Barátok közt

Előző rész (2012. szeptember 10.)

rtl.hurtl.hu

2012. szeptember 10. 21:00

Megáll-e Bandi a lejtőn? Lassan kiderül, ki milyen szerepet töltött be a Berényi Kft tönkretételében. Miklós hátba támadja Zsófit.

Attila azt mondja Júliának, hogy most nem hagyhatja itt Nórát, amikor a nő annyira maga alatt van. Mindeközben Zsolt figyelmezteti Bandit, hogy legközelebb ne hagyja, hogy a szülei lenyomozzák, hogy mit csinál. Később Bandi és Júlia – András közbenjárására – látszólag békét köt, de ahogy András kikerül a képből, Bandi rögtön szemtelenkedik Júliával, kivívva ezzel Péter rosszallását, aki aztán figyelmezteti a fiút. Később Júlia látja, hogy Nóra még mindig maga alatt van, de úgy gondolja mindenkinek az lesz a legjobb, ha segít az ügyvédnőnek talpra állni.

Nóra kiborul, amikor megtudja, hogy László a Miklóstól kapott pénzen vette meg a kisbolt helyiségét. Lehordja Miklóst és Lászlót is. László aztán leosztja Miklóst, amiért a családját és a legjobb barátait is ilyen csúnyán átverte. Eközben Gizi, aki megtudta, hogy Miklós az ő segítségével verte át Andrást és Nórát, úgy dönt, többet nem iszik. Amikor megtudja, hogy az ő hibája miatt Nóra lehordta Lászlót, mindent bevall Andrásnak és Nórának. Nóra és Gizi is bocsánatot kér Lászlótól. László végül fölveszi Gizit a kisboltba.

Zsolt és Zsófi végre egymáséi lehetnek, miközben Miklós megtalálja Zsófi felmondó levelét. Miklós beszélni szeretne a lánnyal, de Zsolt az arcába csapja az ajtót. Zsófi később virágot kap Miklóstól, amit visszavisz azzal, hogy felejtse őt végre el Miklós. Nem fog többet neki dolgozni. Ám Miklós még egy meglepetést tartogat a lány számára – elkezdi lejátszani neki a felvételt, amit a légyottjukon rögzített. Ha Zsófi nem megy vissza hozzá, mint a titkárnője, akkor kénytelen lesz ezt a felvételt Zsoltnak is lejátszani.

Címlapról ajánljuk