Barátok közt

Előző rész (2017. június 12.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 12. 21:20

Pétert és Natasát közelebb hozza a közös sport ötlete. Aliznak szembe kell néznie a hazugságai következményeivel. Miklós piszkos módszerekhez folyamodva segítene Bandin. Gigi őrült terve kudarcot vall.

Miután Rudinak sikerül az utolsó pillanatban leszerelnie a Natasát inzultáló férfit, önvédelmi fogásokat kezd tanítani a lánynak. Péter ezt látva kissé féltékeny lesz, de később mégis bevallja Rudinak, hogy hálás, amiért megvédte Natasát, mert ő valószínűleg nem tudta volna, hogy hasonló helyzetben mit csináljon. Rudi ezután megosztja Péterrel, hogy az önvédelem lényege csupán abban rejlik, hogy az ember tudja alkalmazni a megfelelő technikát. Péter ezen elgondolkozik, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönt, elhívja Natasát, hogy járjanak együtt krav maga-edzésekre. Vajon hogy fogadja Natasa a különös ajánlatot?

 

Miközben László és Gizella azon bosszankodnak, hogy Vilmos és Bözsi képesek voltak a szemükbe hazudni Alizék esküvőjét illetően, Bözsi közli Alizzal, hogy szerinte az lenne a minimum, ha Aliz tisztázná Lászlóékkal a hazugságok miatt kialakult kellemetlen helyzetet. Aliz később ezt meg is teszi, ám Gizella és László ennek ellenére is úgy érzik, hogy még meg kell emészteniük a dolgokat. Aliz ezután Krisztiánnak panaszkodik a kialakult helyzetről, ám a sajnálkozást Kristóf híre zavarja meg, miszerint Tóbiásék nemsokára odaérnek a spliti hotelbe, ahol Gigi "fogva tartja" Bencét.

 

Bandi csalódottan veszi tudomásul, hogy Miklós azt hazudja neki, hogy Nórával senkinek sem beszéltek az ügyéről. Nóra ezután közli Miklóssal a rossz hírt: mivel szerinte Bandi kirohanása miatt a bírónő jelenleg a vád felé hajlik, az egyetlen esélyük az lehet, ha Bandi vallomást tesz a gimis megaláztatásaival kapcsolatban. Miklós Nóra kérésére meg is próbálja erre rávenni Bandit, ám mivel a srác hajthatatlannak bizonyul, mentőötlete támad. Miklós azonban hiába áll elő Nórának a hamistanú-kerítés lehetőségével, a nő hallani sem akar a dologról. Vajon mihez kezd így Miklós?

 

Ádámnak azzal sikerül csak elérnie, hogy Gigi ne bántsa Bencét, hogy elhiteti a lánnyal, hogy szereti, és szívesen lenne vele és Bencével együtt egy család. Zsófi és Tóbiás eközben úton vannak Splitbe, ám a feszültség miatt egymást kezdik hibáztatni Bence elrablásáért. Gigi ezután észreveszi, hogy Ádám Zsófiékkal sms-ezik, ezért elveszi tőle a mobilját, később pedig, amikor Ádám ügyes hazugsággal megpróbálná kicsempészni Bencét a szobából, szintén közbelép. Szerencsére azonban Zsófi és Tóbiás még időben Ádám segítségére sietnek, így Bence megmenekül az elmeháborodott Gigitől.

 

#Barátok közt#barátokközt#illés péter#kővári natasa#Sport#fekete aliz#hazugság#következmény#berényi miklós#berényi bandi#gigi#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk