Barátok közt

Előző rész (2012. szeptember 05.)

rtl.hurtl.hu

2012. szeptember 5. 21:00

Megtudja-e akadályozni Aliz, hogy megjelenjenek Luca képei? Júlia kémkedik Bandi után. Megnyeri a Berényi Kft a tendert?

Nóra megtudja, hogy a reklámcég hajlandó visszaadni Luca képeit, de akkor Aliznak ki kell fizetnie egy második fotózást. Aliz megrémül az összeg hallatán, mert nincs ennyi pénze. Az az ötlete támad, hogy Ádám csinálja meg a képeket, de ezt a cég elutasítja. Aliz kétségbeesik. Közben Géza azt mondja Zsoltnak, hogy kölcsönt szeretne kérni a kék pirulás Nándortól. Később elmondja Aliznak, hogy meg tudja szerezni a pénzt, amire a hálás Aliz szerelmet vall Gézának.

Bár nem tudja, hogy Júliával cseveg, Bandi egy kicsit gyanakszik az új internetes barátjára. Júlia igyekszik őt megnyugtatni, és mivel ismeri Bandi napirendjét, könnyen meggyőzi, hogy honnan ismerik egymást. Később Bandi elhívja Júliát randira egy menő étterembe, és amikor Júlia rákérdez, honnan van ennyi pénze, megtudja, hogy Bandinak van egy jól fizető munkája.

Nóra, András és Claudia remélik, hogy a Berényi Kft fogja megnyerni az ingatlanfejlesztési tendert, amire nagy esélyük van. Claudia Miklós orra alá dörgöli, hogy nem sikerült tönkretennie a céget. Ám Gizi véletlenül elmondja Miklósnak, mennyit kért a Berényi Kft a tenderért. Később András és Nóra megtudja, hogy nem a Berényi Kft nyerte meg a tendert. Ezzel a Berényi Kft lehúzhatja a rolót.

Címlapról ajánljuk