Külföld

„Tudom, hová vannak eltemetve a testek ” – megtörte a csendet a brutális sorozatgyilkos lánya

rtl.hurtl.hu

2022. október 26. 12:12

Donald Dean Studey 30 év alatt akár hetven nőt is megölhetett, a holttestek jó részét soha nem találták meg.

Vizsgálatot indítottak Iowában, miután egy nő azt állítja a hatóságoknak, hogy néhai apja könyörtelen sorozatgyilkos volt, aki körülbelül több tucat nőt ölt meg.

Lucy Studey elmondta, hogy az apja, a 10 évvel ezelőtt elhunyt Donald Dean Studey 30 év alatt 50-70 nőt ölhetett meg – írja a New York Post. Azt is állította, hogy az apja egy alkalommal behívta őt és testvérét, hogy segítsenek neki cipelni a fiatal nők holttestét, akiket állítólag egy birtoka közelében fekvő kút mellett temettek el.

Tudom, hová vannak eltemetve a holttestek

– mondta Lucy Studey. Beszámolója szerint amikor az apja azt mondta nekik, hogy induljanak el a kúthoz, már tudta, hogy mi fog következni. A nő saját bevallása szerint rettegett az apjától, mert nagyon súlyos titkokat bízott rá.

A Fremont megyei seriff, Kevin Aistrope elmondta, hogy két rendőrkutyával vizsgálták át a nő által említett helyszínt. A kutyák jeleztek, így a helyszínen biztosan bomló testek vannak. A seriff hivatala 2021-ben kezdte el vizsgálni Studey történetét, de ahhoz, hogy átvizsgálhassák a területet, sok engedélyt kellett beszerezniük, és a jelenlegi tulajdonosoknak is rá kellett bólintaniuk a dologra.

Donald Studey a vád szerint elcsábította a nőket, elvitte őket a farmjára, majd ott végzett velük. Az áldozatok nagy része a társadalom peremén élt, szexmunkások, prostituáltak voltak. Studey lánya elmondta, hogy az apja mindig részeg és dühös volt, a nőket pedig rendszeresen verte. 

Lucy szerint apja gondoskodott arról, hogy gyermekei pontosan tudják, mit csinál valójában. A nő bátyja 39 évesen öngyilkos lett.

Studey azt állítja, hogy korábban már beszélt az esetről a tanárainak és egy helyi papnak, de nem hitték el neki, hogy ilyen szörnyeteg az apja.

Nyitókép: Családi fotó

#Külföld#Donald Dean Studey#sorozatgyilkos#gyilkosság

Címlapról ajánljuk