ha hazudik neki a drogokkal kapcsolatban, örökre elveszítheti.

Miklós azt állítja, a gyerekkori levelében csak viccelt és András tényleg Berényi. Miklós meggyőzően bizonyítja igazát, de András végül kidobja a lakásból. Miklós elégeti a levelét. Eközben, Júlia akaratlanul is ötletet ad Andrásnak, hogy ki tudhatja az igazságot róla. András Zsuzsához fordul, de Zsuzsa megnyugtatja, hogy Zoltán a viszonyuk alatt sosem említette neki, hogy András ne lenne igazi Berényi. András megtudja, hogy Miklós megijedt, amikor Vilmos elmondta neki, hogy régi leveleket talált. Végül, András DNS tesztet kér Miklóstól.

Lilla felajánlja Nórának, hogy keressenek együtt munkát és ajánl is neki egy pozíciót. Nóra lelkesen készül az állásinterjújára, amikor Timi kis segítséget kér a házijához. Később, Nóra nem tud nyugodtan készülni az állásinterjúra, mert Timi furulyázni tanul mellette. Miklós lerázza Nórát, amikor Nóra megkéri, hogy gyakoroljon ő Timivel. Így Nóra magával viszi Timit az állásinterjúra. Nóra elveszíti a türelmét, és kakaskodni kezd egy férfival egy parkolóhely miatt. Nóra összetöri a férfi kocsiját, akiről kiderül, hogy ő a potenciális új főnöke.

Címlapról ajánljuk