Barátok közt

Előző rész (2012. szeptember 06.)

rtl.hurtl.hu

2012. szeptember 6. 21:00

Júlia egyre közelebb kerül Bandi titkához. Meg tudja Nóra menteni a Berényi Kft-t? Miklós végzetes hibát követ el.

Júlia megpróbálja kihúzni Bandiból, hogy mit dolgozik, de kudarcot vall. Júlia folytatja a kémkedést, hiába próbálja lebeszélni Attila. Linda gyanút fog, mert a netes lány válaszaiból Hannára ismer. Hanna azonban meggyőzi Lindát, hogy nem ő játszik Bandival. Júlia később Zsolttal látja Bandit, és meghallja, hogy valami szállításról beszélnek.

Nóra nem tudja, honnan szerezzen pénzt, hogy törleszteni tudjon a banknak. Timi felveti, hogy kérjen kölcsön Miklóstól. Nóra át is megy Miklóshoz. Miklósnál azonban meglátja az ingatlanfejlesztőt. Nóra rájön, hogy Miklós happolta el a tendert a Berényi Kft orra elől. Miklós megpróbálja kimagyarázni a helyzetet Nórának. Nóra végül kölcsönkér Miklóstól, de Miklós visszautasítja. Nóra ezután Claudiához fordul, de ő sem ad pénzt. A bank nem ad halasztást, ragaszkodik hozzá, hogy felszámolási eljárás induljon a Berényi Kft. ellen.

Nándor előadja Gézának és Zsoltnak, hogy mi az új meló – drogot fognak teríteni. Zsolt aggódik a drogügylet miatt, de Géza próbálja meggyőzni őt. Később Zsófi és Zsolt kísérletet tesz a gyermeknemzésre, de folyton megzavarja őket valaki. Miklós megkéri Zsófit, hogy küldjön el egy fájlt egy ügyfélnek. Zsófi nem találja a fájlt a saját gépén, ezért átmegy Miklóshoz, hogy tőle küldje el. Miközben Miklós biztosítja az ügyfelet, hogy Zsófi már küldi is a prezentációt, Zsófi leül Miklós gépéhez, és megtalálja a légyottukról készült videót.

Címlapról ajánljuk