Barátok közt

Kiss Péter Balázs az új Illés Péter

rtl.hurtl.hu

2012. szeptember 13. 9:30

A Barátok közt csapata megtalálta és most be is mutatja az új Illés Pétert.

Kiss Péter Balázs fiatal kora ellenére számtalanszor megcsillogtatta már színészi tudását. Karrierjét a kaposvári Déryné Vándorszíntársulatnál kezdte, melynek örökös tagja lett. Két évig tanult színészmesterséget Kaposváron.

A fiatal színész az Új Színház nézőinek is ismerős lehet, szerepelt Molnár Ferenc: A hattyú című, három felvonásos vígjáték és egy zenés-táncos cselvígjáték, a Tisztújítás kisebb szerepeiben is. Láthatták még a Gózon Gyula Kamaraszínház Adáshiba című darabjában is, Imrus szerepében.
Pétertől nem áll távol a televíziózás sem, már a Barátok közt előtt is forgatott sorozatban. Eddigi egyik legnagyobb kihívásnak egy amerikai életrajzi ihletésű filmszerepét tekinti, melyet az Emmy díjas rendezőnő és producer, Janet Tobias rendezett. A filmet (No Place on Earth ) a Torontói Filmfesztiválon mutatják be először.

A női nézők legnagyobb örömére a fiatal színész, még keresi az igazit, de jelenleg nincs sok ideje rá, mert minden szabad percét a színjátszás és a Barátok közt forgatásai töltik ki.

- Nagyon örülök, hogy a Barátok közt csapatát erősíthetem, hogy én kaptam meg Peti szerepét. Remélem a nézők hamar megszeretnek Péter szerepében – mondta Kiss Péter Balázs.

Az új Illés Péterrel november elején találkozhatnak először a nézők a képernyőn.

Címlapról ajánljuk