Barátok közt

Előző rész (2012. szeptember 13.)

rtl.hurtl.hu

2012. szeptember 13. 21:00

Szabi élete végre teljes lesz? Zsófi és Miklós új csatába kezdenek. Péter szembeszáll Zsolttal a mostohatestvéréért.

Szabi rémképeket épít. Meggyőződésévé válik, hogy a Doloresszel érkezett baba az ő gyereke, és Doloresz csak azért akarta vele tölteni az éjszakát egy évvel ezelőtt, hogy titokban gyereket szülhessen. Kinga rábeszéli Szabit, hogy beszéljen a nővel. Később Szabi varázslatos pillanatokat él át a kisbabával, ezért igazán fájdalmasan érinti, amikor kiderül, hogy a baba Doloresz nővéréé. Szabi a veszteségen kesereg és a rátörő magányosságból egyedül a kis Luca tudja megvigasztalni.

Zsófinak egyáltalán nincs ínyére, hogy Miklósnak kell dolgoznia, ezért elhatározza, hogy eljátssza az „ügyetlen titkárnőt”, és apró bosszúságokkal megkeseríti Miklós napjait. Először sót tesz Miklós kávéjába cukor helyett, majd azzal rémíti meg a főnökét, hogy annak fontos tárgyalása előtt eljátssza, hogy nem készített el egy prezentációs dokumentumot. Amikor később Miklós orra elől az utolsó süteményt is megenné, már majdnem robban a bomba, de Miklós azzal döbbenti meg Zsófit, hogy elárulja, valójában igencsak élvezi kettejük játékát, és hiányozna neki Zsófi az irodából.

Miközben Bandi retteg Zsolttól az eltűnt tabletták miatt, Péter megosztja gyanúját Balázzsal, miszerint a mostohatestvére minden bizonnyal nagy zűrbe keveredett. Később Péter számon kéri Bandit, és amikor a fiú követeli vissza a tablettáit, Péter azt hazudja neki, hogy lehúzta azokat a WC-n. Bandi ijedtében elszólja magát arról, hogy a tabletták Zsolttól származnak. Péter kérdőre vonja Zsoltot, és megfenyegeti, hogy elárulja Lindának az egész Bandival kapcsolatos drog-ügyet. Zsolt dühében az asztalra nyomja Péter fejét, de ekkor rájuk nyit Linda.

Címlapról ajánljuk