Barátok közt

Előző rész (2012. szeptember 04.)

rtl.hurtl.hu

2012. szeptember 4. 21:00

Gabi meglepő döntést hoz. Hogyan tudja Aliz megmenteni a lányát? Júlia csapdába csalja Bandit.

László egyedül tér vissza a gyermekotthonból, és halálra idegesíti, hogy mindenki Gabi után érdeklődik. Kétségbeesését Vilmosra önti, aki elmondja Nórának, hogy Gabi elhagyta Lászlót. Nóra meglátogatja Gabit az otthonban, és meglepetten látja, hogy Gabi mennyire kivirult a gyerekek között. Később Gizella megpróbálja rábeszélni Lászlót, hogy utazzon Gabi után, és költözzön a gyermekotthonhoz közel, hogy ne veszítse el a szerelmét, de László hajthatatlan marad.

Aliz megpróbálja letiltani a Lucáról készült fényképek felhasználásának jogait, de a fotós felhívja a figyelmét, hogy aláírta a beleegyező nyilatkozatot, semmit sem lehet tenni. Géza szerint Aliznak ügyvédhez kéne fordulnia és beperelni a fotóst. Aliz, Nóra dühétől tartva, óvatosan Nóra segítségét kéri, de ő először elzavarja Alizt. Timi irigyli Luca szerencséjét, hogy sztár lehet a fotókkal. Később Miklós figyelmezteti Nórát, hogy ő is felelős a történtekért. Ezen elgondolkodva Nóra mégis felajánlja a segítségét Aliznak.

Júlia óvatosan puhatolózik a Bandinál talált pénzről, és Bandi azt hazudja, hogy Zsuzsától kapta zsebpénzként. Júlia konfrontálja Zsuzsát, és kiderül, hogy a pénz nem tőle volt. Júlia megkéri Andrást, hogy járjon utána, honnan lehet Bandinak pénze. András kavarással vádolja Júliát, és összevesznek. Később Bandi új edzőcipőben érkezik haza, és Zsuzsának azt hazudja, a pénz a régi mobilja eladásából származik, minden mást csak azért füllentett, hogy Júliát bosszantsa. Amikor Péter betör Bandi közösségi oldalára, a két fiú egymásnak esik, és Júlia készít magának egy hamis profilt, hogy betekintést nyerjen Bandi ügyeibe. Júlia legnagyobb örömére, a fiú visszaigazolja az ismeretséget.

Címlapról ajánljuk