Barátok közt

Előző rész (2012. szeptember 11.)

rtl.hurtl.hu

2012. szeptember 11. 21:00

Zsófi enged Miklós követelésének? Szabi megdöbbentő felfedezést tesz magával kapcsolatban. Bandi és Péter veszekedése súlyos következményekkel jár.

Miklós nem hagy kiutat Zsófinak. Ha Zsófi nem akarja, hogy a szexvideó Zsolthoz kerüljön, Miklósnak kell dolgoznia. Zsófi megrongálja Zsolt kocsiját, de azt hazudja, más volt. Zsófi elmondja Zsoltnak, hogy visszamegy Miklóshoz dolgozni. A kocsi javításának költségeire hivatkozik. Zsófi végül munkába áll Miklósnál, akit szórakoztat, hogy játszhat Zsófival.

Kinga közli Ádámmal, hogy nincs elég pénzük. Ádámnak rendszeres munka után kell néznie. Szabi rábeszéli Zsoltot, hogy vegye fel Ádámot pincérnek. Kinga azonban nem örül, hogy Ádámmal kell dolgoznia. Szabi megtudja, hogy Ádám gigoló volt. Végül arra is rádöbben, hogy egy alkalommal ő is pénzért feküdt le egy nővel. Ráadásul Ádám volt a „futtatója”.

Nóra elmondja Attilának, hogy Júlia segített neki talpra állni. Attila később számon kéri Júliát, hogy miért tette ezt. Bandi megtudja, hogy Péter nem tanult az érettségire. Később azt hazudja Péternek, kiszivárgott az érettségi feladatsor, és jó pénzért eladja neki. Péter megnyugszik, hogy így nem fog megbukni. Amíg Péter érettségizik, Bandi újabb melót kap Zsolttól. Ezúttal azonban másfajta tablettákat kell kiszállítania. Mielőtt azonban Bandi elindulhatna, Péter hazaér, és nekiesik Bandinak.

Címlapról ajánljuk