Barátok közt

Előző rész (2015. szeptember 8.)

rtl.hurtl.hu

2015. szeptember 8. 21:15

 Mit szól Ágnes a zongorához, amit Miklós vett Lizának? Zsolt összeesik a nagy meló előtt. Ki végzi el helyette a munkát? Megcsinálja Tóbiás a videót Zsófi nélkül?

Ágnes és Nóra is dühös Miklósra, amiért vett egy bébizongorát Lizának. Miklós nem érti, miért nem ajándékozhatja meg az unokahúgát azzal, amivel akarja. Ágnes megpróbálja rábeszélni a lányát, hogy ne hagyja ott a jónevű, drága iskolát, de a zongora iránti viszolygásának van egy másik, rejtett oka is. Vajon elárulja Lizának?
 
Zsolték egy utolsó, nagy melóra készülnek. Nikol arra kéri Zsoltot, hogy vegye be Fasírtot is a buliba, aki először húzódozik, de végül eleget tesz Nikol kérésének. Az ügyködésük Áronnak is feltűnik, de Zsolt megnyugtatja: bár anyja és ő újra egy pár, nem tértek vissza a bűnöző életmódhoz.
 
Miután Zsófi rosszul lett a fitnesz videó forgatása közben, Tóbiásék abbahagyják a felvételeket, hogy orvoshoz rohanjanak. Kiderül, hogy Zsófinak csak normális fájásai vannak, és a fiatal “pár” egy gyönyörű magzati ultrahang videóval tér haza. Tóbiás azonban úgy dönt Zsófi nélkül is le akarja forgatni a videót, amihez Ádám segítségét kéri. Először fél attól, mit szól mindehhez Zsófi, de neki tetszenek a felvételek.
 
#Barátok közt#ajándék#munka#Videó#berényi ágnes#berényi miklós#bartha zsolt#nagy tóbiás#szentmihályi zsófi#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk