KERESÉS search-close

44 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sorozatgyilkos"

40 év után fogták el Amerika egyik legkeresettebb sorozatgyilkosát

A most 72 éves egykori rendőr a gyanú szerint legalább 12 nőt megölt és 45-öt megerőszakolt 1976 és 86 között. A Kaliforniát éveken keresztül rettegésben tartó kegyetlen bűnözőt egy DNS-minta alapján sikerült megtalálni.

Sorozatgyilkost foghattak

Sorozatgyilkos lehet a rákóczifalvai emberölés gyanúsítottja. Megtört, és egy harmadik gyilkosságot is bevallott a rendőröknek a 25 éves helyi fiatal, aki – a gyanú szerint – nemrég két idős emberrel is végzett a településen.

A sorozatgyilkos Pándy dunakeszi birtokán jártunk

Pándy András állelkész egy sorozatgyilkosokat összegyűjtő nemzetközi listán is a legbrutálisabbak között szerepel. Vérfertőző viszonyban élt egyik lányával, akivel együtt végzett módszeresen és kegyetlenül két feleségével és négy gyermekével. Úgy tűnik, egy-egy gyilkosság után dunakeszi birtokán gyűjtött erőt a következőre.

Az Agymenők sztárja is csatlakozik a sorozatgyilkos Zac Efronhoz!

Előző cikkünkben már sokkolódtunk, hogy mennyire hasonlít Efron Ted Bundy-ra, sőt a forgatásról is írtunk egy kicsit. Most viszont kiderült, hogy egy népszerű sorozatsztár is csatlakozik a projekthez.

Ijesztő! Így fest a sorozatgyilkos Zac Efron!

Már javában forog a Ted Bundy életéről szóló film Zac Efronnal a főszerepben, aki most egy színfalak mögötti képpel lepte meg a rajongóit.

Meghalt a „megtestesült gonosz”

Charles Manson, a hírhedt szektavezér 83 évesen végelgyengülésben egy börtönkórházban hunyt el. Manson követői az 1960-as végén számos gyilkosságot követtek el. Többek között megölték a filmrendező, Roman Polanski állapotos feleségét.

Zac Efron sorozatgyilkos lesz!

Úgy tűnik, Hollywood nagyon is bízik a sorozatgyilkos filmek erősségében, pláne ha azok még igaz történeteken is alapszanak. Hamarosan újabb zsánerfilm érkezik, méghozzá Zac Efronnal a főszerepben!

Brutális sorozatgyilkost fogtak

Szlovákia legbrutálisabb sorozatgyilkosát foghatták el a rendőrök. A 38 éves férfi első áldozata egykori élettársa volt, akivel Csehországban élt.

Nem hiszed el, ki rendezheti Jennifer Lawrence-t és Brad Pitt-et!

Egy igazán elismert rendező, akinek a stílusa nemcsak a filmjei látványvilágában és cselekményében üt át, de még a zenék kiválasztása is kardinális kérdés nála. Na, vajon kiről van szó?

A martfűi rém nyomában

Az egyik leghírhedtebb magyar sorozatgyilkos, a martfűi rém nyomába eredve kiderült: ha a politika beleszól a szakértők munkájába, abból sosem sül ki semmi jó. Ha a rendőrségébe szól bele, abból pedig tragédia lesz. Ez esetben tragédiák sora...

Miért ült egy ártatlan férfi a martfűi rém helyett börtönben?

Nem hagyta nyugodni a martfűi sorozatgyilkos ügye, interjút adott a Fókusznak az az ügyész, aki tíz év nyomozás után rájött, hogy ki az igazi gyilkos. Ki az, aki öt nővel végzett brutális kegyetlenséggel, miközben egy ártatlan férfi ült helyette a börtönben?

Brutális sorozatgyilkost fogtak

Valóságos horror történet az Egyesült Államokból. Egy konténerben leláncolva találtak meg a rendőrök egy augusztusban eltűnt nőt egy dél-Karolinai birtokon. A konténer mellett pedig megtalálták a nő barátjának holttestét is. A birtok tulajdonosát letartóztatták, majd további hét gyilkosságot vallott be. Feltételezések szerint további rémtettek derülhetnek ki.

 

9. évad, 22. rész - Piszkos ügyek

Stephanie McNamara holttestére bukkannak az erdőben, és mivel a körmét ugyanúgy letépték, mint a korábbi áldozatoknak, Bonesék azt gyanítják, hogy a Szellemgyilkosnak nevezett tettes visszatért. Ám hamarosan meglepetésszerű fordulatot vesz az ügy. A nyomozás szálai egy korábbi gyilkosság kapcsán 20 éve börtönbe vetett tanárhoz vezetnek, aki látszólag még az FBI-nál is többet tud a McNamara család piszkos ügyleteiről. Az igazgatóhelyettes bejelenti Booth-nak, hogy a mostani ügy sikerességén múlik a kinevezése.

