Külföld

Megházasodna a sorozatgyilkos, látogatója kezét kérte meg

rtl.hurtl.hu

2022. május 12. 6:38

Levi Bellfield a börtönben házasodna, kérvényét már benyújtotta.

Az angol Igazságügyi Minisztérium megerősítette: eljegyezték Levi Bellfieldet, a sorozatgyilkos pedig kérvényezte, hogy esküvőt tarthasson a börtönben, számolt be a Sky News a Sun értesülései alapján. 

A kegyetlen gyilkosságok, szexuális visszaélések és betörések miatt elítélt Bellfield jelenleg kétszeres életfogytiglani börtönbüntetését tölti, meg nem nevezett női látogatója kezét fél térdre ereszkedve kérte meg a Durham megyei Frankland börtön dolgozói előtt.

A Sun című angol lap úgy tudja, hogy az engedélyezési folyamat az elején jár, a szokásos ügymenet szerint bírálják el a korábban portásként dolgozó, illetve kerékbilincsekkel foglalkozó sorozatgyilkos kérvényét.

Bellfieldet 2008-ban találták bűnösnek két fiatal nő, a 19 éves Marsha McDonnell, a 22 éves Amelie Delagrange meggyilkolásáért. Már a rácsok mögött bizonyították rá, hogy ő rabolta el az utcáról az akkor 13 éves Milly Dowlert. A kislányt napokig életben tartotta, szexuálisan bántalmazta, majd megfojtotta. A férfi több meg nem oldott bűntényt is bevallott, hosszú nyomozás után derült ki, hogy csak nagyobb fájdalmat akart okozni a gyászoló hozzátartozóknak. 

Nyitókép: Metropolitan / Getty Images

#Külföld#sorozatgyilkos#esküvő#börtön#eljegyzés

Címlapról ajánljuk