Belföld

Gyilkossági ügy: eltűnt a Blikk volt újságírójának a férje

rtl.hurtl.hu

2024. május 2. 6:35

A Blikk szerint a nyomozók arról kérdezősködtek a környéken, látta-e valaki az eltűnt szomszéd fiát ásóval és fekete műanyag zsákokkal.

2021-ben elhunyt a Blikk munkatársa, Scherer Zsuzsa, a lap pedig megtudta, hogy a férjét, Scherer Károlyt eltűnés miatt körözi a rendőrség.

A Blikk szerint  Scherer Károly eltűnése mögött egy bestiális gyilkosság körvonalazódik. A rendőrség a lapnak azt írta, emberölés miatt nyomoznak, egy gyanúsított letartóztatásban van, ám a holttestet még nem találták meg. 

„Az utolsó időkben Zsuzsi panaszkodott, hogy félnek a felnőtt fiuktól, ugyanis a vendéglátásból, éjszakai klubokból, zenéből élő fiatal férfi élete félrecsúszott, nem dolgozott, állandóan pénzt követelt, s agresszívvé vált, ha nem támogatták – mondta a Blikknek Scherer Zsuzsa unokatestvére. Majd így folytatta: „A fiú már nem is lakott velük, Károly pedig bekameráztatta a házukat, attól tartva, hogy amikor nincsenek otthon, a gyermekük elviszi az értékeiket.”

Idén, január utolsó napján rokonok jelentették be Scherer Károly eltűnését. A lap szerint a fiuk és annak párja a közös gyermekükkel és a nő két nagyobb fiával már másnap beköltöztek a kispesti házba.

A Blikk szerint a házzal szemközti bölcsőde dolgozóit és a gyereküket oda hordó szülőket pár napja a nyomozók arról kérdezték, látták-e az eltűnt szomszéd fiát ásóval és fekete műanyag zsákokkal a kezében.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Belföld#blikk#újságíró#eltűnés#nyomozás#rendőrség#gyilkosság

Címlapról ajánljuk