CinemaKlub

Nem hiszed el, ki rendezheti Jennifer Lawrence-t és Brad Pitt-et!

rtl.hurtl.hu

2017. július 12. 10:54

Egy igazán elismert rendező, akinek a stílusa nemcsak a filmjei látványvilágában és cselekményében üt át, de még a zenék kiválasztása is kardinális kérdés nála. Na, vajon kiről van szó?

Már az is óriási őrületet okozhat egy mozi esetében, ha olyan főszereplőpárost kapunk, akik önmagukban is lazán elvisznek egy filmet a hátukon, sőt akár a nevük is többet érhet a filmjük témájánál (vagy akár minőségénél?). Rengeteg olyan alkotást kaptunk már, amelyben a szereplőgárda A-listás felduzzasztásával akartak kaszálni, azonban ez a film, amellyel kapcsolatban felmerültek a pletykák, közel sem ilyen.

Jennifer Lawrence és Brad Pritt igazán vonzó párosításnak hangzik, ráadásul ők éppen azok az elismert munkásemberek, akikért mindenki odavan, és akik a tehetségüket sosem rejtik véka alá. Ráadásul, Lawrence az elismertsége és Oscar-díja ellenére még azon „kezdő” színésznők közé tartozik, akiket szívesen látunk olyan karakán, őrült vagy éppen zseniálisnak is nevezhető rendezők kezei között, akik még az ő képességeit is új szintekre emelhetik.

És igen, most felmerült a lehetősége, hogy ez újból megtörténhet!

Quentin Tarantino ugyanis bejelentette, hogy lassan elkészül kilencedik filmje forgatókönyvével. Sőt, arról is pletykálnak, hogy megkereste Pittet és Lawrence-t (aki legközelebb az X-Men: Dark Phoenix-en dolgozik majd), hogy szerepeljenek a filmjében.

 


Ennek a három névnek a találkozása azonnal megrengetheti egy óriási mozisiker lehetőségét, de Tarantino még ezt is meg tudja fejelni, ugyanis ez a munkája erősen eltér a tőle megszokott témáktól: egy sorozatgyilkos történetét, konkrétan Charles Manson brutális tetteit vetette papírra! Eddig még sosem dolgozott olyan filmen, ami igaz történeten alapszik!

A Manson gyilkosságok amúgy is sokkoló részét képezik az amerikai történelemnek, hiszen 1969-ben a Manson vezette csoport tagja négy embert gyilkoltak meg, köztük egy nyolc hónapos terhes nőt is, konkrétan Roman Polanski feleségét, Sharon Tate-t. ’71-ben elítélték a banda tagjait, és egy életre börtönbe küldték őket.

A film állítólag a fenti történetszállal is foglalkozik, azonban több mint valószínű, hogy Charles Manson korai bűneiről, küszködő zenész próbálkozásairól és teljes elborulása lesz a cselekmény középpontjában.

Tarantino állítólag már a forgatókönyv utolsó részletein dolgozik, így ha a stúdiók is ráugranak az új termésre, akkor legkorábban már 2018 nyarán megkezdődhetnek a forgatások.

Két kezünket összetesszük, hogy a Taratino-Lawrence-Pitt hármas tényleg összejöjjön!

Főleg annak fényében, hogy Tarantino kijelentette: a tizedik filmje után leteszi a lantot és búcsút int Hollywoodnak!
 

Forrás: Movieweb, The Playlist

#CinemaKlub#brad pitt#jennifer lawrence#quentin tarantino#charles manson#sorozatgyilkos

Címlapról ajánljuk