Barátok közt

Előző rész (2017. március 16.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 16. 20:30

Hogyan alakul Bandi kapcsolata a családjával? Vajon hogyan alakul Natasa rádiós karrierje? Gigi váratlan felajánlást tesz Zsófinak. Krisztián megdöbbentő hírt kap.

A Bandival közös vacsora kínosan indul. Miklós enged a nyomásnak, és felhívja Zsuzsát, hogy megtudja, mit tud Bandi András haláláról. Mikor Miklós megtudja, hogy Zsuzsa nem avatta be Bandit a részletekbe, megkönnyebbül, és elhatározza, szárnyai alá veszi unokaöccsét.

 

A rádióműsor után Natasa szörnyen érzi magát, hiába állítja Emília, hogy remek volt. Bár Péter és Ottó is így gondolják, Natasa úgy érzi, többé nem szeretne mikrofon közelébe kerülni. Pont emiatt fogadja Emília és Natasa is jókora meglepődéssel a hírt, hogy a közös műsoruk hallgatottsága remek volt, Tordai pedig szeretné felkérni Natasát a műsorvezetésre Emília mellé az anya-lánya blokkba.

 

Péter megkéri Ádámot, hogy helyettesítse az operatőrét. Zsófit váratlanul behívják egy állásinterjúra egy galériába, de Ádám így nem tud vigyázni Bencére. Az állásinterjú előtt Zsófiék beugranak Gigihez, hogy Zsófi visszaadja a múltkori találkozás során véletlenül elhozott kesztyűt, és Zsófi elmeséli, hogyan járt a gyermekfelügyelettel. Gigi váratlan ajánlatot tesz Zsófinak.

 

Bár Gizella morcosan véget vet a társaság italtőzsdézésének, a jókedvet nem sikerül elrontani. Rudi boldog, mert úgy érzi, sikerült rávezetni a többieket, mi fán terem a tőzsdézés. Krisztián megígéri Aliznak, hogy mostantól csak jó dolgok történnek velük. Aliz úgy érzi, hogy végre kezd révbe érni Krisztián mellett, de Bözsi szkeptikus ezzel kapcsolatban. Eközben Krisztián érdekes hírt kap Zsolttól.  

 

#Barátok közt#bandika#kővári natasa#Karrier#veintraub gigi#bartha krisztián

Címlapról ajánljuk