Barátok közt

Előző rész (2016. december 01.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 1. 20:35

Sikerül-e Ádámnak Gigi közelébe férkőznie? Milyen csellel sikerül Ágnesnek visszaszerezni a Villát? Irma elhatározza, hogy megoldja a Vilmos és László közti konfliktust. Hogyan sikerül Péter és Liza újbóli találkozása?

Kasznár és Ádám megállapodnak, hogy a kért felvételért cserébe Ádám Gigi bizalmába férkőzik és megszerzi Veintraub dokumentumait. Ádám Hannától kér segítséget Gigi becserkészéséhez, Hanna pedig azt javasolja, hogy Ádám előbb tudjon meg minél többet a célpontról, Gigiről, amíg ez nincs meg, kerülje a találkozást! Ádám, ahelyett, hogy sikeresen informálódna, váratlanul Gigivel kényszerül találkozni egy baleset következtében.

 

Ágnes magabiztosnak tűnik, amikor tudatja Ludwiggal, hogy egyetlen nap leforgása alatt visszaszerzi a villát. Könnyed manipulációval eléri, hogy Tóbiás a Mátyás király térre akarjon költözni. Tóbiás érdeklődik Rudinál és Krisztiánnál, hogy van-e lehetősége Zsolt lakásába költözni. A fiúk utálnak Ágnessel lakni, így ha Tóbiás elintézi, hogy Ágnes menjen, ő és Bence jöhetnek. Tóbiás megkéri Hannát, hogy ajánlja fel Ágnesnek a villa bérlését. Ágnes megjátszott hezitálás után elfogadja az ajánlatot.

 

Bözsi nehezen viseli az állandó civódást László és Vilmos között, és ennek Irma is a tanúja lesz, aki úgy hiszi, megoldást találhat a problémára. Krisztián és Aliz csellel felviszik Vilmost Irmához, Emília lakására, azonban mikor Lászlóval is ugyanezt teszik, kiderül, hogy Irma egy békítő találkozót intézett a harcban álló férfiak számára. Irma úgy intézte, hogy addig se ki, se be, amíg nincs béke, azonban a dolgok nem a tervek szerint alakulnak.

 

Ludwig, miután látja, hogy Lizának nehezen megy a visszailleszkedés, bátorítja Lizát: mindenki megérti őt és bízzon benne, hogy sikerül újra önmagára találnia. Eközben Ágnes megszólja Rudit, amiért az új munkahelyén nagyképű volt Péterrel szemben, ahelyett, hogy hálás lenne, hogy lehetőséget kapott. Rudi bocsánatot kér Pétertől, kibékülnek. Rudi meglepi Pétert azzal, hogy rábeszéli Lizát egy találkozóra Péterrel. Azonban Milán tájékozatlansága miatt ledermeszti Lizát egy gyertyatartó asztalra helyezésével.

 

#Barátok közt#bokros gizi#berényi ágnes#villa#irma#vili bácsi#novák laci#illés péter#liza#találkozás

Címlapról ajánljuk