CinemaKlub

Ijesztő! Így fest a sorozatgyilkos Zac Efron!

rtl.hurtl.hu

2018. január 18. 14:41

Már javában forog a Ted Bundy életéről szóló film Zac Efronnal a főszerepben, aki most egy színfalak mögötti képpel lepte meg a rajongóit.

Pár hónapja írtunk a közelgő alkotásról, ami az Egyesült Államok egyik legrémesebb sorozatgyilkosa életét mutatja be, és amelynek főszerepét nem más, mint a 30 éves Zac Efron kapta meg. Már akkor is felvontuk a szemöldökünket a szereplőválasztás miatt, és kétkedve álltunk a dolog előtt, de ez a montázs rögvest elfeledtette velünk minden kétségünket.

Szinte félelmetes a hasonlóság!

 


Ráadásul Efron egy kulisszatitkos fotót is posztolt Instagram oldalán Meet Ted, azaz Találkozás Teddel néven:

 

Meet Ted. #behindthescenes 🎬

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Azt már eddig is tudtuk, hogy Bundy barátnőjét – aki maga jelenti fel barátját – Lily Collins alakítja, viszont már az is kiderült, hogy a tárgyalást vezető bíró bőrébe John Malkovich bújik. A 2019-ben debütáló film egyébként az Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile címet kapta, ami magyarul nagyjából Szörnyen gonosz, sokkolóan ördöginek fordítható.

Efront jelenleg A legnagyobb showman című moziban tudod megcsodálni Hugh Jackman oldalán. A musicalfilm akár egy-két Oscar-jelölést is begyűjthet majd a jövőhéten.

#CinemaKlub#zac efron#ted bundy#sorozatgyilkos#film#kulissza#instagram#lily collins#john malkovich

Címlapról ajánljuk