KERESÉS search-close

29

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "29"

Boldog születésnapot, Szabó Zsófi!

Tegnap az RTL Klub ünnepelt, ma pedig Szabó Zsófi a soros: a Story Extra gyönyörű műsorvezetőjének ma van a születésnapja!

Juli elsírta magát, miután lefeküdt Attilával

Berényi András és Nóra párja négy éve jöttek össze egymással a Barátok köztben. A csaknem lehetetlen körülmények ellenére nem bánták meg a dolgot.

Kenyérbéllel dobálta a varjút, aki persze nem tágított

Évekkel ezelőtt varjak tartották rettegésben a pécsi paneltömb lakóit: az élőhely nélkül maradt madarak a lakóházak között ütötték fel tanyájukat, aminek következtében a környéket elborította a potyogó madárürülék és a zavaró károgás. 2012-ben éppen ezen a napon a Híradó készített riportot arról, hogyan háborúznak a helyiek az egyébként roppantul intelligens állatokkal.

Szerb testnevelési főiskolásból lett indián filmlegenda

A 21. század stábja 2012-ben készített interjút Gojko Mitic-csel, amiből kiderül, mit gondolt a színész a korbaeli politikai ideológiáról és hogyan csöppent bele a filmezésbe. A videó éppen ezen a naponlett négy éves.

Így próbált megélni havi 22800 Ft-ból a négy fős család

Szökőév és február 29-e legutóbb négy évvel ezelőtt volt, a ritka pillanat alkalmából az Ezen a napon természetesen ma is kipörgeti Önnek a legérdekesebb RTL-es videókat, amelyek szökőnapon kerültek fel az internetre. A Házon kívül 2012-ben a Hajdú-család otthonába látogatott el, akiknek annakidején 47000 Ft-nál jóval csekélyebb összegből kellett boldogulniuk. Hónapok óta lemondtak a számlák befizetéséről.

Szívtipró Péntek: A korszak, amikor Balázsnál lehetett a legjobban csajozni és pasizni

Katus Attila, az erobik hazai császára nyolc évvel ezelőtt 29-én avatott be bennünket csajozási módszertanába. Hol volt még ekkor a PUA??? Így kell férfiként szakszerűen szíveket tiporni.

Szívtipró Péntek: ma két éve VV Zsoltot videóüzenetben dobta a csaja

Gyászkeretes nap volt január 29-e a VV6 történetében, de legalább Zsolt bebizonyította, hogy még az igazán erős férfiak szeme is megizzad néha.

Ezért graffitizik vörösre a réti sasok farkát

Fogadjunk, hogy ezt eddig nem is tudta. Nyolc éve 29-én szerencsésen szabadon engedték a mérgezést szenvedett réti sast, úgyhogy ha szeretne ma valami szépet látni, feltétlen nézze meg ezt a természetbe visszarepülő ragadozó madarat!

Szívtipró Péntek: Szilveszter gazda a képernyőn keresztül törte szilánkosra a menyecskék szívét

A Házasodna a gazda tiszajenői gazdálkodó alfahíme bemutatkozóvideójával olyan magasra tette a lécet, hogy azt csak kombájntetőről lett volna lehetséges újra megugrani. 29-e a szívtiprók napja!

A felsőközéposztály önzésének programja

A szegényebb rétegek lesznek az egykulcsos személyi jövedelemadó bevezetésének elszenvedői.

Szegényellenes az akcióterv?


szerző:
2010.06.08. 19:27
Szegényellenes az akcióterv?

Schiffer András, az LMP vezérszónoka azt kifogásolta, a program valójában a Fidesz neokonzervatív fordulatát tükrözi.

Segítség a devizahiteleseknek


szerző:
2010.06.08. 19:02
Segítség a devizahiteleseknek

Több intézkedést vezet be a kormány a devizahitelesek megsegítésére, már az idén.

16 százalékos, egykulcsos jövedelemadó

Betartják az ígéretet, lesz adócsökkentés. Bevezetnék a családi adózást, és megszüntetnék az öröklési illetéket is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való