Szadista sorozatgyilkos volt a nagypapa

A német Hasfelmetsző Jack – így emlegeti a sajtó azt a két éve halott nyugdíjast, akiről csak mostanában derült ki - véletlenül -, hogy sorozatgyilkos volt. Lánya talált rá egyik áldozatának elrejtett maradványaira a férfi garázsában. A rendőrök már legalább hat, horrorisztikus gyilkosságot kötnek a nevéhez.

10. évad, 4. rész - Bagoly mondja verébnek...

Angela Olsen életveszélyben van, legalábbis nővére ezt állítja, miután egy titokzatos telefonáló megfenyegette. Horatio hisz a halálra rémült lánynak, s hamarosan megtalálnak egy női holttestet az erdőben. Meglepetésükre nem Angela, hanem egy ismeretlen lány az áldozat, melyből arra következtetnek, hogy sorozatgyilkossal van dolguk.

Hazavárja a gyilkost, megszólal Bene László testvére

Négy ember halála szárad a lelkén, a skálás gyilkosként elhíresült Bene László huszonkét év után heteken belül szabadulhat a börtönből, most még igazságügyi pszichiáter vizsgálja. Testvéréhez mehet haza, bátyja egy szobát előkészített a számára, bár senki sem tudja róla, hogy egyáltalán testvére van. Fél, de befogadja öccsét. Ha a szakértő szerint a sorozatgyilkos még nem alkalmas a visszatérésre a társadalomba, akkor legkorábban egy év múlva vizsgálhatják újra az ügyét.

Egy gyilkos visszailleszkedhet a társadalomba?

Az áldozatok szülei néhány hete álltak kameránk elé megtörten és hitetlenkedve. Nem értik hogyan szabadulhat gyermekiek gyilkosa huszonkét év után. Szerintük élete végéig rácsok mögött kellene tartani, a kilencvenes évek hírhedt sorozatgyilkosát. Utánajártunk milyen szempontok mérlegelése után szabadulhat, aki embert ölt, és hogyan lehet képes beilleszkedni a kinti világba ennyi év büntetés után.

Ezeket fogyasztották a leghíresebb sorozatgyilkosok utolsó vacsorájukon!

Ha tudná, hogy a holnapi lesz élete utolsó napja, mit vacsorázna? Ezzel a kérdéssel szerencsére legtöbbünknek nem kell számolnia, az Egyesült Államokban halálraítélt sorozatgyilkosok azonban bármit kérhetnek utoljára. Megdöbbentő kívánságok következnek!

Életveszélyben a tatai idős házaspár

Továbbra is súlyos, életveszélyes állapotban van az az idős tatai házaspár, akit hétfőn hajnalban raboltak ki és vertek össze otthonukban. Az RTL Híradónak nyilatkozott a fiuk, aki azt mondta, hogy szüleinek nem volt vagyona, édesanyja rokkantnyugdíjas, édesapja pedig 76 évesen is minden nap dolgozni járt. Két hónap alatt ez már a harmadik brutális rablótámadás idős házaspárok ellen, eddig négy ember halt meg, a rendőrség nem zárja a lehetőségét, hogy sorozatgyilkos támad védtelen emberekre.

Hat országban ölt Európa első vándorló sorozatgyilkosa

Ismerjék meg Dariusz Pawel Kotwicát, akit egy osztrák pár brutális meggyilkolása miatt tartóztattak le Németországban. A vallomása alapján úgy tűnik, nem ez volt az első gyilkossága, és Európa-szerte lehetnek áldozatai.

Folytatódik az őrült, orosz darabolós nagymama története!

A sorozatgyilkos orosz néni története nem ért véget. Az esetet felgöngyölítő nyomozók találtak egy lehetséges tanút, illetve egy részlet is nyilvánosságra került a néni naplójából. 

Lábasban vitte magával áldozata fejét a sorozatgyilkos nagyi

A 68 éves orosz Tamara Samsonova a gyanú szerint legalább 11 embert ölt meg és fogyasztott el. Egy felvételen látható, ahogy egyik áldozatának fejét egy edényben csempészi ki az épületből, ahol elkövette a gyilkosságot.

Feldarabolta ismerőseit a sorozatgyilkos nagyi, naplót is vezetett a gyilkosságokról

Egy biztonsági kamera felvétele buktatta le azt a 68 éves szentpétervári asszonyt, aki megmérgezte és feldarabolta 79 éves barátnőjét. Miután letartóztatták, még tíz hasonló gyilkosságot ismert be, amelyekről naplót is vezetett.

Sorozatgyilkost ölt a prostituált?

A férfi az örömlány internetes hirdetésére jelentkezett, majd nem sokkal azután, hogy megérkezett, fojtogatni kezdte a nőt, aki azonban megszerezte a férfi fegyverét és lelőtte. Az áldozatról kiderült, hogy valószínűleg sorozatgyilkos volt, aki három amerikai államban tíz nőt ölhetett meg.

