Barátok közt

Előző rész (2012. szeptember 12.)

rtl.hurtl.hu

2012. szeptember 12. 21:00

Nóra álláskeresése nem jár sikerrel. Péter aggasztó felfedezést tesz Bandival kapcsolatban. Lehet, hogy Szabit erősebb szálak fűzik egyéjszakás kalandjához, mint gondolná?

Mivel Zsófi még nem ismeri ki magát az irodában, Gizit hívja segítségül. Gizi minden lényeges dolgot elmagyaráz neki, de egy szekrényt nem néznek meg. Mikor Gizi távozik az irodából, Zsófi kinyitja a szekrényt, ahonnan egy halom irat esik ki. Azok az iratok, amiknek a rendezését Gizi ez idáig halogatta… Eközben Nóra egy régi barátnőjével találkozik, akitől azt reméli, hogy majd segít neki munkát szerezni. Jól érzik magukat egymás társaságában, ám amikor Nóra a lényegre tér, a barátnője közli, hogy nemrég őt is kirúgták, és azt remélte, hogy majd Nóra segít neki állást szerezni.

Bandi és Péter nagyon összevesznek, amikor Péter számon kéri Bandit a hamis tételek miatt. A tettlegességig fajuló vitát Júlia szakítja félbe, de amikor meg akarják tudni, hogy mi történt, a fiúk nem árulják el. Később, amikor Péter bosszút akar állni Bandin, meglátja a táskájában a cigis-dobozt. Először azt hiszi, hogy Bandi cigizik, de aztán megtalálja a dobozban a drogokat is. Péter megdöbben, és burkoltan figyelmezteti Júliát, hogy figyeljen oda jobban Bandira. Később, a gyanakvó Júlia (Zsuzsa jelenlétében) kinyitja Bandi táskáját és megtalálja a cigis-dobozt. Bandi megijed, hogy mi lesz ebből, aztán pedig megdöbben, amikor Júlia kinyitja a dobozt, és az üres.

Szabi teljesen kiakad attól, ami vele történt, és még jobban maga alá kerül, amikor megtudja, hogy Aliz is végig tudott mindenről. Szabi meg van győződve arról, hogy az egész ház rajta nevetett a háta mögött. Habár Luca nem tudja mi történt, egy jó tanáccsal látja el Szabit, amit Szabi meg is fogad. Tisztázni szeretné a félreértést Doloresszel, és bocsánatot akar kérni tőle. De Ádám nem akarja megadni neki a nő számát, mivel az a „szakmai diszkréció” megszegése lenne. Pár keresetlen szó Kingától azonban jobb belátásra bírja Ádámot, aki végül megadja Szabinak a számot, és bocsánatot kér a történtek miatt. Szabi felhívja Doloreszt és üzenetet hagy neki, hogy találkozzanak a Rózsában. Szabi legnagyobb döbbenetére, amikor Doloresz megérkezik, egy kisbaba is van vele.

Címlapról ajánljuk