Barátok közt

Előző rész (2017. május 18.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 18. 21:55

Irma rögtönzött főzőcsapatot alapít Rudival és Tóbiással. Kristóf úgy dönt, harcolni fog a családi örökségéért. Félix félreért egy beszélgetést Emília és Miklós közt. Péter majdnem ismét megcsalja Hannát.

Irma szeretné valahogy meghálálni Rudinak, hogy a férfi múltkor megmentette őt Félix túszejtő gondnokától, ezért felajánlja neki, hogy készít egy adag pho levest. Amikor azonban leugrik a kisboltba, hogy megvásárolja a leveshez a hozzávalókat, azzal szembesül, hogy Tóbiás túlzottan is keményen bánik Lászlóval, ezért arra kéri, pihenjen egy kicsit. Tóbiás megfogadja Irma tanácsát, így egy hirtelen ötlettől vezérelve nekiáll Rudival borozgatni. Mivel azonban egyikük sem tud igazán feloldódni a másik társaságában, kapóra jön, hogy Irma váratlanul bejelenti, hogy a náluk tartott könyvklub miatt szeretné Rudiékkal közösen elkészíteni a levest.

 

Miután Bözsi elhatározza, hogy megoldja, hogy Aliznak és Krisztiánnak szép lehessen az esküvője, rájön, hogy ehhez először rá kell venniük őket, hogy bejelentsék végre a nagy hírt. Bözsi ezért óvatosan puhatolózni kezd Aliznál a dolgot illetően, ám mivel nem jár sikerrel Vilmost bízza meg, hogy próbáljon szerencsét ő Krisztiánnal. Kristófot eközben felkeresi a húga, Sári, hogy tájékoztassa arról, hogy egy nemzetközi vállalat érdeklődni kezdett a csokoládégyáruk után, és Sári vőlegénye szívesen el is adná nekik a családi örökséget. Csakhogy Sári azzal nem számolt, hogy Kristóf harcba száll a gyárért...

 

Emília egy véletlen összefutás alkalmával emlékezteti Miklóst a könyvklubjuk első ülésére, majd amikor Félixre terelődik köztük a szó, bevallja, hogy bár érti, miért nem tudják a lakók közül többen még mindig elfogadni, hogy Félix is a közösség része lett, mégis azt szeretné, ha a férfinak sikerülne beilleszkedni. Emíliának azonban nem sokkal később azzal kell szembesülnie, hogy Félix váratlanul lemondja a könyvklubot. Miklós azonban váratlanul beállít a könyvklubba, ahol Emília megkéri, hogy legyen elfogadóbb Félixszel. Amikor Félix váratlanul beállít, ebben a beszélgetésben találja Emíliáékat, és félreérti a helyzetet.

 

Mivel Ottó és Liza váratlanul bejelentik, hogy most rögtön indulnak nyaralni a Plitvicei-tavakhoz, Péter rájön, hogy így az ő nyakába fog szakadni minden KisSzékkel kapcsolatos teendő. Péter ezért úgy dönt, hogy pár napra bezárja a helyet, és ismét kiutazik Hannoverbe, meglátogatni Hannát. Amikor ezt Natasa megtudja, aggódni kezd, ezért a helyszínre siet, ahol azzal szembesül, hogy Péter úgy zárta be a helyet, hogy elfelejtett bepakolni a tetőteraszról, holott nagy vihar közeleg. Natasa emiatt össze is veszik az időközben észbekapó Péterrel, ám a dolgok úgy alakulnak, hogy nem sokkal később egy véletlenül kialakuló helyzetben már majdnem megcsókolják egymást. Vajon meddig tud Péter hűséges lenni Hannához?

 

#Barátok közt#irma#főzés#örökség#felix#félreértés#berényi miki#illés péter#holman hanna#megcsalás

Címlapról ajánljuk