Barátok közt

Előző rész (2010. szeptember 16.)

rtl.hurtl.hu

2010. szeptember 16. 21:00

Kinga megszabadul házassága utolsó jelképétől is. Attila úgy dönt, ad még egy esélyt a szerelemnek. Vanda meglepetése elolvasztja Szabi elhatározását.

Amikor Zsolt megkérdezi Kingától, miért viseli még mindig a jegygyűrűjét, Kinga megvallja, hogy annyira megszokta, hogy meg is feledkezett róla. Megpróbálja lehúzni a gyűrűt, de nem sikerül. Később újra megpróbálja, ezúttal sikerrel. Bemegy a Kertész lakásba, ahol Géza és Gizella megpróbálják felemelni a mozgásképtelen Vilmost, és visszaadja Gézának a gyűrűt. Géza döbbenten elpanaszolja Gizellának, mi történt, és hozzáteszi, hogy Kinga már megbízta Nórát, adja be a válópert.

Megérkezik Nóra, és randevúra hívja Attilát, de ő elutasítja; nem szeretné újra megégetni magát. Nóra csalódottan távozik a villából, de később Claudia beszél Attilával, és azt tanácsolja neki, hogy adjon még egy esélyt a szerelemnek. Attilát meggyőzi Claudia érvelése; felhívja Nórát, és közli, hogy mégis találkozhatnak.

Szabi elpanaszolja Márknak, hogy már nem is tudja, mit érez Vanda iránt, és mit gondoljon a terhességéről, majd elhatározza, hogy beszél a lánnyal. Nem is sejti, miféle „meglepetést” tartogat számára Vanda. Amikor Vanda megérkezik, hogy együtt töltsék az éjszakát, Szabi megpróbálja értésére adni, hogy fontos dologról kell beszélniük, de megzavarja őket a dühösen hazaérkező Bea, aki rájött, hogy az állásinterjú átverés volt. Szabi később újra beszélni akar Vandával a szobájában, de ekkor Vanda megmutatja magát szexi fehérneműjében, mire Szabi megfeledkezik elhatározásáról, és szenvedélyesen szeretkeznek.

Címlapról ajánljuk