Barátok közt

Előző rész (2015. július 10.)

rtl.hurtl.hu

2015. július 10. 22:15

Hogy magyarázza ki Zsófi a nyelvbotlást? Elcsendesedik-e Mónika körül a bulvár botrány? Nóra észreveszi, hogy eltűnt a karkötője.

Miután Tóbiás megint elbizonytalanodott attól, hogy Zsófi azt mondta neki, szerelmes belé, Zsófi és Tóbiás összevesznek. Tóbiás bevallja, attól fél, hogy ha Zsófi szerelmes belé, akkor ő akaratlanul is bántani fogja Zsófit. Zsófi megkéri Ádámot, adjon neki egy példányt abból a fotóból, ami akkor készült Zsófiról, amikor Zsolt megverte. Zsófi megmutatja a fotót Tóbiásnak: íme, ilyen az, amikor Zsófit bántják. Tóbiás megérti, Zsófi miről beszél. Kibékülnek és belevágnak a baba projektbe.

Miután Ágnes kihallgatta Mónika telefonbeszélgetését, rájött, hogy Mónika valamire készül Zsolttal és a bulvárbotránnyal összefüggésben. Elmegy Zsolthoz, hogy figyelmeztesse, és további információkat tudjon meg, de Zsolt félreérti Ágnes jelenlétét. Találkozásuk vitába torkollik, majd hirtelen fellobban a szenvedély bennük és Ágnes megcsókolja Zsoltot. Tovább azonban nem mennek ennél. Ágnes viszont valóban féltékeny Mónikára, ezért amikor összetalálkoznak, megpróbálja lebeszélni arról, hogy Zsolttal kezdjen, aki csak egy piti bűnöző. Mónika azonban elmondja Zsoltnak a beszélgetést és, hogy minek nevezte őt Ágnes. Zsolt ezt zokon veszi. Másnap felháborodva elmegy Ágneshez, aki személyesen is a fejéhez vágja a sértést.

Nóra bejelenti Róbertnek, hogy hamarosan megérkezik hozzájuk a magánnyomozó Berlinből, mert megtudta, ki juttatta börtönbe Róbert apját. Róbert megrémül, hogy le fog bukni. Kettesben találkozik a magánnyomozóval, még mielőtt az Nórával beszélne és Róbert sikeresen megvesztegeti. A kétszeresét ajánlja annak, amit Nórától kap, ha azt hazudja, Ágnes juttatta börtönbe Ludwigot. A nyomozó csak akkor hajlandó erre, ha azonnal megkapja a pénzét. Róbert bajban van, mert ennyi pénzt nem tud hirtelen összeszedni. Végzetes lépésre szánja el magát: ellopja Nóra értékes karkötőjét.
 

Mi lesz ezután Róberttel? Kiderül, ha visszanézi az adást Most!
#Barátok közt#magyarázat#szentmihályi zsófi#kertész mónika#Bulvár#botrány#balogh nóra#karkötő#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk