Michael Flatley nélkül robog tovább a híres táncshow, Budapesten adott exkluzív interjút a Fókusznak az ír sztepptánc királyaTöbb mint 60 ország, legalább 1000 helyszín világszerte, 600 millió néző – a világ legsikeresebb táncshow-ja a Lord of the Dance, amelyet az ír származású Michael Flatley alkotott meg. A káprázatos előadás nemrég ünnepelte 25. jubileumát: ebből az alkalomból májusban felújítva visszatér öt magyar városba – de immár a kitalálója nélkül. Michael Flatley viszont a héten eljött népszerűsíteni a szülinapos show-t Budapestre és egyetlen tévéinterjúját a Fókusznak adta.
Fókusz

Michael Flatley nélkül robog tovább a híres táncshow, Budapesten adott exkluzív interjút a Fókusznak az ír sztepptánc királya

Gosztonyi ZsoltGosztonyi Zsolt

2023. március 31. 19:50

Több mint 60 ország, legalább 1000 helyszín világszerte, 600 millió néző – a világ legsikeresebb táncshow-ja a Lord of the Dance, amelyet az ír származású Michael Flatley alkotott meg. A káprázatos előadás nemrég ünnepelte 25. jubileumát: ebből az alkalomból májusban felújítva visszatér öt magyar városba – de immár a kitalálója nélkül. Michael Flatley viszont a héten eljött népszerűsíteni a szülinapos show-t Budapestre és egyetlen tévéinterjúját a Fókusznak adta. 

#Fókusz#Videó#michael flatley#lord of the dance#ír táncshow

Címlapról ajánljuk