9. évad, 22. rész - May Day

Horatio és Frank egy sorozatgyilkost, Jakc Tollert kísérik, ám a repülőgépen hamarosan elszabadul a pokol. A pilótának kényszerleszállást kell végrehajtania, és a landolás során Toller nyomtalanul eltűnik. A hajtóvadászatban Natalia is részt vesz, akinek kis híján sikerül elkapnia a szökevényt. Nem is sejti, hogy minden esemény Toller irányításával történik, aki gondosan kitervelte bosszúját, és amelynek Natalia is része.

Megtalálták az ivádi gyilkosság gyanúsítottját

A 38 éves, salgótarjáni férfi autójával közlekedett, amikor lecsaptak rá. Tegnap még 2 millió forintot ajánlottak fel a nyomravezetőnek, egyelőre nem lehet tudni, ez segített-e abban, hogy megtalálják a gyanúsítottat. A 18 éves lány holttestét március elején fedezték fel a Heves megyei település határában, a fején súlyos sérülések voltak. Újvári Mihály riportja.

Szabadlábon egy sorozatgyilkos?

Hasonló kihívással ritkán kell megbirkóznia a magyar rendőrségnek: az ismeretlen tettes 2007 óta négyszer csapott le, valamennyiszer a 4-es főút környékén. Az FBI által készített profilról, a nyomokról és az esetleges indítékokról Németh Zsolt kriminálpszichológussal beszélgettünk.

Fókusz 14-05-26

Fókusz: Diadalmenet - Szenzációs produkcióval jutott be a legjobb háromba. Gyurcsík Tibit elkísértük a szlovák X-Faktorba. Öröm és dráma - Könnyes interjúk, fájdalmas elválások. Minden ami a Szombat Esti Láz adásából kimaradt. Tömegmészárlás - Miért kezd ámokfutásba egy diák? Újabb fejlemények a kaliforniai sorozatgyilkosságról és a magyar esetek.

XXI. század 13-01-15

XXI. század: Főleg politikai foglyokat akasztottak. Úgy bántak velük, mint a sorozatgyilkosokkal. A hóhér 12 másodperc alatt végzett. Amikor korszakok és rendszerek váltották egymást, de a halálbüntetés természetes maradt. A véres XX. század mérlege a XXI. században.

Feltártuk a gyilkosok agyának legsötétebb bugyrait

A Murder kiállításon a látogató kipróbálhatja, milyen lehet bejutni a gyilkosok elméjének legzártabb részeibe. Helyszínek, szobák tárulnak fel előttünk, ahol visszafordíthatatlanul a bűn útjára léptek.

Már 10 nővel végzett a gyilkos?

Újabb feltehetően emberi csontokat találtak két különböző helyen New York közelében a tengerparton.

Charles Manson telefonálgatott

Csempészett mobiltelefont használt kaliforniai börtönében Charles Manson, a világ egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa.

Sorozatgyilkos bandát kaptak el

Egy százhalombattai ékszerész, annak albérlője, és egy vietnami házaspár van az áldozatok között.

Magyar nőt öltek meg Ausztriában?

Egy elégetett nő testét találta meg a rendőrség Ausztriában, az osztrák-magyar határ közelében.

19 áldozatáról vallott a vérivó sorozatgyilkos

Újabb öt sírhelyet mutatott meg pénteken az a sorozatgyilkos, aki Kenyában azért végzett áldozataival, hogy megihassa a vérüket.

„Nyílpuskás kannibál a nevem”

Nyílpuskás kannibálnak nevezte magát az a férfi, akit sorozatgyilkosság vádjával állítottak bíróság elé Nagy-Britanniában.

Sorozatgyilkosokat kutató sorozatgyilkos

Nagy-Britanniában letartóztattak egy férfit, aki a gyanú szerint három prostituáltat ölt meg.

Nem kártalanították a tatárszentgyörgyieket

Amíg jogerős ítélet nem születik, nem számíthatnak kártérítésre a romák.

Munkatelefonok buktatták le a gyanúsítottakat

Az orgyilkosok nem csak egymás között beszélgettek, kifelé is telefonáltak.

Sorozatgyilkost fogtak Moszkvában

A 21 éves férfit 15 ember meggyilkolásával gyanúsítják.

Hajsza a sorozatgyilkos után

Eddig öt embert ölt meg a férfi az Egyesült Államokban.

Elfogták a kegyetlen ukrán sorozatgyilkost

Tizenegy rendbeli emberöléssel és nemi erőszakkal gyanúsítják.

Agatha Christie-től „tanult” a sorozatgyilkos

Idős asszonyokat tett el láb alól a kétgyermekes iráni nő. Halálbüntetés vár rá.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!